Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

σε εμενα παντως στο MXII-G,το kodi(τελευταια εκδοση) παιζει κανονικα dd&dds μεσω Hdmi επανω στον ενισχυτη.(denon 2807).
αντιθετως εχω προβλημα με την αναλυση.το βαζω 1080p/60Hz σημερα και αυριο με το που ανοιξει,μπορει να παει μονο του στα 1080i.παροτι το autoresolution του Player ειναι Off..

Αισθάνομαι πολύ τυχερός που το έχω απλά συνδεδεμένο στην τηλεόραση γιατί το έχω στο υπνοδωμάτιο και όχι στο Home Cinema ή ενισχυτή.Μέχρι τώρα δεν είχα πρόβλημα συγχρονισμού .

Απάντηση: Re: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Το Zidoo X6 είναι συνδεδεμένο με τον ενισχυτή για να παιρνεις ήχο και παίζεις απ'ότι βλέπω με Kodi. Με Kodi το πρόβλημα είναι γνωστό.Η λύση είναι καθυστέρηση ήχου 200-225 ms
Σε ευχαριστω Νικολα(και Χρονια σου Πολλα-ετεροχρονισμενα) για την απαντηση.Το προβλημα με το Kodi δεν το γνωριζα,εξ ου και η σχετικη ψυχικη.....αναστατωση.Σε χθεσινη θεαση παρεπιπτοντως ο συχρονισμος ηταν αψογος σε ταινια που ειχε προβλημα,που σημαινει οτι του εβαλα τις σωστες τιμες στην καθυστεριση.

Καλημέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Σήμερα έκανα κοινόχρηστους δύο φακέλους από εξωτερικό σκληρό που έχω στον υπολογιστή μου. Δοκίμασα να παίξω αρχεία από το κινητό μου(Galaxy S4) από αυτούς τους φακέλους , τα είδε και τα έπαιξε κανονικά ακόμα και κάποια 1080 τα έπαιξε χωρίς σπασίματα. Μιλάμε πάντα για ασύρματη σύνδεση και όχι με καλώδια (περιμένω τα powerline από παραγγελία για να συνδεθώ και ενσύρματα).
Στην συνέχεια πήγα να δοκιμάσω και τι γίνεται με το Zidoo. Ο file explorer του λοιπόν ενώ βλέπει τους κοινόχρηστους φακέλους δεν βλέπει τι έχουν μέσα , σαν να είναι άδειοι.
Το δε kodi δεν βλέπει τίποτα από δίκτυο , μόνο ότι είναι καρφωμένο πάνω μέσω usb.
To mx player το ίδιο .
Το bs player είναι το μόνο που βλέπει τους κοινόχρηστους φακέλους και τα περιεχόμενα τους. Εμφανίζει όμως πολύ μικρούς υπότιτλους και όταν πηγαίνω στην σχετική επιλογή δίνει μήνυμα να χρησιμοποιήσω το pinch zoom για να τους μεγαλώσω.(πως γίνεται αυτό σε συσκευή χωρίς οθόνη αφής;;;;;) ).
Μου φαίνεται πολύ περίεργο να μην βλέπει τους φακέλους το kodi , βλέπω ότι πολλοί φίλοι στο forum κάνουν streaming οπότε φαντάζομαι ότι σαν άσχετος κάτι δεν κάνω καλά.
Μια βοήθεια θα ήταν πολύτιμη.
Ευχαριστώ πολύ.

Επανέρχομαι , το βρήκα με το kodi , δεν είχα προσθέσει σαν εξωτερική πηγή την ip του υπολογιστή.Μόλις το έκανα τα είδε αμέσως. Παίζει άνετα 720p , με λίγη τύχη και κάποια 1080p αν και για τα τελευταία δεν μπορώ να πω με σιγουριά γιατί δεν τα άφησα πολύ ώρα.
Το πρόβλημα όμως με τον explorer του Zidoo παραμένει καθώς και με τον mx player .

Το πρόβλημα όμως με τον explorer του Zidoo παραμένει καθώς και με τον mx player .[/QUOTE]
Πως σεταρεις το mx player και βλεπει τους κοινοχρηστους απο το πι-σι;

To mx player δεν βλέπει τίποτε εκτός από το usb stick που έχω πάνω στο Zidoo.
Μόνο το bs player βλέπει δίκτυο και το kodi. Το bs έχει πολύ μικρούς υπότιτλους , υπάρχει επιλογή για το μέγεθος αλλά όπως έγραψα και πιο πάνω πρέπει να κάνεις pinch zoom για να τους μεγαλώσεις κάτι που δεν ξέρω πως μπορώ να το κάνω αφού η προβολή γίνεται σε οθόνη τηλεόρασης και όχι σε touchscreen συσκευή.

Το mxplayer συνήθως χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με κάποιον file manager που βλέπει δίκτυο, πχ τον es.

Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Το mxplayer συνήθως χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με κάποιον file manager που βλέπει δίκτυο, πχ τον es.
Το δοκίμασα και δούλεψε κανονικά. Και πάλι ευχαριστώ.

Έχει αλλάξει κανείς το buffer στο kodi ?
Υπάρχει περίπτωση να βελτιώσει (έστω και λίγο) μικροσπασίματα κατά την μεταφορά αρχείων ασύρματα ή ενσύρματα ;
Επίσης μερικές φορές βλέποντας κάποια σειρά ή ταινία, αυτή μπορεί να αρχίσει να παίζει αλλά να σταματήσει μόνη της ή να το κάνει μόλις θελήσεις να την μετακινήσεις σε άλλο σημείο.
Έλεγα μήπως με μεγαλύτερο buffer το πρόβλημα γίνεται μικρότερο. Δεν ξέρω αν είναι άσχετο αυτό που λέω αλλά έχω διαβάσει οτι αυξάνοντας το υπάρχει βελτίωση (τουλάχιστο για την μεταφορά μέσω δικτύου)
Αν το έχει κάνει κανείς είναι δύσκολη διαδικασία για έναν ψιλοάσχχετο σαν κι εμένα ; Είδα μερικά βιντεάκια στο youtube αλλά δεν μπορώ να πω οτι τα κατάλαβα όλα !!!!

Έχει αλλάξει κανείς το buffer στο kodi ?
Υπάρχει περίπτωση να βελτιώσει (έστω και λίγο) μικροσπασίματα κατά την μεταφορά αρχείων ασύρματα ή ενσύρματα ;
Επίσης μερικές φορές βλέποντας κάποια σειρά ή ταινία, αυτή μπορεί να αρχίσει να παίζει αλλά να σταματήσει μόνη της ή να το κάνει μόλις θελήσεις να την μετακινήσεις σε άλλο σημείο.
Έλεγα μήπως με μεγαλύτερο buffer το πρόβλημα γίνεται μικρότερο. Δεν ξέρω αν είναι άσχετο αυτό που λέω αλλά έχω διαβάσει οτι αυξάνοντας το υπάρχει βελτίωση (τουλάχιστο για την μεταφορά μέσω δικτύου)
Αν το έχει κάνει κανείς είναι δύσκολη διαδικασία για έναν ψιλοάσχχετο σαν κι εμένα ; Είδα μερικά βιντεάκια στο youtube αλλά δεν μπορώ να πω οτι τα κατάλαβα όλα !!!!

/sdcard/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/
βάλε αυτό αφού αλλάξεις κατάληξη σε xml και κανε restart το kodi

Attachments

/sdcard/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/userdata/
βάλε αυτό αφού αλλάξεις κατάληξη σε xml και κανε restart το kodi

Κατ αρχήν ευχαριστώ πολύ .
Επειδή όπως είπα πιο πάνω είμαι ψιλοάσχετος , όταν λές να βάλω αυτό , εννοείς να ανοίξω τον φάκελο στην διαδρομή που μου είπες και απλά να βάλω αυτό το αρχείο εκεί μέσα αφόυ αλλάξω την κατάληξή του ;;;;;

Επειδή όπως είπα πιο πάνω είμαι ψιλοάσχετος , όταν λές να βάλω αυτό , εννοείς να ανοίξω τον φάκελο στην διαδρομή που μου είπες και απλά να βάλω αυτό το αρχείο εκεί μέσα αφόυ αλλάξω την κατάληξή του ;;;;;

ναι

Να ρωτήσω κάτι γιατί θα σκάσω. Είχα αναφέρει οτι με τον δικό του explorer ενώ έβλεπε τους κοινόχρηστους φακέλους δεν έβλεπε τα περιεχόμενα τους.
Μια που τώρα λένε οτι με το νέο firmware βλέπει επιτέλους τους εξωτερικούς υπότιτλους είπα να το δοκιμάσω. Μού δίνει το παρακάτω μήνυμα:

Δεν έχω κάνει καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις του pc. Όλες οι άλλες συσκευές (tablet , κινητό , Xtreamer media player) βλέπουν κανονικά τον κοινόχρηστο και δεν ζητάει πουθενά κωδικό.
Η μόνη διαφορά που υπάρχει είναι οτι πριν μερικές μέρες η σύνδεση ήταν ασύρματη ενώ τώρα ενσύρματη.
Επίσης μέσω kodi ,και ES explorer όλα γίνονται κανονικά χώρίς να απαιτεί username και password

Μου ήρθε σήμερα το Zidoo x6 pro. Προσπαθώ να περάσω τον google λογαριαδμό μου και δεν με αφήνει. Έψαξε για online update και βλέπει το 19 σαν το πιο τελευταίο. Supersu έχει εγκαταστημένο. Ξέρεις κανείς γιατί έτσι με το playstore?

Τον φακελο πως μπορω να τον ανοιξω;Προσπαθω με το airdroid αλλα δεν μπορω.Μηπως με κανενα file manager;
Και ενα δευτερο ερωτημα.Περασα το τελευταιο firmware και τα αρχεια με True hd δεν κλειδωνουν.

Re: Απάντηση: Zidoo X6 Pro Review (2gb ram , 8 core , Hd Audio , Gigabit Lan )

Μου ήρθε σήμερα το Zidoo x6 pro. Προσπαθώ να περάσω τον google λογαριαδμό μου και δεν με αφήνει. Έψαξε για online update και βλέπει το 19 σαν το πιο τελευταίο. Supersu έχει εγκαταστημένο. Ξέρεις κανείς γιατί έτσι με το playstore?

Την αναβάθμιση του firmware πρέπει να την κάνεις χειροκίνητα.Δεν βλέπει την πιο νέα έκδοση αν το κάνεις online.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τον φακελο πως μπορω να τον ανοιξω;Προσπαθω με το airdroid αλλα δεν μπορω.Μηπως με κανενα file manager;
Και ενα δευτερο ερωτημα.Περασα το τελευταιο firmware και τα αρχεια με True hd δεν κλειδωνουν.

Δοκίμασε με το ES file manager. Στο τηλεκοντρόλ υπάρχει ένα κουμπί με τρεις οριζόντιες γραμμές.Οταν το πατήσεις ανοίγει ένα μενού σχετικά με τις επιλογές των φακέλων.
Εγώ το πέρασα το αρχείο αλλά στα αρχεία που είχα πρόβλημα συνεχίζω να το έχω.Ισως δεν είναι το πρόβλημα το buffer αλλά η μικρή ταχύτητα ροής από τις πηγές.