Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Βεβαια δεν εχει λογικη να βλεπεις μεσω kodi οταν εχεις boxακι! Μεσω kodi κλεβουν κωδικους;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Τόσο καλά.. Σε Windows πάντως με το Leia είναι εξαιρετικό. Πάλι σκαλώνουμε στα του android. :(
Ίσως να παίζουν μόνο αυτά που έχουν τις απαραίτητες άδειες, οπότε δώρον αδωρον (για Android).

Όσο για το λόγο ύπαρξης του add-on:
Για αυτούς που έχουν πχ libreelec είναι ο μόνος τρόπος να δουν Netflix από αυτό.
Επίσης για τους χρήστες windows/Linux htpcs μην αναφέρουμε το αυτονόητο, δλδ την εμπειρια χρήσης Netflix μέσω browser/app vs Kodi.

Όσον αφορά την υποκλοπή κωδικών, νταξ τι να πω. Κατ'αρχας δουλεύει με authentication όχι με εισαγωγή κωδικών. Επίσης υπάρχει όριο στο πόσες ip θα βλέπουν ταυτόχρονα μέσω ενός λογαριασμού.
Και οι δημιουργοί του add-on δεν είναι οι οτιναναι devs πειρατικών add-ons. Συνεργάζονται άμεσα και με κάποια μέλη της ομάδας ανάπτυξης του Kodi.

Last edited:
Συντονιστές βοήθεια! Έκανα κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις και μαύρισαν τα πάντα.Πως μπορώ να το επαναφέρω στις αρχικές ρυθμίσεις?

Μπορεί καποιος να βοηθήσει γιατι δεν εχω καθόλου εικόνα;

Παιδια υπαρχει καλυτερο zidoo μηχανακι απο το X9S; Ή αναμενουμε για καποιο καλυτερο μοντελο;

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Παιδια υπαρχει καλυτερο zidoo μηχανακι απο το X9S; Ή αναμενουμε για καποιο καλυτερο μοντελο;

Περιμένουμε το zidoo x20 αλλά σίγουρα θα έχει άλλη τιμή. Τουλάχιστον 200 είναι η εκτίμησή μου

Εγώ θα πήγαιναν για το H6 πάντως. Το αναβαθμίζουν και λογικά θα το στρώσουν. Και θα έχεις Nougat, 4k Netflix και official Kodi με audio passthrough.

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Περιμένουμε το zidoo x20 αλλά σίγουρα θα έχει άλλη τιμή. Τουλάχιστον 200 είναι η εκτίμησή μου

Ίδια απόδοση θα έχει, όπως και κοινή ανάπτυξη λογισμικού.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ίδια απόδοση θα έχει, όπως και κοινή ανάπτυξη λογισμικού.
Ναι αλλά θα έχει διπλό HDMI output. Το ένα για ήχο. Εκεί είναι όλο το παιχνίδι για μένα.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ναι αλλά θα έχει διπλό HDMI output. Το ένα για ήχο. Εκεί είναι όλο το παιχνίδι για μένα.

Αφορά ελάχιστους αυτό.Εξαλλου δεν έγραψα και κάτι διαφορετικό ;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Αφορά ελάχιστους αυτό.Εξαλλου δεν έγραψα και κάτι διαφορετικό ;)
Δε νομίζω να αφορά ελάχιστους. Όλοι ενισχυτή καινούριο που περνάει 4κ έχουν?

Εμένα περνάει 4k αλλά όχι HDR αρά θα με αφορά :) Το γλυκοκοιτάζω.
Ξέρουμε διαστάσεις;

Σε αυτό το review για το χ9s λέει ότι απο τον ενσωματωμένο player και όταν έχει δουλέψει αρκετά και έχει ανεβάσει θερμοκρασία η κίνηση δεν είναι ομαλή ειδικά όταν το video συνοδεύεται και απο συνθετο format ήχου όπως dts-hd, dts hd master, dolby atmos kai άλλα. Το έχει παρατηρήσει κανείς ??????
https://www.cnx-software.com/2016/1...art-2-android-firmware-openwrt-nas-functions/

Last edited:
Διαστάσεις. Μήκος, πλάτος, ύψος.
130x190x25

Έχουν περάσει δυο από τα χέρια μου με σκληρή χρήση.
Δεν παρατήρησα τίποτα..
Ίσως έπεσε σε κομμάτι ‛προβληματικο’
Το zdmc γενικά δεν είναι και το δυνατότερο σημείο του σε αντίθεση με τον external όπου είναι εξαιρετικός.

(Το review είναι με πολύ παλαιό λογισμικο πια..)

Παιδια με smb πως συνδεομαι για να δω αλλες συσκευες. Μου ζηταει username και password

Σε αυτό το review για το χ9s λέει ότι απο τον ενσωματωμένο player και όταν έχει δουλέψει αρκετά και έχει ανεβάσει θερμοκρασία η κίνηση δεν είναι ομαλή ειδικά όταν το video συνοδεύεται και απο συνθετο format ήχου όπως dts-hd, dts hd master, dolby atmos kai άλλα. Το έχει παρατηρήσει κανείς ??????
https://www.cnx-software.com/2016/1...art-2-android-firmware-openwrt-nas-functions/

Παλιά παρουσίαση. Κανένα θέμα με θερμοκρασίες μετά και από 1 καλοκαίρι full χρήσης.

Παιδια με smb πως συνδεομαι για να δω αλλες συσκευες. Μου ζηταει username και password

polakis, έχω γράψει πολλάκις το guide της Xtreamer. Κάνε μια αναζήτηση και ακολούθησε τις οδηγίες στο pdf που έχω ανεβάσει.