Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Δείτε εδώ την διαδικασία :
https://www.zidoo.tv/Support/guide/guide_target/2INlOr7QH+1KKmVViAFMcQ==/guide_faq/CN6lY0XMyIg=.html
Το link είναι εκεί αλλά για ευκολία:
http://ota-cloudfront.zidoo.tv/X9S/image/v1.2.3/v1.2.3_img.zip

Αν σας πρασινίσει η οθόνη κατά την διαδικασία , μην τρομάξετε και αφήστε το να τελειώσει και να επανεκκίνησει μόνο του!

Να υποθέσω πως για το Χ10 η διαδικασία και το firmware είναι το ίδιο;

Ναι ίδια είναι..

Πάντως τα οποία 'προβλήματα' & μουρμουρες υπάρχουν διαπιστώνω ότι αφορουν -κυρίως- τις LG OLED TV. Τώρα, αυτό ή είναι ιδιαιτερότητα του software που εφαρμόζει στη επεξεργασία η tv ή κατι δεν κανει 'καλα' και συμφωνα με τις νορμες η lg ή το πάνελ της πραγματικα είναι τόσο καλο ώστε τα βγάζει όλα στη φορα..

Πάντως εάν το 1.4.6 δουλεύει καλά σε εσάς τότε κρατήστε το..
Όσοι θέλετε να γυρίσετε πίσω σε αυτό και δεν σας αφήνει πρώτα θα βάλετε το 1.2.3 ή 1.2.6 και μετά αυτό που δουλεύει καλύτερα σε σας.

Last edited:
Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

μπορει καποιος με 4k hdr τηλεοραση να μου πει αν παιζει το zidoo με το Deep color sto ΟΝ και 12 bit , χωρις μικροδιακοπες στην εικονα ?
Αν εχεεε δει καποια, ολοκληρη ταινια, θα ηταν προτιμοτερο, οχι καποιο δειγμα μονο...

Γιατι ηταν ο ενας απο τους 2 λογους που το εδωσα...

Γιάννη είδα αρκετή ώρα με deep color 12bit χωρίς καμία διακοπή στην εικόνα. Το δοκίμασα και με απευθείας σύνδεση του Zidoo στην B7.

Οκ... Σ εμένα δεν έκατσε καλά, είχα και σπασίματα, ακόμα και μέσω usb οπότε το έδωσα.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Γιάννη η το μηχανάκι είχε πρόβλημα η (πιθανοτατα) κάποιο κομμάτι της αλυσίδας του συστήματος σου δημιουργούσε προβλήματα.

δηλαδη μονο εγω και ο Γιαννης εχουμε προβλημα στις Oled με το zidoo..??
εαν ειναι ετσι,δεν παει το μυαλο μου καπου,ειδικα απο την στιγμη που ο Γιαννης το εχει δοκιμασμενο κατευθειαν στην τιβι..

Το zidoo του Γιάννη το πήρα εγώ και μέχρι στιγμής δεν έχω παρατηρήσει κάποιο θέμα σε 1080 από σκληρό.Αυριο θα δοκιμάσω μια 4κ ταινία, θέλετε να μου πείτε τι ρυθμίσεις να βάλω για να δω εάν υπάρχει πρόβλημα στην αναπαραγωγή;Εχωα 4κ led sony.

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικο... Βάλε αν θες το deep color σε 12 bit και δες κάποια ταινια να μας πεις αν σου κανει κάποιες μικρό διακοπές στην εικόνα.
Όχι όμως 1, 2 λεπτά....

Sent from my LG-H870 using Tapatalk