Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Το εβαλα παιδια. Ολα καλα. Επιτελους μου βρισκει αυτοματα τις αναλυσεις και τα frames! Ακομα και 4k! Εχω απλη 4Κ χωρις hdr 65αρα samsung οποτε δεν μπορω να σας πω για αυτο που θελετε. Παντως εμενα 4Κ και μεσω δικτυου με καλωδιο απο πισι δεν μου κολλαει καθολου

Το έβαλα και εγώ.... δε λέω καλά τα UHD Blu-ray menu, η προσθήκη του auto hdmi switch resolution, το
effect of HDR to SDR, αλλά εξακολουθεί, κατά την γνώμη μου ,το 1.4.6 να παραμένει το καλύτερο από πλευράς ποιότητας της εικόνας ( σωστό mapping , gamma , χρώματα κτλ.).
Όποτε για όποιον τον ενδιαφέρει η σωστή και πιστή αναπαραγωγή βάζει το 1.4.6 με deep color mode 10bit και color space mode στο auto και απολαμβάνει τις ταινίες του! Και όταν δεήσουν οι κύριοι της zidoo να βγάλουν ένα πλήρες λειτουργικό firmware τα ξαναλέμε!

New firmware v1.5.0 version for ZIDOO X9S

Model: ZIDOO X9S
System:
1, optimize the effect of HDR to SDR
2. Repair on some TV, some HEVC 10bit MKV files shows the problem of gray(Range issue)
3. When the resolution is set automatically, the priority 4K resolution
4, frame rate switch increase can correspond to film switching resolution function

Player:
1, repair some sup subtitles display abnormal problem
2, repair the problem of downloading wrong subtitle language
3. The optimization of the Bluray titles shows
4. Repair the problem that MTS can't repeat all
5. Optimization of frame rate switching mode
6,Optimization some srt subtitles display effect.Added color #9c9c9c #b5b5b5 #cfcfcf.
7,solved some SAMBA error(about Path contains space)
8,solved some SRT subtitles show the excess of ’1‛

Blu-ray navigation:
1, repair the problem of downloading wrong subtitle language

Music player
1,Update to ZIDOO MUSIC 2.0

Download:http://ota-cloudfront.zidoo.tv/X9S/OTA/OTA-ZIDOO_X9S-v1.5.0-201712151721.zip
MD5:d98ce3c592e636e179b7a0f4caadd547

Σας θελω 'σβελτους' στις αναφορες σας...:violent-smiley-030::drool1:

(Βλεπω οτι το 'ΒΕΤΑ' πλεον δεν υπαρχει... και βλεπω νεο ZIDOO MUSIC 2.0 καθως και αλλαγη στα 3,4.. Για να δουμε τι χασαμε παλι.. :BDBDG54:)

Last edited:
Καλά έκανα και δεν πέρασα το προηγούμενο. Το είχα μυρίσει ότι έρχεται νεότερο. Και κάτι μου λέει ότι θα έλθει και άλλο πριν το τέλος του έτους.

Μια χαρα!

Άσχετο, έχετε να προτείνετε κανένα πληκτρολόγιο με touchpad μικρής διαστασης που να παίζει καλα με το Zidoo?

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Μια χαρα!

Άσχετο, έχετε να προτείνετε κανένα πληκτρολόγιο με touchpad μικρής διαστασης που να παίζει καλα με το Zidoo?

Νομιζω εχει και η Zidoo ενα δικό της.

Καλά έκανα και δεν πέρασα το προηγούμενο. Το είχα μυρίσει ότι έρχεται νεότερο. Και κάτι μου λέει ότι θα έλθει και άλλο πριν το τέλος του έτους.

Μπα, δεν νομίζω...
Ότι αλλαγή θα έλθει (νέο UI 4K) , θα έλθει με την έλευση του Χ20 για να έχουν και κάτι ‛τρανταχτο’ να παρουσιάσουν..
Εκεί κάπου πιστεύω θα δούμε (αν δούμε ποτέ σε αυτές τις συσκευές) και το nougat..
Και το στηρίζω αυτό στο ότι και το DUNE με Android 7.1 θα έλθει από το νέο έτος.
Κάτι μου λέει ότι κάπου έχουν κοινή ανάπτυξη λογισμικού...

Rii i8+BT LED Backlit Mini Bluetooth Wireless Keyboard with Touchpad Mouse

Τα μαμά Τάκη μου έχουν θεματάκια (κάνε μια βόλτα από το φόρουμ τους ...γκρινιάζουν διάφοροι...ιδιαίτερα για το V6)

Προσοχή αν πάρεις Rii i8+ να είναι η έκδοση Bluetooth (στον Άγγλο Αμαζόνα την έχει γύρω στο 20αρικο)

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Rii i8+BT LED Backlit Mini Bluetooth Wireless Keyboard with Touchpad Mouse

Τα μαμά Τάκη μου έχουν θεματάκια (κάνε μια βόλτα από το φόρουμ τους ...γκρινιάζουν διάφοροι...ιδιαίτερα για το V6)

Προσοχή αν πάρεις Rii i8+ να είναι η έκδοση Bluetooth (στον Άγγλο Αμαζόνα την έχει γύρω στο 20αρικο)

Γιώργο, γιατί bluetooth και όχι Wifi?

Περισσότερες χρήσεις (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλες συσκευές)...
Νομίζω ότι το απλό Rii έχει εκτός των άλλων περιορισμένη εμβέλεια (σε μεγάλα σαλόνια ή μακριά από τη συγκευή μπορεί να υπάρχει ζήτημα ανταπόκρισης - συνδεσιμότητας)

Περισσότερες χρήσεις (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλες συσκευές)...
Νομίζω ότι το απλό Rii έχει εκτός των άλλων περιορισμένη εμβέλεια (σε μεγάλα σαλόνια ή μακριά από τη συγκευή μπορεί να υπάρχει ζήτημα ανταπόκρισης - συνδεσιμότητας)

κανενα προβλημα αποκρισης δεν ειχα μεχρι τωρα.

Κανενα προβλημα και σε εμενα το rii 8 wifi. Το κακο ειναι οτι δεσμευεις ενα usb και δεν μπορεις να συνδεσεις κατι αλλο.

Σε μακρόστενο σαλόνι φίλου υπήρχε θέμα (δεν το έγραψα στην τύχη)...Στον ίδιο χώρο το bluetooth μου δούλεψε άψογα...
Μεγάλο συν υπέρ του μπλε δοντιού;
Στο πίσω πορτάκι υπάρχει και το usb στικάκι του απλού...
Οπότε μπορείς να έχεις το στικάκι κουμπωμένο σε μια τηλεόραση ή όποια άλλη συσκευή δεν έχει bluetooth και παράλληλα να λειτουργείς το πληκτρολόγιο με το bluetooth του Zidoo (κάτι σαν 2 σε ένα)...
Και όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω έχεις κενές τις θύρες του Zidoo...
Όλα αυτά με +3-4 ευρώ (αν και εγώ το πήρα μόλις 11 ευρώ από προσφορά κάποια στιγμή πέρυσι) που κάνει παραπάνω από το απλό νομίζω λέει...