Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Να ρωτήσω ρε παιδιά γιατί θα σκάσω.
1) Γιατί στο kodi δε μπορώ να εγκαταστήσω το GreekSubtitles.eu και το subtitles.gr ;
2) Γιατί όταν το κλείνω και το ξαναανοίγω χάνει την ημερομηνία και την ωρα ;
3) Δεν μπορώ με τίποτα να γράψω με ελληνικούς χαρακτήρες ;

Λοιπόν έχουμε:

1) Γιατί ούτε και εγώ μπορώ, αλλά πιστεύω και κανένας άλλος. Εγω το αποδίδω στην modified έκδοση του Kodi. κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση των 2 addons, μου απαντάει ότι η εγκατάσταση απέτυχε!
2) Όσον αφορά την ώρα, θα πρέπει να βάλεις τις ρυθμίσεις στο αυτόματο και να έχεις επιλέξει για χώρα - περιοχή το GMT +2. Ακόμα και μετά από αυτή την ρύθμιση, όταν το ανοίγεις θα βλέπεις για κάποια δέκατα την διαδικασία να πάρει την σωστή ώρα και ημερομηνία.
3) Γράψε μου που χρειάστηκε να γράψεις ελληνικά, για να το προσπαθήσω και εγώ, και να σου πω το αποτέλεσμα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

27/11/2015 Νέα Firmware.

ZIDOO_X6 Pro
v1.0.24

kodi update:
1.Solved the audio out of sync issue when enable passthrough

System:
1.Add custom control power button function, the choices includes poweroff/standby/dialog box, and the default is a dialog box, it can set through settings-device-powerkey define.(You can one key to power off now,Thanks goujam feedback)

File management:
1.Solved the issue that's default of entering storage when connected USB device.

Red/Green/Blue short-cut buttons:
1.Add "subtitle" "Audio" "stop" short-cut funciton to red/green/blue short-cut button(just in kodi).

OTA zip file
Mediafire mirror:http://www.mediafire.com/download/a3zkzhqofo9mh9a/ZIDOO_X6_v1.0.24_ota.zip
Amazon mirror:http://ota-cloudfront.zidoo.tv/zidoo_x6/ZIDOO_X6_v1.0.24_ota.zip

MD5:75C6784CF17E795D4EAB107FD7F26E99

How to upgrade: http://blog.zidoo.tv/2015/02/how-to-upgrade-the-zidoo-x9-firmware/

Please note:If happen black screen when play some streaming on ADDON via kodi , please disable the "RKCODEC".We will solve it in next version.and we will update the easycast to support IOS 9.1.
If happen black screen when start play local video file.It's Auto framerate switch function,the nomal!

Λοιπόν έχουμε:

1) Γιατί ούτε και εγώ μπορώ, αλλά πιστεύω και κανένας άλλος. Εγω το αποδίδω στην modified έκδοση του Kodi. κάθε φορά που προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση των 2 addons, μου απαντάει ότι η εγκατάσταση απέτυχε!
2) Όσον αφορά την ώρα, θα πρέπει να βάλεις τις ρυθμίσεις στο αυτόματο και να έχεις επιλέξει για χώρα - περιοχή το GMT +2. Ακόμα και μετά από αυτή την ρύθμιση, όταν το ανοίγεις θα βλέπεις για κάποια δέκατα την διαδικασία να πάρει την σωστή ώρα και ημερομηνία.
3) Γράψε μου που χρειάστηκε να γράψεις ελληνικά, για να το προσπαθήσω και εγώ, και να σου πω το αποτέλεσμα.

27/11/2015 Νέα Firmware.

ZIDOO_X6 Pro
v1.0.24

kodi update:
1.Solved the audio out of sync issue when enable passthrough

System:
1.Add custom control power button function, the choices includes poweroff/standby/dialog box, and the default is a dialog box, it can set through settings-device-powerkey define.(You can one key to power off now,Thanks goujam feedback)

File management:
1.Solved the issue that's default of entering storage when connected USB device.

Red/Green/Blue short-cut buttons:
1.Add "subtitle" "Audio" "stop" short-cut funciton to red/green/blue short-cut button(just in kodi).

OTA zip file
Mediafire mirror:http://www.mediafire.com/download/a3zkzhqofo9mh9a/ZIDOO_X6_v1.0.24_ota.zip
Amazon mirror:http://ota-cloudfront.zidoo.tv/zidoo_x6/ZIDOO_X6_v1.0.24_ota.zip

MD5:75C6784CF17E795D4EAB107FD7F26E99

How to upgrade: http://blog.zidoo.tv/2015/02/how-to-upgrade-the-zidoo-x9-firmware/

Please note:If happen black screen when play some streaming on ADDON via kodi , please disable the "RKCODEC".We will solve it in next version.and we will update the easycast to support IOS 9.1.
If happen black screen when start play local video file.It's Auto framerate switch function,the nomal!

1)Έχω βάλει το opensubtitle και το bs player και κάτι γίνεται με τους υπότιτλους.(Δεν ξέρω αν το bs κάνει δουλειά απλά το είδα και το έβαλα γιατί το bs player σε android ή windows βρίσκει μόνο του τους υπότιτλους. Απλοική σκέψη και ίσως λανθασμένη αλλά δεν χάνουμε και τίποτε) . Kαι σε μένα κάνει το ίδιο ακριβώς όταν πάω να εγκαταστήσω το greeksubtitles , απαντάει ότι η εγκατάσταση απέτυχε!
2)Επειδή δεν είχα δει χαίρι με το αυτόματο το γύρισα στο χειροκίνητο αλλά πάλι τα ίδια.
3)Δοκίμασα να κάνω post εδώ στο forum σε αυτό ακριβώς το thread. Ότι και να έκανα με ασύρματο κανονικό πληκτρολόγιο (όχι airmouse) δεν τα κατάφερα.
4)Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

Last edited:
Απογοήτευση κ το νέο firmware. Ανακοίνωσαν κ καλά οτι έλυσαν το πρόβλημα με το passthrough κ το syncing ενώ αυτο παραμένει κ με την νέα έκδοση.

Ο κοσμος αρχίζει κ εξαγριώνεται στο φορουμ τους.. Φιλότιμοι οι Κινέζοι αλλά μαλλον δεν ξέρουν που πανε τα τέσσερα!

Εγκατέστησα το bs player (την εφαρμογή ) μήπως και βρει κάποιους υποτίτλους αλλά δεν βλέπει τον εξωτερικό σκληρό και το usb. Μόνο την εσωτερική μνήμη. Από τον δικό του Explorer που μετά το νέο firmware είναι πλέον Media center παίζει αυτόματα από τον δικό του player χωρίς να ρώτα όπως στα κινητά η τα ταμπλετ με ποια εφαρμογή θέλουμε να μας ανοίξει το αρχείο.

το πήρα και εγώ. Αλλά γιατί οι υπότιτλοι παίζουν στα Ελληνικά κινέζικα στον Explorer?
Από τον δικό το Explorer δεν παίζει γενικώς υπότιτλους εκτός αν είναι μέσα στο mkv. Αυτό έχω καταλάβει εγώ.

Παιδια καποιες ερωτησεις

1. απο ζεστη πως τα παει? εχει προβληματα ψυξης οποτε οταν ζοριζεται ριχνει επιδοσεις?

2. παιζει καλα τα παιχνιδια? συνεργαζεται αψογα με χειριστηρια (Bluetooth κλπ)?

3. με τα usb πως βολευεστε> εχει λιγα...πως να συνδεσω δισκο , keyboard , mouse?

4. Μεταξυ αυτου και του tronsmart R68 Meta ποιο προτιματε?

ευχαριστω!!

Εγκατέστησα το bs player (την εφαρμογή ) μήπως και βρει κάποιους υποτίτλους αλλά δεν βλέπει τον εξωτερικό σκληρό και το usb. Μόνο την εσωτερική μνήμη. Από τον δικό του Explorer που μετά το νέο firmware είναι πλέον Media center παίζει αυτόματα από τον δικό του player χωρίς να ρώτα όπως στα κινητά η τα ταμπλετ με ποια εφαρμογή θέλουμε να μας ανοίξει το αρχείο.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---το ίδιο και το kodi

Από τον δικό το Explorer δεν παίζει γενικώς υπότιτλους εκτός αν είναι μέσα στο mkv. Αυτό έχω καταλάβει εγώ.
το ίδιο και το kodi?

Απάντηση: Re: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

το ίδιο και το kodi?
Το kodi παιζει κανονικα εξωτερικους υποτιτλους,μπορεις να κατεβασεις και εκεινη την στιγμη.Χθες ομως που εβλεπα οι υποτιτλοι αργουσαν να εμφανιστουν,δεν ηταν συχρονισμενοι με τον ηχο.

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Καλό μήνα σε όλους.
Να σας αναφέρω ότι μετά από 15 ημέρες, το Zidoo X6 μου μας άφησε χρόνους. Έτσι όπως έβλεπα μια ταινία έβγαλε μαύρη οθόνη, και από τότε δεν συνήλθε ποτέ. Έβγαλα την τροφοδοσία και την έβαλα αρκετές φορές, αλλά αυτό δεν επανήλθε :( .
Έκανα αίτημα για αντικατάσταση στον πωλητή στο Ebay και περιμένω να δω πως θα ανταποκριθεί!
'Οπως καταλάβατε ο μήνας για μένα δεν ξεκίνησε και πολύ καλά.

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Καλό μήνα σε όλους.
Να σας αναφέρω ότι μετά από 15 ημέρες, το Zidoo X6 μου μας άφησε χρόνους. Έτσι όπως έβλεπα μια ταινία έβγαλε μαύρη οθόνη, και από τότε δεν συνήλθε ποτέ. Έβγαλα την τροφοδοσία και την έβαλα αρκετές φορές, αλλά αυτό δεν επανήλθε :( .
Έκανα αίτημα για αντικατάσταση στον πωλητή στο Ebay και περιμένω να δω πως θα ανταποκριθεί!

Πολυ κρίμα... Σου ειχε δωςει αλλα δείγματα με κολλήματα ή επανεκκινήσεις; Επισης ειχες παρατηρήσει τπτ υψηλές θερμοκρασίες;

Ναι το είχε ξανακάνει 2 φορές, αλλά με το βάλε βγάλε την τροφοδοσία επανήλθε. Την 3 φορά όμως όχι.
Δεν θα το έλεγα ότι παρατήρησα ποτέ υψηλές θερμοκρασίες, στα φυσιολογικά όρια μπορώ να πω.
Άλλωστε δεν του έκανα αυτές τις 15 ημέρες και κάποια απαιτητική χρήση. Ταινίες σε 1080p.mkv με bitrate όχι μεγαλύτερο από 10.000-12.000, και κάποια τηλεοπτικά επεισόδια.
Μάλιστα όταν κόλησε για τελευταία φορά ήταν τηλεοπτικό σε 720p στα 3.000.
Οφείλω να ομολογήσω ότι στην κοινοποίηση του προβλήματος στο forum της εταιρίας, η αντίδραση τους ήταν ακαριαία (με τρέλαναν).
Μάλιστα επικοινώνησε μαζί μου με PM άνθρωπος από το service τους, με ρώτησε από ποηυ το αγόρασα, και όταν του είπα από που, εκείνος απάντησε να επικοινωνήσω με τον πωλητή για να μου το αντικαταστήσει.

Καλό μήνα σε όλους.

Ωχ εσύ είσαι ; Το διάβασα στο forum της Zidoo και σκεφτηκα "ποιός καημένος την πάτησε..."

Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα. Παρέλαβα προχθές το Zidoo, του έριξα το νέο firmware και έχω 2 ερωτήσεις/προβλήματα:

1. Το Supersu μου ζητησε binary update και μόλις την έκανε, δεν έπαιζε πια το google play store και το youtube. Οταν το άνοιγα δε (το supersu) μου έλεγε ότι δεν έχει apps configured.... Για να δουλέψει κανονικά το σύστημα, το απεγκατέστησα και έκανα και reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις στο Zidoo. Τώρα δουλεύει κανονικά, αλλά χωρίς το supersu. Πριν κάνω τα παραπάνω, έκανα clear cache / data στο play store, αλλά τίποτα. Όταν δε, ξαναεγκατέστησα το Supersu, είχα παλι το ίδιο πρόβλημα, οπότε έκανα δεύτερη φορά reset.

2. Βάζω το Team Viewer για να μπορώ να παρέχω υποστήριξη στον κάτοχο του Zidoo, αλλά μου λέει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει remote control, μονο viewing... Ξέρει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα να εγκαταστήσω για απομακρυσμένη πρόσβαση, σαν αυτή του Team Viewer;

Παιδιά καλημέρα και καλό μήνα. Παρέλαβα προχθές το Zidoo, του έριξα το νέο firmware και έχω 2 ερωτήσεις/προβλήματα:
2. Βάζω το Team Viewer για να μπορώ να παρέχω υποστήριξη στον κάτοχο του Zidoo, αλλά μου λέει ότι η συσκευή δεν υποστηρίζει remote control, μονο viewing... Ξέρει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα να εγκαταστήσω για απομακρυσμένη πρόσβαση, σαν αυτή του Team Viewer;

Το cuteftp η το filezila η το Total Commander στο pc σου, εναν ftp cliend π.χ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop η https://play.google.com/store/apps/details?id=lysesoft.andftp στο zidoo του φιλου σου, την 21 πορτα ανοιχτη για tcp και utp πρωτοκολλα κατευθειαν στην local ip του zidoo στο rooter του φιλου σου, την public ip του φιλου σου η αν εχει λογαριασμο σε ενα απο τα dyndns, ΤΖΟ.com,No IP ακομα καλυτερα και αρκετο διαβασμα για το how to ειναι αυτα που χρειαζεσαι για απομακρυσμένη πρόσβαση.

Καλημέρα , έχω δυο ερωτήσεις .
1) Έχει εγκαταστήσει κανείς τον bs pkayer ? Εγώ τον έχω βάλει αλλά δεν βλέπει αρχεία από εξωτερικό σκληρό ή usb. Μόνο αυτό που είναι στην εσωτερική μνήμη ή στη κάρτα μνήμης. Αναρωτιέμαι αν δεν κάνω κάτι καλά γιατί μου φαίνεται περίεργο.
2) To ΜΧ player έχει την δυνατότητα να βρίσκει υπότιτλους όπως το bs ?

Καλημερα φιλε portokali00.Με τον ΜΧ player εχεις δει δικτυακα και αν ΝΑΙ,πως το εκανες;

Καλημέρα , έχω δυο ερωτήσεις .
1) Έχει εγκαταστήσει κανείς τον bs pkayer ? Εγώ τον έχω βάλει αλλά δεν βλέπει αρχεία από εξωτερικό σκληρό ή usb. Μόνο αυτό που είναι στην εσωτερική μνήμη ή στη κάρτα μνήμης. Αναρωτιέμαι αν δεν κάνω κάτι καλά γιατί μου φαίνεται περίεργο.
2) To ΜΧ player έχει την δυνατότητα να βρίσκει υπότιτλους όπως το bs ?

http://blog.opensubtitles.eu/programs/best-android-video-player-with-subtitles-support-mx-player

Το cuteftp η το filezila η το Total Commander στο pc σου, εναν ftp cliend π.χ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.estrongs.android.pop η https://play.google.com/store/apps/details?id=lysesoft.andftp στο zidoo του φιλου σου, την 21 πορτα ανοιχτη για tcp και utp πρωτοκολλα κατευθειαν στην local ip του zidoo στο rooter του φιλου σου, την public ip του φιλου σου η αν εχει λογαριασμο σε ενα απο τα dyndns, ΤΖΟ.com,No IP ακομα καλυτερα και αρκετο διαβασμα για το how to ειναι αυτα που χρειαζεσαι για απομακρυσμένη πρόσβαση.

Συγνώμη, μάλλον εγώ δεν το διαπίστωσα σωστά, θέλω remote desktop access, οχι μεταφορά αρχείων. Τέλως πάντων, βρήκα άλλο πρόγραμμα, το airdroid που κάνει αυτό που θέλω....

Για το πρόβλημα με τον Supersu ξέρει κανείς κάτι;

Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Καλημερα φιλε portokali00.Με τον ΜΧ player εχεις δει δικτυακα και αν ΝΑΙ,πως το εκανες;

Καλησπέρα φίλε gkpapad, το MX Player δεν το έχω εγκαταστήσει , γι αυτό ρωτάω να δω αν αξίζει για να το βάλω. Άκουσα στο φόρουμ να το αναφέρουν αρκετά και γι αυτό φαντάζομαι οτι για να είναι δημοφιλές θα είναι αξιόλογο.

Ευχαριστώ πολύ , βλέπω οτι ψάχνει τους υπότιτλους στο subtitle.org , νομίζω οτι εκεί ψάχνει και το kodi στο zidoo μας και δεν μας αφήνει να εγκαταστήσουμε add on για άλλο ελληνικό site με υπότιτλους.

Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Ευχαριστώ πολύ , βλέπω οτι ψάχνει τους υπότιτλους στο subtitle.org , νομίζω οτι εκεί ψάχνει και το kodi στο zidoo μας και δεν μας αφήνει να εγκαταστήσουμε add on για άλλο ελληνικό site με υπότιτλους.
Για δοκιμασε:
kodi/system/settings/add-ons/install from repository/kodi add-on repository/subtitles/ok πανω στο subtitles.gr και δωσε εγκατασταση