Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

για το bb και aw δεν ειναι ακριβως ετσι... ειδικα για το AW , οι τεχνικοι-σκηνοθετες εχουν πολλες φορες διευρυνει το range και το χρησιμοποιουν (κακως).
Υπαρχουν ταινιες που "ξεφευγουν" απο το προτυπο και εχουν κι εκει χρησιμη πληροφορια.

Δεν ειναι το τελος του κοσμου, αλλα καλο θα ειναι να μπορεσουν να το διορθωσουν αυτο.

για το δικτυο, το ψαχνω... το περιεργο ειναι οτι το htpc μου δεν εχει τετοια θεματα .
Δεν το κανει μονο σε βαρια 4Κ αρχεια , αλλα και σε "απλα" 1080

για το bb και aw δεν ειναι ακριβως ετσι... ειδικα για το AW , οι τεχνικοι-σκηνοθετες εχουν πολλες φορες διευρυνει το range και το χρησιμοποιουν (κακως).
Υπαρχουν ταινιες που "ξεφευγουν" απο το προτυπο και εχουν κι εκει χρησιμη πληροφορια.

Δεν ειναι το τελος του κοσμου, αλλα καλο θα ειναι να μπορεσουν να το διορθωσουν αυτο.

για το δικτυο, το ψαχνω... το περιεργο ειναι οτι το htpc μου δεν εχει τετοια θεματα .
Δεν το κανει μονο σε βαρια 4Κ αρχεια , αλλα και σε "απλα" 1080

Γιάννη ψάξου λίγο με το δικτυο. Εχει υποδειγματική συμπερίφορα το Zidoo.

Εμενα πάντως μου έχει συμβεί 2-3 φορές να παίζω μέσω SMS από windows media server και να κρασάρει ξαφνικά ο server (δεν το είχα πάθει ποτε αυτό όταν έπαιζα από win 7/10 και τραβούσα αρχεία από WHS.

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Εμενα πάντως μου έχει συμβεί 2-3 φορές να παίζω μέσω SMS από windows media server και να κρασάρει ξαφνικά ο server (δεν το είχα πάθει ποτε αυτό όταν έπαιζα από win 7/10 και τραβούσα αρχεία από WHS.

Τι σχεση εχει αυτο με το Zidoo? SMB εννοεις προφανως.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Τι σχεση εχει αυτο με το Zidoo? SMB εννοεις προφανως.

SMB (autocorrect :P )

Δεν ξέρω τι σχέση έχει, αλλα μονο όταν αυτό παίζει μου έχει συμβεί.

εχει καταφερει κανεις να προγραμματισει τα εχτρα κουμπια vol + kai vol - του χειριστηριου (για ελεγχο του ενισχυτη ή της tv)?
Μονο το ON/OFF καταφερα να κανει learn....

Αν έχετε κάποιο switch στο δίκτυο δοκιμάστε να βάλετε το zidoo και τον server μαζί στο switch κι όχι πάνω στο ρούτερ που δίνει ο πάροχος. Για μένα αυτό έφταιγε σε παρόμοια προβλήματα δικτύου.

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Αν έχετε κάποιο switch στο δίκτυο δοκιμάστε να βάλετε το zidoo και τον server μαζί στο switch κι όχι πάνω στο ρούτερ που δίνει ο πάροχος. Για μένα αυτό έφταιγε σε παρόμοια προβλήματα δικτύου.

Ναι, ειναι μεγάλο σφάλμα αυτο.
Ενα switch ειναι πάντα απαραίτητο.

Εκεί τα έχω.

Ναι, ειναι μεγάλο σφάλμα αυτο.
Ενα switch ειναι πάντα απαραίτητο.

Και εγώ έτσι έχω διαπιστώσει ότι δουλεύει καλύτερα αλλά την απορία την εχω..
Γιατί να συμβαίνει αυτό από την στιγμή που και το router -θεωρητικά- είναι 1gbit

Για τις oled της lg (δεν ξέρω για άλλες tv) βάλτε το color space Mode σε YCrCb 420 και Deep color Mode σε 12 bit.
Έτσι έχουμε λιγότερο αισθητά color gradation... Το τσέκαρα στους ουρανούς του Martian 4k και Planet earth 2 4k

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Για τις oled της lg (δεν ξέρω για άλλες tv) βάλτε το color space Mode σε YCrCb 420 και Deep color Mode σε 12 bit.
Έτσι έχουμε λιγότερο αισθητά color gradation... Το τσέκαρα στους ουρανούς του Martian 4k και Planet earth 2 4k

Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Αυτο είναι για όλες της led tv πχ samsung?

send from my nexus 5 using Tapatalk