Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Καλημερα. 2 ερωτησεις...

Αν συνδεσω εναν σκληρο δισκο με ταινιες η απο τοπικο δικτυο αυτο κατεβαζει αυυοματα εξοφυλλα κλπ η χρειαζεται καποιες επιλλεον ρυθμισεις? Και αυτα που αποθηκευοντε?

Τελος εχει ακουστει τιποτα αν θα βαλουν το nougat 7?

Καλημερα. 2 ερωτησεις...

Αν συνδεσω εναν σκληρο δισκο με ταινιες η απο τοπικο δικτυο αυτο κατεβαζει αυυοματα εξοφυλλα κλπ η χρειαζεται καποιες επιλλεον ρυθμισεις? Και αυτα που αποθηκευοντε?

κανονικα θα τον δηλωσεις μεσα στο zdmc και θα δει κανονικα τα εξωφυλλα.

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Καλημερα. 2 ερωτησεις...

Κάνε μια αναζήτηση για kodi help ή εδώ ή στο google να εξοικειωθείς. Θα κατέβουν τα εξώφυλλα ναι αλλά όχι διά μαγείας.

Nougat χλωμό μάλλον.

Καλησπέρα. Αυτό σε YouTube και Netflix τι ποιότητα παίζει; τι ανάλυση; Ευχαριστώ

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Το Kodi παει μία μια την ταινία δεν τις δείχνει ολες σε πλακακια

Κανονικοτατα, (αριστερο πληκτρο viewoptions και εχεις επιλογες πολλες. Κοιτα κανεναν οδηγο για πληρεστερeς πληροφοριες)
Η ενσωματομενη εφαρμογη -υποτιθεται- οτι θα αναβαθμιστει και θα γινει πληρεστερη, αναμενουμε στο επομενο μαζι με καποιες αλλαγες στο UI.

Στο UHD menu που δοκιμασα σε εμενα επαιξε κανονικα το Inferno, Billy Lynns Long Halftime Walk 2016, Ghost in the Shell 2017 (2160p) και απετυχε στο Hacksaw Ridge 2016 (2160p).
Προφανως εχουν ακομα δουλιτσα να κανουν αλλα ειναι σε καλο δρομο..

Νougat δεν προβλεπεται να βαλουν (αν και θα ηταν καλο..)

Last edited:
Κάνε μια αναζήτηση για kodi help ή εδώ ή στο google να εξοικειωθείς. Θα κατέβουν τα εξώφυλλα ναι αλλά όχι διά μαγείας.

Nougat χλωμό μάλλον.

Δεν ηθελα να το δουλευω απο το kodi αλλα απο τον δικο του player. Xωρις kodi δεν κατεβαζει εξοφυλλα?

Δεν ηθελα να το δουλευω απο το kodi αλλα απο τον δικο του player. Xωρις kodi δεν κατεβαζει εξοφυλλα?

κατεβαζει και το δικο του hometheater,αλλα αρκετα εξωφυλλα που βρισκει,ειναι αλλου γι`αλλου..:ADFADF1:

Μπορείς να βάλεις στο kodi να σου ανοίγει ο Player του zidoo

Αυτα που αποθηκευονται ? Μπορω να περασω και εγω χειροκινητα δικα μου εξωφυλλα?

δυστηχως οχι σε αντιθεση με το zdmc που παρεμβαινεις σε περιπτωση λαθους και κανεις οτι αλλαγη θελεις.
ο καλυτερος τροπος ειναι αυτος που αναφερθηκε και πιο πανω.
zdmc με εξωτερικο πλειερ δηλωμενο και ετσι εχεις το Interface του zdmc και το Player της zidoo.συνδυασμος αψογος.!

zdmc με εξωτερικο πλειερ δηλωμενο και ετσι εχεις το Interface του zdmc και το Player της zidoo.συνδυασμος αψογος.!

Δημήτρη μπορείς να πεις ακριβώς τα βήματα γι αυτόν τον συνδυασμό; Οποτε έχεις χρόνο.

Ρε παιδια αυτα το olpair.com κλπ δεν μπορω να τα βγαλω. Πολυ ενοχλητικα! Πως το κανουμε bypass αυτο;

υπαρχει κανεις τελικα με αυτον τον συνδυασμο να δουμε τι γινεται με το deepcolor και το hdmirange?
Δημήτρη εγώ έχω πες μου ακριβώς τι θες να δω και θα το δω μετά από τη δουλειά

υπαρχει κανεις τελικα με αυτον τον συνδυασμο να δουμε τι γινεται με το deepcolor και το hdmirange?

Αν εννοείς το πρόβλημα ότι κλιπαρει below black/above white, δεν έχω βρει ακρη ούτε με την LG B7, ούτε με τον JVC X500.

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Δημήτρη εγώ έχω πες μου ακριβώς τι θες να δω και θα το δω μετά από τη δουλειά

εαν σου δουλευει σωστα το hdmi range.
σε εμενα στο auto η full η εικονα ειναι πολυ σκοτεινη.δουλευει σχετικα καλα μονο στο limited.
Η αυτη ρυθμιση ειναι στις γρηγορες ρυθμισεις.
επισης εαν βαλω το deepcolor στο auto ή οποιοδηποτε αλλο ρυθμο Bit,σε καποιες στιγμες μπορει να χασω και εντελως την εικονα.
το εχω off για να μην εχω τετοια θεματα.
για τσεκαρε οποτε μπορεις.
Thx

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Αν εννοείς το πρόβλημα ότι κλιπαρει below black/above white, δεν έχω βρει ακρη ούτε με την LG B7, ούτε με τον JVC X500.

και που εχεις την ρυθμιση του hdmirange?auto,full ή limited.

επισης αφου εχετε τον ιδιο συνδυασμο τσεκαρετε και αυτο που λεω εδω.
το εχω δει στο johnwick(4k,hdr).(εαν το εχετε βεβαια)
στο οποιο το μαυρο στρωνει παντου στο 50 φωτεινοτητα,αλλα σαν ταινια θελει στο 52-53 περιπου για να μην χανονται λεπτομερειες.
στο 52-53 και πανω,αρχιζουν ομως και ξεθωριαζουν οι μπαρες και το πηχτο μαυρο στα πλακατα μαυρα.