Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Λογικα αν ανοιξεις τον υπολογιστη-δικτυο-zidoo- θα δεις ολες τις συσκευες που ειναι συνδεδεμενες πανω του, θα ανοιξεις το στικακι και θα κανεις αντιγραφή επικόληση.

Ποιο scrapper προτείνετε που να είναι πολύ κοντά στο Yadis .Το είχα βολευτεί πολύ αυτό.
Δοκίμασα του Kodi και το εσωτερικό αλλά δεν ειναι το ίδιο

μπορει καποιος με 4k hdr τηλεοραση να μου πει αν παιζει το zidoo με το Deep color sto ΟΝ και 12 bit , χωρις μικροδιακοπες στην εικονα ?
Αν εχεεε δει καποια, ολοκληρη ταινια, θα ηταν προτιμοτερο, οχι καποιο δειγμα μονο...

Γιατι ηταν ο ενας απο τους 2 λογους που το εδωσα...

Άρα το θέμα με το deep color είναι υπαρκτό.
Αν το έχεις στο off η εικόνα χαλάει, το εχω διαπιστώσει σε αρκετές σκηνές.
Κανει έντονο color banding....

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

ειχα προσπαθησει να το κανω αλλα κατι ειχε γινει και μαυρισαν ολα..!!
ευτυχως με ενα κολπακι που ειχα βρει(καπου το εχω ανεβασει σε αυτο το νημα)το επανεφερα και δεν το ξαναρισκαρω.

Να συμπληρώσω επίσης ότι, αφού γυρίσετε στο v1.2.3
firmware περνάτε μετά οποίο θέλετε.
Όσο αναφορά το θέμα με το deep color & hdmi range , εγώ τουλάχιστον , έχω καταλήξει ότι το τελευταίο firmware στο οποίο παίζουν σωστά είναι το 1.4.6 και γι’ αυτό και έχω γυρίσει σε αυτό μέχρι να τα φτιάξουν
στο καινούργιο (αν και όταν βγάλουν ).
Όσοι λοιπόν θέλουν σωστή εικόνα ( και στην lg oled E6 που έχω εγώ ) ας βάλουν το 1.4.6 θυσιάζοντας τα uhd menus και οποία αλλά καλούδια έχουν τα επόμενα! Ελπίζω να βοήθησα!

Όσο αναφορά το θέμα με το deep color & hdmi range , εγώ τουλάχιστον , έχω καταλήξει ότι το τελευταίο firmware στο οποίο παίζουν σωστά είναι το 1.4.6 και γι’ αυτό και έχω γυρίσει σε αυτό μέχρι να τα φτιάξουν
Όσοι λοιπόν θέλουν σωστή εικόνα ( και στην lg oled E6 που έχω εγώ ) ας βάλουν το 1.4.6 θυσιάζοντας τα uhd menus και οποία αλλά καλούδια έχουν τα επόμενα! Ελπίζω να βοήθησα!

σωστος Αχιλλεα..οποτε καλα θυμαμαι..

Thanks