Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Εναλλακτικά:

Amazon mirror:http://ota-cloudfront.zidoo.tv/zidoo_x6/ZIDOO_X6_Pro_v1.0.22_ota.zip
Mediafire mirror:http://www.mediafire.com/download/53fvs0fzys1be14/ZIDOO_X6_Pro_v1.0.22_ota.zip

Το "apidl.zidoo.tv" ήταν θεόαργο στην περίπτωσή μου χθες (αλλά μπορεί να είχαν ταράξει τον server τους).
Σε μένα σήμερα κατέβηκε σε 3-4 λεπτά .Δε το λες και γρήγορο !

Ρε παίδες, ενημερωτικά, εγκατέστησε κανείς την τελευταία έκδοση του firmware; Αν ναι, διαπίστωσε να μην αναγνωρίζονται οι εξωτερικοί υπότιτλοι από τον Explorer?!

Αν ναι, παλεύουμε με την Λερναία Ύδρα των προβλημάτων! :)

Μια επιβεβαίωση και την ευγνωμοσύνη μου!

Ρε παίδες, ενημερωτικά, εγκατέστησε κανείς την τελευταία έκδοση του firmware; Αν ναι, διαπίστωσε να μην αναγνωρίζονται οι εξωτερικοί υπότιτλοι από τον Explorer?!

Ανοίξαμε άλλη πληγή τώρα ;;; Καλά κρασιά . Εγώ ακόμα το περιμένω αλλά δε με βλέπω να γλυτώνω τα χάπια όταν έρθει !

Χεχεχε...δεν θέλω να τρομάξω άνθρωπο, αλίμονο. Χρησιμοποιώ κυρίως Kodi (που έχει λίγο choppy/jerky playback περιέργως, τουλάχιστον από το USB), οπότε δεν είναι θέμα οι υπότιτλοι. Αν θυμάμαι καλά, δεν είχε θέμα ο Explorer. Χθες πάντως που δοκίμασα με τον τελευταίο, δε μου έβγαζε τους εξωτερικούς με τίποτα και δοκίμασα 4-5 διαφορετικές ταινίες.

Θα το ψάξω ενδελεχώς κι επισταμένως το θέμα!

Χεχεχε...δεν θέλω να τρομάξω άνθρωπο, αλίμονο. Χρησιμοποιώ κυρίως Kodi (που έχει λίγο choppy/jerky playback περιέργως, τουλάχιστον από το USB), οπότε δεν είναι θέμα οι υπότιτλοι. Αν θυμάμαι καλά, δεν είχε θέμα ο Explorer. Χθες πάντως που δοκίμασα με τον τελευταίο, δε μου έβγαζε τους εξωτερικούς με τίποτα και δοκίμασα 4-5 διαφορετικές ταινίες.

Θα το ψάξω ενδελεχώς κι επισταμένως το θέμα!
Ενώ από το kodi τους βλέπει κανονικά ;

To Kodi δεν έχει θέμα...τους βλέπει κανονικά. Απλά με το Kodi έχω διαπιστώσει κάποια προβληματική αναπαραγωγή των αρχείων (σα να σκαλώνει), αλλά θέλω να το δοκιμάσω και με έτερο σκληρό δίσκο, για να πως πως είναι καθολικό φαινόμενο κι ευθύνεται το media player. Γι' αυτό στράφηκα στον Explorer.

Απάντηση: Re: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

To Kodi δεν έχει θέμα...τους βλέπει κανονικά. Απλά με το Kodi έχω διαπιστώσει κάποια προβληματική αναπαραγωγή των αρχείων (σα να σκαλώνει), αλλά θέλω να το δοκιμάσω και με έτερο σκληρό δίσκο, για να πως πως είναι καθολικό φαινόμενο κι ευθύνεται το media player. Γι' αυτό στράφηκα στον Explorer.
από ότι διαβάζω, το fw .22 φαίνεται ότι βγάζει 24p στο kodi.

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

από ότι διαβάζω, το fw .22 φαίνεται ότι βγάζει 24p στο kodi.

Φιλέ εννοεις το feature που διαφήμιζαν με το frame acceleration απο 23.976p σε 24.000p;

Ειμαι περίεργος να ακουσω αν ειναι smooth η αναπαράγω πλεον στα 24p. Ελπίζω τα σπασίματα που βιώνει ο φίλος πιο πανω να είναι όντως θεμα ρυθμισεων.

Πρίν 2 μέρες το παρέλαβα και εγώ. Από ebay η παραγγελία (29/10/2015), αποστολή από Αγγλία με Courier (ήρθε εδώ με ACS), κόστος 123 με τα μεταφορικά, και περιλαμβάνει και ένα ασύρματο USB πληκτρολογιάκι - Rii 24 - με μπαταρία λιθίου (πολύ το γουστάρω). Δεν πρόλαβα να κάνω πολλά λόγω υποχρεώσεων, αλλά εχτές το ψιλοσετάρισα και είδα μέσω Kodi από τον NAS (streaming ), μόλις ένα επεισόδιο 45 λεπτά. Έπαιξε απροβλημάτιστα, δεν παρατήρησα κάτι άξιο λόγου. Θα συνεχίσω τα τεστ και ότι παρατηρώ θα το γράφω, προς βοήθεια όλων μας.
Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον giorgostri, για την προσπάθεια του με τους κινέζους να λυθεί το πρόβλημα με τους δίσκους, άψογος στον χειρισμό της Αγγλικής γλώσσας!
Ναι πέρασα την νέα 22 version, θα φορτώσω μερικά αρχεία σε ένα εξωτερικό δίσκο, για να δοκιμάσω το πρόβλημα με τους υπότιλους που αναφέρει ο giorgostri, και θα απαντήσω.

Ναι το επιβεβαιώνω. Εξωτερικούς υπότιτλους δεν έπαιξε (movie.mkv - movie.srt). Έπαιξε μόνο τους υπότιτλους που ήταν ενσωματωμένοι στο .mkv. Εάν το .mkv είχε μέσα 2 γλώσσες υποτίτλων, διάλεγες την επιθυμητή.
Αγαπητέ giorgostri, η λερναία ύδρα προβλέπω ότι θα έχει πολλά κεφάλια! Με την ελπίδα λόγω της καλής γνώσης των Αγγλικών θα κάνεις τον Ηρακλή και εμείς οι υπόλοιποι τον Ιόλαο, που θα σου δίνουμε τις δάδες για να καυτηριάζεις κάθε κεφάλι που θα κόβεις... ώστε να μην ξαναβγεί.

Να 'σαι καλά Jowfox (και για τα καλά σου λόγια και για την υποβοήθηση στην αντιμετώπιση της λερναίας λαίλαπας! :)

Πράγματι, το επιβεβαίωσε κι έτερος φίλος στο forum τους (εκτός κι αν είσαι ο ίδιος!), πως οι εξωτερικοί στον Explorer δεν διαβάζονται, οπότε ξεκινάει νέος ανένδοτος αγώνας (λιγότερο μάχιμος μεν, από άποψη σημασίας, ένεκα Kodi, αλλά μάχιμος δε). Δεν τους καταλαβαίνω πάντως...μπαίνεις σε διαδικασία να στήσεις δικό σου player και δεν παρέχεις μια τόσο αυτονόητη λειτουργία για τους μη αγγλόφωνους, από τη στιγμή μάλιστα που είσαι τέτοιος κι ο ίδιος?! Πέρα από τους Ρωμαίους, μάλλον είναι τρελοί κι οι Κινέζοι!

Κομπλέ πάντως το Kodi...απενεργοποίησα οτιδήποτε αφορούσε hardware acceleration και ίσιωσε η απόδοση και η ομαλή θέαση των ταινιών. Δεν θέλω να αναθεματίζω εκ των προτέρων, από τη στιγμή που δεν παίζω και το Kodi στα δάχτυλα ακόμα. Ευελπιστώ να είναι απρόσκοπτη η λειτουργία εφεξής...ζω για τη στιγμή που θα βαριέμαι από την απροβλημάτιστη πραγματικότητα!

Venceremos συντρόφια!

Να 'σαι καλά Jowfox (και για τα καλά σου λόγια και για την υποβοήθηση στην αντιμετώπιση της λερναίας λαίλαπας! :)

Πράγματι, το επιβεβαίωσε κι έτερος φίλος στο forum τους (εκτός κι αν είσαι ο ίδιος!), πως οι εξωτερικοί στον Explorer δεν διαβάζονται, οπότε ξεκινάει νέος ανένδοτος αγώνας (λιγότερο μάχιμος μεν, από άποψη σημασίας, ένεκα Kodi, αλλά μάχιμος δε). Δεν τους καταλαβαίνω πάντως...μπαίνεις σε διαδικασία να στήσεις δικό σου player και δεν παρέχεις μια τόσο αυτονόητη λειτουργία για τους μη αγγλόφωνους, από τη στιγμή μάλιστα που είσαι τέτοιος κι ο ίδιος?! Πέρα από τους Ρωμαίους, μάλλον είναι τρελοί κι οι Κινέζοι!

Κομπλέ πάντως το Kodi...απενεργοποίησα οτιδήποτε αφορούσε hardware acceleration και ίσιωσε η απόδοση και η ομαλή θέαση των ταινιών. Δεν θέλω να αναθεματίζω εκ των προτέρων, από τη στιγμή που δεν παίζω και το Kodi στα δάχτυλα ακόμα. Ευελπιστώ να είναι απρόσκοπτη η λειτουργία εφεξής...ζω για τη στιγμή που θα βαριέμαι από την απροβλημάτιστη πραγματικότητα!

Venceremos συντρόφια!

Οπότε είσαι έτοιμος για έναν οδηγό στησίματος για παίξιμο ταινιών (mkv , bd iso κλπ) για μας τους θνητούς που έχουν την απαίτηση να κοτσάρουν τον σκληρό και να δούνε μια ταινιούλα με υπότιτλους !!!!
Ζητάμε πολλά;

Μισό ρε παιδια ...
Οκ, να καταλάβω στεναχώριες αν το πχ το kodi δεν παίζει σωστά.
Αλλα αν δεν εμφανίζει υποτιτλους στο πχ 2ο προγραμμα που εχει εγκατεστημένο η κάθε zidoo δεν πρεπει να σας κάνει να αγχώνεστε.
Android είναι με full play store.
Κατεβάζετε το mx player , του βάζετε και το δωρεάν codec για dts (δεν ειμαι σιγουρός οτι το θέλει, ισως το εχουν αναγκη μονο τα κινητα) και είστε ετοιμοι με υποτιτλους και ενα σωρό επιλογές.

Λίγο ανοιχτό μυαλό ...

Μισό ρε παιδια ...
Οκ, να καταλάβω στεναχώριες αν το πχ το kodi δεν παίζει σωστά.
Αλλα αν δεν εμφανίζει υποτιτλους στο πχ 2ο προγραμμα που εχει εγκατεστημένο η κάθε zidoo δεν πρεπει να σας κάνει να αγχώνεστε.
Android είναι με full play store.
Κατεβάζετε το mx player , του βάζετε και το δωρεάν codec για dts (δεν ειμαι σιγουρός οτι το θέλει, ισως το εχουν αναγκη μονο τα κινητα) και είστε ετοιμοι με υποτιτλους και ενα σωρό επιλογές.

Λίγο ανοιχτό μυαλό ...

Έχεις δίκιο απλώς το συζητάμε και μας φαίνεται περίεργο να μην κάνει τα αυτονόητα. Ίσως είναι και θέμα άνεσης. Θα μπορούσα ας πούμε να μεταφέρω τον xtreamer από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο κάθε φορά που θέλω να δω μια ταινία και να μη μπω στην διαδικασία αγοράς νέου player. ΟΚ είναι λίγο κόλλημα αλλά ας παραδεχτούμε πόσες φορές δεν κολλήσαμε με τις ώρες πάνω από ένα μηχάνημα ή έναν υπολογιστή για να κάνει κάτι όπως το θέλουμε εμείς και όχι αυτό !!!! ;) ;) ;)

Καλημέρα !!
Να ανησυχώ που εδω και 10 μερες (απο 6/11) δεν μου εχουν στείλει το μηχανάκι απο το geekbuing ?
Λεει Payment Confirmed (Processing) και τα λεφτά τα έχουν παρει...

Καλημέρα !!
Να ανησυχώ που εδω και 10 μερες (απο 6/11) δεν μου εχουν στείλει το μηχανάκι απο το geekbuing ?

Να ανησυχείς με την έννοια οτι θα στα φάνε, σίγουρα οχι.Στείλε τους ομως και ενα email .
Λογικά είναι θεμα διαθεσιμότητας

Καλημέρα !!
Εγώ έκανα την παραγγελία 22/10 και εστάλη στις 27 , ακόμα βέβαια δεν έχει φτάσει στα χέρια μου.
Δεν χάνεις τίποτα αν τους στείλεις ένα mail.