Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Καλώδια βρήκαμε ,οκ,από e-shop.
Quick settings εννοείς αυτά που ανοίγουμε κατά την ώρα του playback?εκεί που ρυθμίζονται και οι υπότιτλοι?

τα Quick settings ειναι στο κεντρικο μενου του zidoo πανω δεξια.

Τελικά βλέπω ακόμα πιο πολλές αρνητικές `'οψεις` από το συγκεκριμένο μηχανάκι και με αποθαρρύνει η αγορά του... και εσαεί τα buggy firmware/software updates... Κρίμα περίμενα πολύ περισσότερα....

Εγω πάλι νομιζω οτι για τα χρηματα που ζητάει ειναι πολύ καλο και για να πάρεις κάτι καλύτερο θα πρέπει να δώσεις διπλάσια ή τριπλασια χρηματα και παλι δε σου εγγυάται κανείς οτι δεν θα έχει μικροπροβλήματα αφου ολα σχεδόν πια βασιζονται στο Android.

ωραια-οποτε κανε αυτο που λεει ο Λεω και μολις παρεις καλωδιο 2.0 προχωραμε και βλεπουμε.

τα Quick settings ειναι στο κεντρικο μενου του zidoo πανω δεξια.

Ελπίζω να ναι το καλώδιο...
Αλλά χλωμο μου φαίνεται...γιατί βλέπω υπότιτλους???
Θα δούμε αυριο

σωστο και αυτο που λες,αλλα ας ειμαστε οκ απο τα γυρω του και το βλεπουμε.
So far so good...
Πηρα καλωδιο πριν λιγο και ακολουθησα ολες τις οδηγιες απο εδω,καλα παει μεχρι τωρα

Το συγκεκριμένο "μηχανάκι" δεν είναι ένα απλό media player αλλά με το openwrt αποκτά δυνατότητες μικρού nas. Εγώ μέχρι 1080 υλικό που έχω το παίζει μια χαρά, πιστεύω ότι υπάρχουν υπερβολικές απαιτήσεις από ένα μηχανάκι ~100 και η σύγκριση με άλλα 3πλάσιας ή 4πλάσιας αξίας είναι απλά άτοπη.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Πάντως εκεί στη zidoo πρέπει να υπάρχει μεγάλη φαγωμάρα. Δεύτερη φορά που εμφανίστηκε και "εξαφανίστηκε" άμεσα νέο unofficial firmware και μάλιστα αυτή τη φορά φαινόταν η προέλευση από server της zidoo

Κοιτά...αυτοί ξέρουν..
Την διαρροή και τις δυο φορές την έκανε ένας όπου μάλλον έχει πρόσβαση σε κρυφό beta forum...
O λόγος που σβήσανε το τελευταίο (θυμίζω ότι ουδέποτε κυκλοφόρησε ‛επισημα’ από την zidoo) είναι ότι υπήρχε το γνωστό θεμα με τα κενά και τους ειδικούς χαρακτήρες στο νέο smb2
Οι βελτιώσεις που θα φέρει πέρα από τον smb2 είναι στο zdmc και στο μνμ που εμφανίζει για server error και βελτιώσεις στο posterwall με εισαγωγή βαθμολογίας και από IMDb και κάτι αλλά που δεν πρόλαβα να δω.
Πάντως γενικά πάντα εάν δεν ανακοινώνεται από τους διαχειριστές ένα fw ΜΗΝ το βάζετε γιατί πέρα του ότι μπορεί να είναι buggie και να σας κρεμάσει το μηχανάκι (πανεύκολα γίνεται αυτό..) μπορεί κάποιος κακόβουλος να ενσωματώσει κώδικα και άθελα σας να συμμετάσχετε σε επιθέσεις τύπου ddos.
Προσοχή λοιπόν...
Οσο για νέα λογισμικά πάμε για Μάρτιο

Συμφωνώ γι αυτό το ανέφερα κι εγώ, μπορεί πολύ εύκολα να την πατήσεις. Αναβαθμίσεις μόνο από το επίσημο "κανάλι"

Είδα σήμερα ταινία με TrueHD ήχο (Wonder) και η κατάσταση ήταν τραγική (fw 2.0.5). Πρώτον φαίνεται να χάνεται ο συγχρονισμός. Δεύτερο, σε 4 περιπτώσεις ο ήχος χάθηκε. Η μόνη περίπτωση να επανέλθει ήταν να σταματήσω την ταινία και να την επανεκkινήσω. Η κατάσταση με τους κινέζους έχει καταντήσει αηδία.

Είδα σήμερα ταινία με TrueHD ήχο (Wonder) και η κατάσταση ήταν τραγική (fw 2.0.5). Πρώτον φαίνεται να χάνεται ο συγχρονισμός. Δεύτερο, σε 4 περιπτώσεις ο ήχος χάθηκε. Η μόνη περίπτωση να επανέλθει ήταν να σταματήσω την ταινία και να την επανεκkινήσω. Η κατάσταση με τους κινέζους έχει καταντήσει αηδία.
και εγω κανενα προβλημα δεν ειχα
ποιο release ειδες?

Πάλι προβλήματα...τώρα με ήχο...μια έχει μια δεν έχει...και όταν έχει κάνει παρεμβολές.αλλες φορες ουτε καν φορτωνει τα αρχεια και μιλαμε για αρχεια που χτες προχτες τα επαιζε κανονικά.και μου πει κανείς για firmware.εχει αυτό που είχε in the box.1.4.12.ξερει κάποιος σταθερό fw να κατεβάσω από κάπου?μήπως και?μέχρι και οι ρυθμίσεις εικόνας από το pause menu της ταινίας η από τα quick settings αλλάζουν μόνες τους...
To κακό είναι ότι δεν απαντάνε από geekbying...Απαράδεκτοι.....και δεν ξέρω πως να τους πιέσω.ξερει κάνεις?

Last edited:
Μιλάω πάντα για TrueHD. Με DTS-HD δεν είχα θέμα. f/w 2.0.5. Ως προς το release, πληροφορίες εδώ. Σημειώνω επίσης, απρόσκοπτο playback χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις στην ήχο με MPC στο PC. Αν ήταν το release, το πρόβλημα θα υπήρχε παντού.

Κρίμα, έδωσα και το 600x3D αλλιώς θα έβλεπα κι εκεί αν υπήρχε κάποιο θέμα (που αμφιβάλω).

Πάλι προβλήματα...τώρα με ήχο...μια έχει μια δεν έχει...και όταν έχει κάνει παρεμβολές.αλλες φορες ουτε καν φορτωνει τα αρχεια και μιλαμε για αρχεια που χτες προχτες τα επαιζε κανονικά.και μου πει κανείς για firmware.εχει αυτό που είχε in the box.1.4.12.ξερει κάποιος σταθερό fw να κατεβάσω από κάπου?μήπως και?μέχρι και οι ρυθμίσεις εικόνας από το pause menu της ταινίας η από τα quick settings αλλάζουν μόνες τους...
To κακό είναι ότι δεν απαντάνε από geekbying...Απαράδεκτοι.....και δεν ξέρω πως να τους πιέσω.ξερει κάνεις?
Και μετά από 5η φορά σε 4 μέρες factory settings πάλι όλα καλά(μέχρι την επόμενη)
Πρέπει να το στειλω πίσω.πως όμως αφού δεν απαντουν