Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabi

Δηλαδη δεν υπαρχει αλλη συσκευη ή τροπος οι υποτιτλοι να ακολουθουν το βαθος της καθε σκηνης; Αν τους ενσωματωσεις στην ταινια ισως;

Ίσως να υπάρχει πρόγραμμα που να μπορεί να τους αλλάξει το βάθος έναν-έναν :p
On the fly κατά την αναπαραγωγή δεν υπάρχει τρόπος όχι.
Με τι παραμέτρους θα δούλευε ένα τέτοιο πρόγραμμα?
Η ενσωμάτωση πώς ακριβώς θα καθόριζε το βάθος κάθε υπότιτλου?
Οι αυθεντικοί υπότιτλοι των 3D bluray είναι φαντάζομαι φτιαγμένοι απ'το studio/διανομείς.

Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Βασικα ηλπιζα οτι θα υπηρχε καποια συσκευη που θα το κανει....Οταν ειχα παρει την tv πριν 2-3 χρονια ειχα επισημανει τον προβληματισμο μου στο θρεντακι της tv και μου ειχαν πει οτι γινεται μονο με καποιο εξωτερικο media player. Οποτε το ξεχναω με οποιαδηποτε συσκευη...:frown:

Μάλλον εννοούσαν αυτό που σου λέω πως κάνει και το kodi: Να φαίνονται οι υπότιτλοι με βάθος ή έξω από την εικόνα, αλλά όλοι στο ίδιο επίπεδο.

Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Οκ, σε ευχαριστω φιλε μου για τον χρονο σου.

οχι δεν εκανα πλακα , απλα το shield το προβαλουν περισσοτερο σαν κονσολα παιχνιδιων , παρα 4Κ media player / streamer για αυτο ρωτησα

Παρέλαβα κι εγώ χθες. Πριν την αναβάθμιση στην τελευταία σταθερή έκδοση δεν αναγνώρισε εξωτερικούς σκληρούς και usb 32gb σε ntfs . Μετά το update τα είδε. Ενδιαφέρον είναι οτι δεν αναγνώρισε σκληρούς που ήταν συνδεδεμένοι μέσω usb hub με δική του τροφοδοσία αλλά τους αναγνώρισε τον καθένα απ' ευθείας στην θύρα. (το ίδιο σχήμα με το hub το βλέπει κανονικά το xtreamer) . Από ταινίες και σειρές τις έπαιξε όλες με πολύ καλή εικόνα. Δηλ. mkv στα 1080 και BD-ISO , όλα συγχρονισμένα χωρίς να χάνει η εικόνα τον ήχο.Θέλει να ρυθμίσεις τους υπότιτλους στο greek iso για να μην τους δείχνει αλαμπουρνέζικους.Δεν ξέρω αν γίνεται από το kodi να επιλέξει κανείς εξωτερικούς υπότιτλους που δεν έχουν το ίδιο όνομα με το video αρχείο.Αν ξέρει κανείς αν γίνεται θα βοηθούσε.
Χρειάζεται airmouse/πληκτρολόγιο αν θέλεις να κάνεις βόλτες σε internet , το δικό του control είναι αργό και βασανιστικό.
Δεν ασχολήθηκα πολύ , τις επόμενες μέρες θα δω και τα υπόλοιπα ...
Γενικά αφήνει καλές εντυπώσεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Υ.Γ.
Πείτε καμιά ιδέα για airmouse/πληκτρολόγιο ...

Δεν ξέρω αν γίνεται από το kodi να επιλέξει κανείς εξωτερικούς υπότιτλους που δεν έχουν το ίδιο όνομα με το video αρχείο.Αν ξέρει κανείς αν γίνεται θα βοηθούσε.

Στην οθόνη επιλογών ήχου\υποτίτλων, υπάρχει το "Browse for subtitles".

Νέος κάτοχος κι εγώ, μόλις παρέλαβα. Δεν κατάφερα με τις πρώτες προσπάθειες να δω τα αρχεία που έχω στο pc μου μέσω SMB όπως κάνω από το Android κινητό μου και το tablet. Ενώ βλέπω τους shared folders δεν μπορώ να δω τα αρχεία που έχουν μέσα ούτε από το Kodi ούτε από τον εγκατεστημένο Explorer. Το έχει αντιμετωπίσει κάνεις άλλος με επιτυχία;

Νέος κάτοχος κι εγώ, μόλις παρέλαβα. Δεν κατάφερα με τις πρώτες προσπάθειες να δω τα αρχεία που έχω στο pc μου μέσω SMB όπως κάνω από το Android κινητό μου και το tablet. Ενώ βλέπω τους shared folders δεν μπορώ να δω τα αρχεία που έχουν μέσα ούτε από το Kodi ούτε από τον εγκατεστημένο Explorer. Το έχει αντιμετωπίσει κάνεις άλλος με επιτυχία;

Φτιάξε από τα Windows νέο χρήστη και δώσε username και password στα shared folders

Να ρωτήσω ρε παιδιά γιατί θα σκάσω.
1) Γιατί στο kodi δε μπορώ να εγκαταστήσω το GreekSubtitles.eu και το subtitles.gr ;
2) Γιατί όταν το κλείνω και το ξαναανοίγω χάνει την ημερομηνία και την ωρα ;
3) Δεν μπορώ με τίποτα να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες ;

υπαρχει καποιο android που να υποστηριζει Full bluray menu;
και εξωτερικους υποτιτλους srt σε φακελο BDMV αλλα και bluray iso;

Κανένα δυστυχώς.
Μόνο από htpc full menu

εχω παρατηρησει οτι πλεον δεν βγαινουν mp με αυτες τις δυνατοτητες..
ειναι οτι ο κοσμος δεν τα ζηταει (βλεπε αναπαραγωγη mkv)..
ειναι οτι υπαρχει θεμα με τις αδειες..
ειναι οτι πλεον και οι tv εχουν ενα τυπικο mp..

γενικα τα πραγματα στα mp νομιζω εμειναν στασιμα, ενω τα γνωστα πηγαν και ενα βημα πισω με την αφαιρεση της αναπαραγωγης full menu στα τελευταια τους μοντελα popcorn/dune. popcorn a300 και dune smart ειναι τα τελευταια που υποστηριζαν..
εξακολουθουν ομως να εχουν αλυτα προβληματα.. πχ σε αρκετες ταινιες που εχουν ηχο PCM/LPCM/mono κτλ δεν υπαρχει σωστη υποστηριξει για της ηχητικες μπαντες αυτες.
γενικα μονο το DTS HD MA παιζει/επαιζε απροβληματιστα.. αναφερομαι στα popcorn για τα dune δεν θυμαμαι..

sorry για το μικρο off topic..

παντως αν το Χ6 επαιζε και full menu θα ηταν add to cart ηδη..