Ίσως να παίζουν μόνο αυτά που έχουν τις απαραίτητες άδειες, οπότε δώρον αδωρον (για Android).Τόσο καλά.. Σε Windows πάντως με το Leia είναι εξαιρετικό. Πάλι σκαλώνουμε στα του android.![]()
Συντονιστές βοήθεια! Έκανα κάποια αλλαγή στις ρυθμίσεις και μαύρισαν τα πάντα.Πως μπορώ να το επαναφέρω στις αρχικές ρυθμίσεις?
Παιδια υπαρχει καλυτερο zidoo μηχανακι απο το X9S; Ή αναμενουμε για καποιο καλυτερο μοντελο;
Παιδια υπαρχει καλυτερο zidoo μηχανακι απο το X9S; Ή αναμενουμε για καποιο καλυτερο μοντελο;
Περιμένουμε το zidoo x20 αλλά σίγουρα θα έχει άλλη τιμή. Τουλάχιστον 200 είναι η εκτίμησή μου
Εγώ θα πήγαιναν για το H6 πάντως. Το αναβαθμίζουν και λογικά θα το στρώσουν. Και θα έχεις Nougat, 4k Netflix και official Kodi με audio passthrough.
Ναι αλλά θα έχει διπλό HDMI output. Το ένα για ήχο. Εκεί είναι όλο το παιχνίδι για μένα.Ίδια απόδοση θα έχει, όπως και κοινή ανάπτυξη λογισμικού.
Ναι αλλά θα έχει διπλό HDMI output. Το ένα για ήχο. Εκεί είναι όλο το παιχνίδι για μένα.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε νομίζω να αφορά ελάχιστους. Όλοι ενισχυτή καινούριο που περνάει 4κ έχουν?Αφορά ελάχιστους αυτό.Εξαλλου δεν έγραψα και κάτι διαφορετικό![]()
Εμένα περνάει 4k αλλά όχι HDR αρά θα με αφοράΤο γλυκοκοιτάζω.
Ξέρουμε διαστάσεις;
Διαστάσεις. Μήκος, πλάτος, ύψος.Τι θες να μαθεις?
130x190x25Διαστάσεις. Μήκος, πλάτος, ύψος.
Σε αυτό το review για το χ9s λέει ότι απο τον ενσωματωμένο player και όταν έχει δουλέψει αρκετά και έχει ανεβάσει θερμοκρασία η κίνηση δεν είναι ομαλή ειδικά όταν το video συνοδεύεται και απο συνθετο format ήχου όπως dts-hd, dts hd master, dolby atmos kai άλλα. Το έχει παρατηρήσει κανείς ??????
https://www.cnx-software.com/2016/1...art-2-android-firmware-openwrt-nas-functions/
Παιδια με smb πως συνδεομαι για να δω αλλες συσκευες. Μου ζηταει username και password
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.