Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

νομίζω ότι fp 3D υποστηρίζεται ήδη αλλά όχι μέσω kodi.
από όσο ξέρω το HiMedia H8 Octa με ίδιο SoC το υποστηρίζει ήδη αλλά και αυτό όχι μέσω kodi.

Επίσης για το 23,976 αυτό που είχα διαβάσει είναι ότι θα κάνει επιτάχυνση των frames ώστε να βγαίνει σαν 24, αυτό τουλάχιστον είπε κάποιος από τη Zidoo στο kodi forum που τέσταραν ένα beta fw. Δεν ξέρω αν άλλαξαν τάργκετ μετά.

Ρε παιδιά, αν δεν υποστηρίζει 23,976 αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του?

υπαρχει καποιος κατοχος του συγκεκριμενου player που μπορει να δοκιμασει αν παιζει fp 3d bd iso ?
me Kodi ή καποιο αλλο player ....
Ενδιαφερεσαι για τον zidoo η για τον bluetimes? γιατι στο προηγουμενο ποστ σου νομιζα οτι αναφερεσαι στον bluetimes, τελος παντων, τον zidoo τον εχω ηδη εδω και τον bluetimes θα τον εχω το απογευμα οποτε σου εστειλα pm για επικοινωνια μεσω τηλεφωνου.(μαλλον θα χρειαστω λινκς για αρχεια δοκιμων)

Το zido το έχει ήδη παραγγείλει συνάδελφος μου , μόνο για 3D. Άν δε κάνει , θα το δώσει φυσικά, αλλά θέλω να ξέρω τι να του προτείνω μετά....

Προσπάθησα να παραγγείλω μέσω paypal και δηλωμένης πιστωτικής αλλά απέτυχε.
Στο paypal γράφει ότι η πληρωμή έγινε Denied.
Λόγω Capital control ή κάτι άλλο;

Ναι γι αυτό , δες μερικές σελίδες πίσω , είχα το ίδιο πρόβλημα και βοηθήθηκα με αναλυτικές οδηγίες.
Ή δες εδώ : http://avclub.gr/forum/showthread.ph...post1057446444

Ρε παιδιά, αν δεν υποστηρίζει 23,976 αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί του?
Και εγω τωρα που το διαβασα με προβληματισε αυτο με το 24fps ισως στο μελλον το φτιαξουν εδω τα πιο πολλα μηχανακια
πλεον υποστηριζουν ''κλειδωμα'' στα 24fps μιλαω μεσω kodi.
Ισως να μου βγηκε σε καλο που πηρα το GTQ θα δειξει ταν ερθει με το καλο :)

Και εγω τωρα που το διαβασα με προβληματισε αυτο με το 24fps ισως στο μελλον το φτιαξουν εδω τα πιο πολλα μηχανακια

Να υποθέσω οτι μιλάτε για 3d?
Απλα να ξεκαθαρίσω οτι σε 2d δεν φαινεται να υπάρχει το παραμικρό θεμα στο κλείδωμα.

Αυτό το acceleration που θα κανει απο 23.976 σε 24 στο ερχόμενο update δεν είναι καλή λύση;

Να υποθέσω οτι μιλάτε για 3d?
Απλα να ξεκαθαρίσω οτι σε 2d δεν φαινεται να υπάρχει το παραμικρό θεμα στο κλείδωμα.
Μάλλον παρερμηνευσα. Το 3d ποιος το χ@ζει.
Αν στο 2d είναι ενταξει, μια χαρα.

Από όσο το έχω ψάξει δεν είδα πουθενά να λένε ότι κλειδώνει στα 23,976 σε 2D, αυτό που διαβάζω είναι ότι κλειδώνει στα 24 (σε 2D/3D) όπως όλα τα android και προσπαθούν με το νέο fw να πουσάρουν το βίντεο από 23,796 στα 24 ώστε να είναι ομαλή η ροή και επίσης τον ήχο για να είναι συγχρονισμένα.

Δεν είναι κακή λύση πάντως.

Από όσο το έχω ψάξει δεν είδα πουθενά να λένε ότι κλειδώνει στα 23,976 σε 2D, αυτό που διαβάζω είναι ότι κλειδώνει στα 24 (σε 2D/3D) όπως όλα τα android και προσπαθούν με το νέο fw να πουσάρουν το βίντεο από 23,796 στα 24 ώστε να είναι ομαλή η ροή και επίσης τον ήχο για να είναι συγχρονισμένα.

Δεν είναι κακή λύση πάντως.

Θενκς!

Εμένα εστάλη εχθές, ελπιζω να το εχω σε καμια βδομάδα. Για την εξαιρετική τιμή του απλα παίρνω το ρισκο να μην παίξει ποτε natively 23.976 απο οτι καταλαβα...

Απάντηση: Re: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Σε 2d κανονικά

πως το μέτρησες; και με ποιον player;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θενκς!

Εμένα εστάλη εχθές, ελπιζω να το εχω σε καμια βδομάδα. Για την εξαιρετική τιμή του απλα παίρνω το ρισκο να μην παίξει ποτε natively 23.976 απο οτι καταλαβα...

πάντως και το 23,976 αν το παίζει σε 24, αυτός ο λόξιγκας κάθε 41 δεύτερα μπορεί να μην τον δεις ποτέ ή και να μη σε ενοχλήσει.

πάντως και το 23,976 αν το παίζει σε 24, αυτός ο λόξιγκας κάθε 41 δεύτερα μπορεί να μην τον δεις ποτέ ή και να μη σε ενοχλήσει.

Ναι αλλά υποσυνείδητα θα ξέρω οτι εχει μπει χέρι ακομα και στο soundtrack του αρχείου ωστέ να παιζει smoothly

Αστειεύομαι. Αν οντως λειτουργεί το acceleration δεν θα το ψυρίσω πολύ. Δεν θα το κρατήσουμε κ μια ζωή το zidoo.

Θενκς!

Πολύ φιλόδοξο αυτό για την μια βδομάδα. Από που το πήρες αν επιτρέπεται ;

Πολύ φιλόδοξο αυτό για την μια βδομάδα. Από που το πήρες αν επιτρέπεται ;

Απο geekbuying. Εστάλη μεσα σε 15 ώρες απο την παραγγελία. Δεν το περίμενα. Ισως βαριά σε 10 μέρες να το χω (Αγγλία θα ρθει).

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

πως το μέτρησες; και με ποιον player;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν θυμαμαι καλά απο το info του προβολέα στην είσοδο της πηγής.
Παντως σκάλωμα δεν υπήρχε οσο και αν προσπάθησα να το παρατηρησω.

Οπως τα λετε παιδια δεν χρειαζετε να το ψειριζουμε κιολας :) αν παιζει μια χαρα και δεν το καταλαβαινεις που δυσκολα θα το καταλαβεις ολα καλα!

Μόλις παρήγγειλα και εγώ από banggood. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος για την παραλαβή όσο ο simplektis, αλλά ελπίζω να το έχω σε καμιά 15αριά μέρες!