Τα bugs τα λέμε bugs γιατί είναι σαν τα μαμούνια, ποτέ δεν ξέρεις που και πότε θα ξεπεταχτεί ένα, κάποιοι μπορεί να είναι τυχεροί εγώ όμως όχι, στην δική μου περίπτωση τα έως τώρα προβλήματα είναι: σε ορισμένες ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους ο δικός του player έχει σοβαρό πρόβλημα καθώς δείχνει συνεχή green flashes και δεν μπορείς να δεις την ταινία με τίποτα, απενεργοποίηση των υπότιτλων ή χρήση εξωτερικών ή χρησιμοποίηση του internal player και το ζήτημα λύνεται (!!). Μετά από pause ταινίας πολύ συχνά ο ήχος χάνεται, μόνη λύση το σταμάτα-ξαναξεκίνα. Τα κεφαλαία ελληνικά χάνονται όταν έχουν τόνους, κάποιες φορές δεν δείχνει τους υπότιτλους καθόλου και θέλει απενεργοποίηση και ενεργοποίηση των υπότιτλων για να τους δείξει, δεν δείχνει πάντα τους ελληνικούς υπότιτλους αλλά άλλους παρότι είναι δηλωμένοι οι ελληνικοί σαν προεπιλογή, τα shamba shares πολλές φορές χάνονται, random κρασαρίσματα του zdmc, αποτυχία στο mounting των δίσκων κατά την εκκίνηση, γενικά δεν υπάρχει μια σταθερή κατάσταση λειτουργίας και το μηχανάκι μου δίνει μιά αίσθηση προχειρότητας.
Μια ερώτηση παιδιά. Βλέπω μία ταινία και την κλείνω στη μέση ας πούμε, την άλλη μέρα που την ξαναβάζω με πάει απ' την αρχή. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να συνεχίσω από εκεί που την άφησα?
Καλα αν φτιαξουν banding και branching προσωπικη μου αποψη θα μιλαμε για το καλυτερο player ever...
Με το νεο λογισμικο αυτα τα δυο ΜΑΛΛΟΝ δειχνει να βρισκονται πια σε σωστο δρομο..
Δειτε εαν τα NFS & SMB 1-2 σας παιζουν σωστα..
Περισσοτερες δοκιμες σημερα και αυριο .. :2thumb22sup:
Έκανες δοκιμές?
Εγώ ίσως κάνω κάτι το Σαββατοκύριακο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.