Καλώδια βρήκαμε ,οκ,από e-shop.
Quick settings εννοείς αυτά που ανοίγουμε κατά την ώρα του playback?εκεί που ρυθμίζονται και οι υπότιτλοι?
τι θα πει ότι έχει και ethernet? άλλο δεν είναι το hdmi και άλλο το καλώδιο ethernet? αυτό σε τι χρησιμεύει;δοκιμασμενο και ποιοτικο.
http://www.e-shop.gr/in-akustik-sta...h-ethernet-gold-plated-15m-black-p-PER.585231
Ελπίζω να ναι το καλώδιο...
Αλλά χλωμο μου φαίνεται...γιατί βλέπω υπότιτλους???
Θα δούμε αυριο
ωραια-οποτε κανε αυτο που λεει ο Λεω και μολις παρεις καλωδιο 2.0 προχωραμε και βλεπουμε.
τα Quick settings ειναι στο κεντρικο μενου του zidoo πανω δεξια.
Ελπίζω να ναι το καλώδιο...
Αλλά χλωμο μου φαίνεται...γιατί βλέπω υπότιτλους???
Θα δούμε αυριο
So far so good...σωστο και αυτο που λες,αλλα ας ειμαστε οκ απο τα γυρω του και το βλεπουμε.
και εγω κανενα προβλημα δεν ειχαΕίδα σήμερα ταινία με TrueHD ήχο (Wonder) και η κατάσταση ήταν τραγική (fw 2.0.5). Πρώτον φαίνεται να χάνεται ο συγχρονισμός. Δεύτερο, σε 4 περιπτώσεις ο ήχος χάθηκε. Η μόνη περίπτωση να επανέλθει ήταν να σταματήσω την ταινία και να την επανεκkινήσω. Η κατάσταση με τους κινέζους έχει καταντήσει αηδία.
Και μετά από 5η φορά σε 4 μέρες factory settings πάλι όλα καλά(μέχρι την επόμενη)Πάλι προβλήματα...τώρα με ήχο...μια έχει μια δεν έχει...και όταν έχει κάνει παρεμβολές.αλλες φορες ουτε καν φορτωνει τα αρχεια και μιλαμε για αρχεια που χτες προχτες τα επαιζε κανονικά.και μου πει κανείς για firmware.εχει αυτό που είχε in the box.1.4.12.ξερει κάποιος σταθερό fw να κατεβάσω από κάπου?μήπως και?μέχρι και οι ρυθμίσεις εικόνας από το pause menu της ταινίας η από τα quick settings αλλάζουν μόνες τους...
To κακό είναι ότι δεν απαντάνε από geekbying...Απαράδεκτοι.....και δεν ξέρω πως να τους πιέσω.ξερει κάνεις?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.