gfilip
Established Member
- 30 November 2009
- 142
Σε ευχαριστώ φίλε μου, δεν το γνώριζα.Τα τα UHD BLU-RAY έχουν 3840x2160 ανάλυση γι’ αυτό σου το κάνει!
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε ευχαριστώ φίλε μου, δεν το γνώριζα.Τα τα UHD BLU-RAY έχουν 3840x2160 ανάλυση γι’ αυτό σου το κάνει!
«ZIUI new coming soon..»
When??? :BDGBDGB53:
Μια χαρα!
Άσχετο, έχετε να προτείνετε κανένα πληκτρολόγιο με touchpad μικρής διαστασης που να παίζει καλα με το Zidoo?
Νομιζω εχει και η Zidoo ενα δικό της.
Δεν βρήκα κάτι στο site της...
https://www.amazon.it/Wireless-Keyb...8&qid=1513349568&sr=8-1&keywords=zidoo+remote
Τυχαία το βρηκα εκει. Ψαξε και στα υπολοιπα EU παραρτηματα.
Καλά έκανα και δεν πέρασα το προηγούμενο. Το είχα μυρίσει ότι έρχεται νεότερο. Και κάτι μου λέει ότι θα έλθει και άλλο πριν το τέλος του έτους.
Rii i8+BT LED Backlit Mini Bluetooth Wireless Keyboard with Touchpad Mouse
Τα μαμά Τάκη μου έχουν θεματάκια (κάνε μια βόλτα από το φόρουμ τους ...γκρινιάζουν διάφοροι...ιδιαίτερα για το V6)
Προσοχή αν πάρεις Rii i8+ να είναι η έκδοση Bluetooth (στον Άγγλο Αμαζόνα την έχει γύρω στο 20αρικο)
Περισσότερες χρήσεις (μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με άλλες συσκευές)...
Νομίζω ότι το απλό Rii έχει εκτός των άλλων περιορισμένη εμβέλεια (σε μεγάλα σαλόνια ή μακριά από τη συγκευή μπορεί να υπάρχει ζήτημα ανταπόκρισης - συνδεσιμότητας)
Κανενα προβλημα και σε εμενα το rii 8 wifi. Το κακο ειναι οτι δεσμευεις ενα usb και δεν μπορεις να συνδεσεις κατι αλλο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.