Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Όποιος μπορεί να βοηθήσει ευπρόσδεκτος. Δεν τα καταφέρνω καλά με τις παραγγελίες εξωτερικού ή την λύση σε κάποιο τέτοιου είδους πρόβλημα από εξωτερικό.

Φίλε μου παραγγελία σε άλλο πράγμα από 21/10 ήρθε Ελλάδα πριν δυο μέρες. Το zidoo το έχω στάτους send item abroad από 31/10 με china post και τίποτα.. υπομονή και πάλι υπομονή

Sent from my iPad using Tapatalk

Χθες πέρασα 1.2.7. Δεν τέσταρα κάτι. Έχουν βάλει κι επιλογή για το LED να το σβήνεις εντελώς ή να το χαμηλώνεις. Λεπτομέρεια αλλά ευπρόσδεκτη. Αν δεν κάνω λάθος ξαναγράφουν το κομμάτι για τις MVC ματρόσκες και μάλλον δεν παίζει σε αυτή την έκδοση καθώς στις προηγούμενες εκδόσεις δεν είχαν βάθος. Τα 3D ISOs σπέρνουν όμως.

Μόλις παρέλαβα το συγκεκριμένο MP.

Δυστυχώς έχω φάει κόλλημα με την ethernet.
Ότι και να κάνω, έχω συνεχώς στο ethernet no connecting.
Δεν είναι θέμα καλωδίου, άλλωστε το ίδιο καλώδιο έπαιζε στον πρωτύτερο MP, παρόλα ταύτα δοκίμασα και με άλλο.

Απενεργοποίησα το DHCP και πήγα να δώσω χειροκίνητη IP...ενώ όλα τα πεδία ενημερώνονται κανονικά στο Subnet δεν σε αφήνει να περάσεις παρά μόνο δύο ψηφία, με αποτέλεσμα εάν το αφήσεις κενό να σου λέει invalid IP!

Τι γίνεται τώρα, έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι ή έχει ασυμβατότητα με το TPLink switch?

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Δεν είναι θέμα καλωδίου, άλλωστε το ίδιο καλώδιο έπαιζε στον πρωτύτερο MP, παρόλα ταύτα δοκίμασα και με άλλο.

Απενεργοποίησα το DHCP και πήγα να δώσω χειροκίνητη IP...ενώ όλα τα πεδία ενημερώνονται κανονικά στο Subnet δεν σε αφήνει να περάσεις παρά μόνο δύο ψηφία, με αποτέλεσμα εάν το αφήσεις κενό να σου λέει invalid IP!

Τι γίνεται τώρα, έπεσα σε ελαττωματικό κομμάτι ή έχει ασυμβατότητα με το TPLink switch?

καρφωσε το κατευθειαν επανω στο modem να δουμε τι φταιει.

Κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η περνα το νεο fw....το ειχα συναντησει και γω αυτο σε σε zidoo x9

Στα 2 ψηφία βάζεις 24 αν μιλάμε για subnet 255.255.255.0.

91_ip_fig_03_lg.jpg

Ναι το τελευταίο ήταν το λάθος μου, δεν πρόσεξα ότι ζητούσε το εύρος των διψήφιων τιμών ... το είδα με το έφερα πάνω στο ρούτερ και είδα ότι έτρωγα πόρτα και από εκεί.

ΟΚ, προχωρώ και εγώ στο εν λόγω MP και θα κοιτάξω πως θα κάνω την αναβάθμιση από το 1.2.5 στο 1.2.7

To είδα ελάχιστα, πολύ καλό εργαλείο, μπράβο για την παρουσίαση.

Ένα μείον που διαπίστωσα, πρέπει να έχει θέμα με ANSI κωδικωποίηση υποτίτλων, τραβάω από NAS και πρέπει να ήταν ansi ότι έδειξε με λανθασμένη κωδικοσελίδα.

To είδα ελάχιστα, πολύ καλό εργαλείο, μπράβο για την παρουσίαση.

Ένα μείον που διαπίστωσα, πρέπει να έχει θέμα με ANSI κωδικωποίηση υποτίτλων, τραβάω από NAS και πρέπει να ήταν ansi ότι έδειξε με λανθασμένη κωδικοσελίδα.

Δες τις ρυθμίσεις του KODI. Δεν αναφέρομαι στις επιλογές κατα τη διάρκεια του playback.

Το παρέλαβα κι εγώ το μεσημέρι, ωραίο μηχάνημα, καλοφτιαγμένο φαίνεται. Δεν το δοκίμασα ακόμα όμως, έχουμε χρόνο...

Συνολικά βγαίνει ίδια τιμή με όσο το πήρα εγώ..
Το 'κέρδος' σου ειναι ο χρόνος παράδοσης..
Γιατι όχι;

Σήμερα ήλθε και η ειδοποίηση για το δικό μου.
Δευτέρα το περνω.
Συνολικά 20μ περίπου, όσο κάθε φορα

Τι ακριβώς θες να δεις; Να δω αν μπορώ να σε βοηθήσω. Βέβαια είχα ένα σχετικά αδύναμο 4core atom box οπότε ήταν περιορισμένο το τι μπορούσα να παίξω. Πάντως το Zidoo έχει τη δυνατότητα να ρυθμίσεις την εικόνα στον player που ενσωματώνει η εταιρεία (αρχικά δεν είχαν διαθέσιμο το feature) και θεωρώ πως η εικόνα πλέον πλησιάζει το άριστο. Συγκρινόμενο με το Med600x3D θα τα έλεγα εφάμιλα με ένα ελαφρύ προβάδισμα στο Zidoo το οποίο δίνει την αίσθηση μιας πιο sharp απεικόνισης. Βέβαια γούστα είναι αυτά.

Τι επιλογές έχει ο player όσον αφορά την εικόνα και την ποιότητα; Το kodi έχει αντίστοιχες επιλογές; Στα Windows πχ έχει.
Αν κάποιος μπορούσε να κάνει σύγκριση με Dune 4k solo πχ ή με κάποια Intel HD θα ήταν χρήσιμο.
Ευχαριστώ :)

μολις παρελαβα και εγω.
το εβαλα επανω και αρχισα να ρυθμιζω.
θελει λιγο ψαξιμο αλλα τιποτε το ιδιαιτερο.
εχω κανα 2 θεματακια.

-ο ηχος προηγειται της εικονας.τι να αλλαξω?
-δεν βλέπω πουθενα το παρακατω μενου του kodi.τι παταω?

κοδι.jpg

ok-το ειδα..το παραπανω μενου,ειναι απο το πλειερ της zidoo,το οποιο παιζει πολυ καλα και δεν εχει το προβλημα του ηχου απο kodi.
το μονο οτι κακο εινα οτι εχει πολυ αραιη γραμματοσειρα.
το kodi,παιζει κανονικα dts&dd αλλα δεν παιζει σωστα τα dts-hd.συγκεκριμενα ενα dts-hd κλειδωνει αλλα ο ηχος προηγειται της εικονας και ενα αλλο δεν κλειδωνει καθολου...

γενικα παντως το πλειερ της zidoo,φαινεται οτι τα παει καλυτερα σε σχεση με το kodi.
μου επαιξε οτι του εβαλα χωρις κανενα προβλημα σε εικονα και ηχο.
μενει να δω αργοτερα το 3d κομματι του.εαν ειχε και επιλογη για εξωφυλλα και υποθεση ταινιας,θα ηταν τελειο..
το Kodi βλεπω παντως οτι ερχεται "αδειο" χωρις κανενα απολυτως καλουδι και δειχνει οτι εχει ακομα θεμα με ηχο hd.