@@ΜΩ την ατυχία μου. Το έχω παραγγείλει από 25/10/16 και ακόμα τίποτα. Κάτι έχει γίνει γ@@ω την ζωή μου.
Μόλις παρέλαβα το συγκεκριμένο MP.
Δυστυχώς έχω φάει κόλλημα με την ethernet.
Ότι και να κάνω, έχω συνεχώς στο ethernet no connecting.
Δεν είναι θέμα καλωδίου, άλλωστε το ίδιο καλώδιο έπαιζε στον πρωτύτερο MP, παρόλα ταύτα δοκίμασα και με άλλο.
Απενεργοποίησα το DHCP και πήγα να δώσω χειροκίνητη IP...ενώ όλα τα πεδία ενημερώνονται κανονικά στο Subnet δεν σε αφήνει να περάσεις παρά μόνο δύο ψηφία, με αποτέλεσμα εάν το αφήσεις κενό να σου λέει invalid IP!
Τι γίνεται τώρα, έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι ή έχει ασυμβατότητα με το TPLink switch?
Μόλις παρέλαβα το συγκεκριμένο MP.
Δυστυχώς έχω φάει κόλλημα με την ethernet.
Ότι και να κάνω, έχω συνεχώς στο ethernet no connecting.
Δεν είναι θέμα καλωδίου, άλλωστε το ίδιο καλώδιο έπαιζε στον πρωτύτερο MP, παρόλα ταύτα δοκίμασα και με άλλο.
Απενεργοποίησα το DHCP και πήγα να δώσω χειροκίνητη IP...ενώ όλα τα πεδία ενημερώνονται κανονικά στο Subnet δεν σε αφήνει να περάσεις παρά μόνο δύο ψηφία, με αποτέλεσμα εάν το αφήσεις κενό να σου λέει invalid IP!
Τι γίνεται τώρα, έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι ή έχει ασυμβατότητα με το TPLink switch?
To είδα ελάχιστα, πολύ καλό εργαλείο, μπράβο για την παρουσίαση.
Ένα μείον που διαπίστωσα, πρέπει να έχει θέμα με ANSI κωδικωποίηση υποτίτλων, τραβάω από NAS και πρέπει να ήταν ansi ότι έδειξε με λανθασμένη κωδικοσελίδα.
Amazon France στα 119 ευρώ + μεταφορικά και σπίτι σας μέσα σε μια εβδομάδα χωρίς τάματα για τυχόν τελωνεία ή κινέζικες αργοπορίες:
https://www.amazon.fr/télévision-Zi...m=A1X6FK5RDHNB96&pf_rd_r=2J0J9ACRZ49D3BP911HX
Τι ακριβώς θες να δεις; Να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω. Βέβαια είχα ένα σχετικά αδύναμο 4core atom box οπότε ήταν περιορισμένο το τι μπορούσα να παίξω. Πάντως το Zidoo έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις την εικόνα στον player που ενσωματώνει η εταιρεία (αρχικά δεν είχαν διαθέσιμο το feature) και θεωρώ πως η εικόνα πλέον πλησιάζει το άριστο. Συγκρινόμενο με το Med600x3D θα τα έλεγα εφάμιλα με ένα ελαφρύ προβάδισμα στο Zidoo το οποίο δίνει την αίσθηση μιας πιο sharp απεικόνισης. Βέβαια γούστα είναι αυτά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.