την περασα και εγω.καλη η αυτοματη αλλαγη αλλα τα προβληματα με hdmi range και deep color παραμενουν.
Να ρωτήσω κάτι για το HDR , βλέπω σε βιντεάκια του Zidoo X9S να παρουσιάζουν στα μενού ένδειξη HDR για να το ρυθμίσεις .
Γιατί δεν έχει το δικό μου Zidoo X9S ;
Είναι θέμα soft ;
Aρχιζω να πιστευω οτι ειναι πιο πολυ θεμα συνεργασιας 'OLED LG & x9s'..
Οι περισσοτερες αναφορες αφορουν αυτο τον συνδιασμος σε αντιθεση με αλλες TV...
Ακομα περιμενουμε το νεο ZIUI 4k το οποιο ειχαν υποσχεθει οτι θα ελθει συντομα.. Μαλιστα το σχετικo bunner το απεσυραν χθες με οτι αυτο μπορει να συμβαινει..:furious3:
Περα και ασχετα με αυτο, το τελευταιο καιρο καλοβλεπω το Αpple TV 4K.
Πολυ καλο hardware, τρομερο Soc (A10x), αξιοπιστο σε ολα, εταιρεια κολλοσος απο πισω (ενταξη, με τις οποιες 'ιδιαιτεροτητες' της apple) ΝETFIX & AMAZON official support, HLG, Dolby Vision (νομιζω το μονο αυτην την στιγμη..), 'KODI' (ΧΩΡΙΣ adds on), το καλυτερο & φιλικο λειτουργικο και στα κοντα ΚΑΙ audio passthrough (συμφωνα με επισημη ανακοινωση..).
ΑΝ ΔΕΝ σε ενδιαφερουν τα παιχνιδια τοτε γιατι οχι ??????????????????????????????? :violent-smiley-030:
να σου πω την αληθεια εχω αρχισει να στραβωνω και εγω.
ειπα υπομονη υπομονη,αλλα δεν παιζουν σωστα 2 βασικοτατα πραγματακια.
δεν θυμαμαι σε ποια εκδοση δεν ειχα προβλημα.ηταν καποια πριν την 4.1.14 αλλα δεν θυμαμαι.
ειναι η τελευταια κινhση που μπορω να κανω,αλλλιως με βλεπω να το δινω.
Τασο εχω μικρες ελπιδες..(βασικα μηδενικες!)Υπομονη να δουμε το νεο dune.
να σου πω την αληθεια εχω αρχισει να στραβωνω και εγω.
ειπα υπομονη υπομονη,αλλα δεν παιζουν σωστα 2 βασικοτατα πραγματακια.
δεν θυμαμαι σε ποια εκδοση δεν ειχα προβλημα.ηταν καποια πριν την 4.1.14 αλλα δεν θυμαμαι.
ειναι η τελευταια κινhση που μπορω να κανω,αλλλιως με βλεπω να το δινω.
Το 1.4.6 είναι το τελευταίο με deep color 10bt και color space auto το καλύτερο από πλευράς ποιότητας αναπαραγωγής.
θυμησε μου περιπου ποτε βγηκε αυτο το Update.
Για βαλτη ρε Δημήτρη από περιέργεια να μας πεις γιατί καμιά φορά είναι και η ιδέα μας σε κάποια πράγματαα μπραβο ρε συ Αχιλλεα.αυτην πρεπει να ειναι.
ευχαριστω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.