Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Άμα δεν κάνω αυτό δεν δουλεύει ?
Και το λεω αυτό γιατί δε θέλω να μπλέξω με αυτά ..

Νομίζω δεν την γλυτώνεις. Δεν είναι τίποτα. Το κάνεις στις ρυθμίσεις του Player όχι του Kodi.

Πρέπει να πας στις γρήγορες ρυθμίσεις, στο δίκτυο (δεν θυμάμαι πως λέγεται) και να επιλέξεις static IP για τον τύπο της σύνδεσης που έχεις (LAN ή Wifi)
Μετά θα σου ζητήσει να βάλεις IP κλπ. Θα πρέπει να γνωρίζεις το range του τοπικού σου δικτύου (συνήθως είναι 192.168.1.Χ ή 192.168.2.X), όπου X βάζεις μια IP μέχρι το 255 που δεν χρησιμοποιείται. Βάλε 100 ας πούμε.

π.χ.

IP Address: 192.168.1.100 (your IP)
Network mask: 255.255.255.0
Network prefix length: 24
Geteway : 192.168.1.1 (router IP)
DNS 1 Server:8.8.8.8
DNS 2 Server:4.4.4.4

Αν δεν δουλέψει και δεν ξέρεις το τοπικό σου δίκτυο δοκίμασε με 192.168.2.100 (your IP) και Geteway : 192.168.2.1

Ένα από τα δύο θα σου δουλέψει. Δεν το έχω μπροστά μου τώρα για περισσότερη βοήθεια.

αυτο με το 1/4 που δεν τα παιζει , που οφειλεται ξερουμε? ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο egreat A5 http://www.futeko.com/products/MP073.php .... καμια γνωμη?

Προφανώς κάτι σκοντάφτει στην υλοποίηση. Αλλά είναι πολύ πιθανό να ανέβει το ποσοστό με μελλοντικά f/w.

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Για αγορα απο Ευρωπη απο που προτεινετε?

Τα έχει το amazon αλλά μπορείς και από gearbest επιλέγοντας είτε eu express (πληρώνεις αλλά δεν περνάει τελωνείο) είτε belgium post (δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λένε πάλι δεν περνάει).

Σαφώς πιο οικονομικά από gearbest.

και μια ακομη ερωτηση παρακαλω , μεσα στην συσκευασια το HDMI που περιεχεται ειναι κατηγοριας 2.0 , που να περναει σημα 4Κ HDR 60hz ?

Aν οχι εχετε να πρωτεινετε απο Ελλαδα ενα καλωδιο HDMI που να ειναι αποδεδειγμενα 2.0 και μεχρι 10-15 ευρω ? οσα βρησκω λενε οτι ειναι 2.0 αλλα στην πραγματικοτητα δεν ειναι, λενε απλα high speed η 1.4

Last edited:
Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Πρέπει να πας στις γρήγορες ρυθμίσεις, στο δίκτυο (δεν θυμάμαι πως λέγεται) και να επιλέξεις static IP για τον τύπο της σύνδεσης που έχεις (LAN ή Wifi)
Μετά θα σου ζητήσει να βάλεις IP κλπ. Θα πρέπει να γνωρίζεις το range του τοπικού σου δικτύου (συνήθως είναι 192.168.1.Χ ή 192.168.2.X), όπου X βάζεις μια IP μέχρι το 255 που δεν χρησιμοποιείται. Βάλε 100 ας πούμε.

π.χ.

Αν δεν δουλέψει και δεν ξέρεις το τοπικό σου δίκτυο δοκίμασε με 192.168.2.100 (your IP) και Geteway : 192.168.2.1

Ένα από τα δύο θα σου δουλέψει. Δεν το έχω μπροστά μου τώρα για περισσότερη βοήθεια.

Αν βαλεις τους DNS της Google στο modem/router , δεν ειναι το ιδιο;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Αν βαλεις τους DNS της Google στο modem/router , δεν ειναι το ιδιο;
Νομίζω οχι γιατί αυτούς έχω μόνιμα και είχα και γω το ίδιο πρόβλημα. Μπορεί να δοκιμάσει ομως

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

π.χ.

Αυτά τα είχε ήδη μέσα μόνο του .Το πρόβλημα ήταν στην Version . Στην 16 τα κατέβαζε , στη 16.3 όχι στην 17.4 παίζουν όλα !

Scrapper όμως σαν το Yadis δεν έχει και δεν ξέρω αν μπαίνει..Αλήθεια ποιο είναι καλό scrapper σαν το Yadis?

Αυτά τα είχε ήδη μέσα μόνο του .Το πρόβλημα ήταν στην Version . Στην 16 τα κατέβαζε , στη 16.3 όχι στην 17.4 παίζουν όλα !

Scrapper όμως σαν το Yadis δεν έχει και δεν ξέρω αν μπαίνει..Αλήθεια ποιο είναι καλό scrapper σαν το Yadis?

Τι να το κάνεις το scrapper? Αν χρησιμοποιείς Kodi δεν το χρειάζεσαι

Το Kodi παει μία μια την ταινία δεν τις δείχνει ολες σε πλακακια

Νομίζω πρέπει να εξοικειωθείς λίγο με το kodi. Δεν είναι θέμα player που συζητάμε εδώ. Είμαι σίγουρος ότι θα σε καλύψει σε όλα αυτά που θέλεις (και στα πλακάκια :)).

Νομίζω πρέπει να εξοικειωθείς λίγο με το kodi. Δεν είναι θέμα player που συζητάμε εδώ. Είμαι σίγουρος ότι θα σε καλύψει σε όλα αυτά που θέλεις (και στα πλακάκια :)).
Kαταλαβα...θ αρχισω τα βιντεακια στο youtube