Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Όντως το home theater είναι πολύ καλό. Hdd έχω 6tb και τον παιζει μια χαρά. Και ο player πολύ καλός. Μονο ψεγάδι είναι το μετριο νετφλιξ 480p με στέρεο.

Τα bugs τα λέμε bugs γιατί είναι σαν τα μαμούνια, ποτέ δεν ξέρεις που και πότε θα ξεπεταχτεί ένα, κάποιοι μπορεί να είναι τυχεροί εγώ όμως όχι, στην δική μου περίπτωση τα έως τώρα προβλήματα είναι: σε ορισμένες ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους ο δικός του player έχει σοβαρό πρόβλημα καθώς δείχνει συνεχή green flashes και δεν μπορείς να δεις την ταινία με τίποτα, απενεργοποίηση των υπότιτλων ή χρήση εξωτερικών ή χρησιμοποίηση του internal player και το ζήτημα λύνεται (!!). Μετά από pause ταινίας πολύ συχνά ο ήχος χάνεται, μόνη λύση το σταμάτα-ξαναξεκίνα. Τα κεφαλαία ελληνικά χάνονται όταν έχουν τόνους, κάποιες φορές δεν δείχνει τους υπότιτλους καθόλου και θέλει απενεργοποίηση και ενεργοποίηση των υπότιτλων για να τους δείξει, δεν δείχνει πάντα τους ελληνικούς υπότιτλους αλλά άλλους παρότι είναι δηλωμένοι οι ελληνικοί σαν προεπιλογή, τα shamba shares πολλές φορές χάνονται, random κρασαρίσματα του zdmc, αποτυχία στο mounting των δίσκων κατά την εκκίνηση, γενικά δεν υπάρχει μια σταθερή κατάσταση λειτουργίας και το μηχανάκι μου δίνει μιά αίσθηση προχειρότητας.

εχεις βαλει το τελευταιο firm? δοκιμασες να ξαναεγκαταστησεις το firm? καμια φορα ξεχνιομαστε,κατα την εγκατασταση του firm δεν πρεπει να υπαρχει κουμπωμενο πανω στο μηχανακι usb h εξωτερικος σκληρος...

εγώ ξερω , ότι μια φτηνιάρικη 4Κ τηλεόραση lg που έχω, παιζει νεράκι το netflix-youtube στα 4Κ,και ένα παντελώς φτηνιάρικο htpc έρχεται να συμπληρώσει με kodi.Ήθελα να τα εχω ολα σε 1 ,γιατί όντως το pc σέρνεται , ειδικά αν φορτώνει εξώφυλλα.Πίστευα οτι μετά τοσα χρονια που βγήκαν τα media tv box θα τα είχαν παιχνιδάκι αυτά , και βλέπω οτι δεν.....και οπως ειπε και ο φιλος παραπανω ακόμα και το shield δεν εχει τόσο καλη εικονα (στα ματια του τουλαχιστον)
Ψιλοαπογοητεύτηκα...

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Τα bugs τα λέμε bugs γιατί είναι σαν τα μαμούνια, ποτέ δεν ξέρεις που και πότε θα ξεπεταχτεί ένα, κάποιοι μπορεί να είναι τυχεροί εγώ όμως όχι, στην δική μου περίπτωση τα έως τώρα προβλήματα είναι: σε ορισμένες ταινίες με ενσωματωμένους υπότιτλους ο δικός του player έχει σοβαρό πρόβλημα καθώς δείχνει συνεχή green flashes και δεν μπορείς να δεις την ταινία με τίποτα, απενεργοποίηση των υπότιτλων ή χρήση εξωτερικών ή χρησιμοποίηση του internal player και το ζήτημα λύνεται (!!). Μετά από pause ταινίας πολύ συχνά ο ήχος χάνεται, μόνη λύση το σταμάτα-ξαναξεκίνα. Τα κεφαλαία ελληνικά χάνονται όταν έχουν τόνους, κάποιες φορές δεν δείχνει τους υπότιτλους καθόλου και θέλει απενεργοποίηση και ενεργοποίηση των υπότιτλων για να τους δείξει, δεν δείχνει πάντα τους ελληνικούς υπότιτλους αλλά άλλους παρότι είναι δηλωμένοι οι ελληνικοί σαν προεπιλογή, τα shamba shares πολλές φορές χάνονται, random κρασαρίσματα του zdmc, αποτυχία στο mounting των δίσκων κατά την εκκίνηση, γενικά δεν υπάρχει μια σταθερή κατάσταση λειτουργίας και το μηχανάκι μου δίνει μιά αίσθηση προχειρότητας.

Για τους ελληνικους υποτιτλους ειναι γνωστο 'προβλημα'.
Με samba δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.
Τα green flashes που λες οτι εχεις δεν εχω προσεξει τπτ. Σε ποιες ταινιες σου το κανει μηπως μπορεσω να το δω και εγω? :chinscratch:
Ποιο λογισμικο εχεις πανω?

Τα έχουμε ξαναπεί, οι υπότιτλοι πρέπει να είναι UTF -8, ούτε εγώ έχω προβλήματα με τα shares και green flashes. Δοκίμασε ένα factory reset και εγκατάσταση εκ νέου του 2.025 Fw, σε εμένα αυτό έστρωσε το μηχανάκι κυρίως στο scrapping ταινιών

Ούτε εγώ έχω green flashes. Το μόνο μείον του x9s είναι το DRM που δεν του δίνει τη δυνατότητα για Netflix και λοιπές on demand υπηρεσίες σε οτιδήποτε πάνω από SD. Στα λεφτά αυτά βέβαια (υπήρχαν προσφορές που το έβρισκες κάτω από 100), δεν παίζεται.

Να υπενθυμισω για όσους βλέπουν ταινιες με αναλογια 4:3, το player δεν τους παιζει στην σωστη αναλογία αλλα τις μεγαλώνει σε πλατος.Ιδιως οσες δεν είναι απο bluray rip.Μιλάμε για παλιες ταινίες.Σοβαρο πρόβλημα που δεν βλεπω να ασχολειται κανενας στο σαιτ τους οπου και έκανα ερώτηση.Προφανώς οι περισσότεροι βλέπουν καινουργιες ταινιές και δεν το έχουν προσέξει αλλα εαν καποιος έχει μεγαλή συλλογή απο τέτοιες ταινιες πρέπει να τις παίζει μέσω kodi ή να κάνει στις ρυθμίσεις του aspect ratio full ετσι ώστε να γεμίσει ολη η οθονη απο την ταινια κ μετα να παει στην ητλεοραση κ να βαλει 4:3 αναλογια.(βεβαια τοτε οι υποτιτλοι βγαινου ξιλολιγνοι αλλα απο το τιποτα....) Ειμαι στοην ver 1.4.12 αλλα δεν αναβαθαμιζω διοτι χειροτέρεψαν τα bluray menu οταν ειχα παει στην 2)

H v2.032 μας έρχεται ‛οσονουπω’ και -υποτίθεται- θα λύσει θέματα αρκετά...
Άντε να δούμε...

«System
1. Fixed the problem that the bluetooth will turn on automatically when starting up
2. Fixed the color exception of HDMI IN recording
3. Fixed random crash problem when playback video
4. Repairing playback 4K HDR and 10bit output, some TVs have minor color banding problems
5. Fixed the original blu-ray disc audio drop problem of individual special playlists (Seamless Branching )
6. Optimized system stability

Wall poster
1. Added children lock dynamic locking function
2. Modified child lock description
3. Fixed the problem that the rating of individual films cannot be obtained
4. Added the mandatory password change function (set - child lock interface, focus on the unlock button, and then press "menu 21000" to page out password change interface)
5. Optimization matching (for example, speed and passion 1 match to 10)
6. Added the "mark as seen" function
7. Added batch operation functions for collection, viewing records and unwatched categories
8. Solved the problem that douban cannot get stills photos
9. Adjust the welcome screen UI
10. The main interface does not match the classification to increase the batch deletion function
11. Fixed the problem that whether the network equipment is connected or not and judge the error
12. Repair the problem that the equipment cannot be connected normally after starting up occasionally
13. Optimized memory footprint and improve fluency
14. Added edit mode
15. Fixed the problem that the poster interface of the children's zone was not refreshed
16. Added page turning function (page turning key or number 2 and number 8) to the main interface
17. Video number and matching success data information are added to the device interface
18. Device management interface adds scanning progress prompt
19. Fixed the problem of missing unmatched video caused by manual stop scanning

Player
1. Fixed the problem that video did not close when playing, press the HOME button video
2. Download the subtitle interface to add the film name prompt
3. The default mode of playback is all cyclic playback
4. Optimized subtitle display
5. Optimized subtitle download and increase the matching success rate
6. Optimized the subtitle adjustment interface
7. Optimized playback stability
Blu-ray navigation
1. Synchronized the subtitles of local players
The control center
Fixed some translations

Music player
1. Modified the issue of SACD audio crash in the playback part
2. Modified and open the music player when starting up the machine to play SACD music, and the problem of playing SACD music needs to be selected twice
3. Increased the playback SACD audio sampling rate to 176.4Khz

File manager
1. Solved the problem of too long loading time into the list interface
2. Fixed the flash back problem of SMB password with special characters
3. Selected video file to open by default

Quick settings
1. Added SACD audio processing switch»

2 σημαντικά κατ'εμέ. Banding και branching. Αν τα λύσουν ζωγράφισαν. Μετά 2 θεματάκια να λύσουν (υπότιτλους και περισσότερα aspect ratios) και σε θέμα player καθαρά θεωρώ πως θα έχουν σοβαρό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού.

Καλα αν φτιαξουν banding και branching προσωπικη μου αποψη θα μιλαμε για το καλυτερο player ever...

Παιδια χρειαζεται ψυχραιμια και υπομονη..
Πολλες φορες εχουν υποσχεθει 'πολλα' αλλα η πραγματικοτητα ηταν λιγο διαφορετικη.
Παντως ειναι γεγονος οτι παρολο το μικρο μεγεθος της εταιριας το παλευουν, αυτο ειναι καλο..
Και θα συμφωνισω, μεχρι και τα 100-120 ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για οποιον ενδιαφερετε μονο για player.

Το v2.032(beta) ανακοινωθηκε πια και επισημα, οποτε μπορειτε και να το δοκιμασετε.. :music-smiley-005:
(MD5:29FB37A9F90B8F93ADB99D16A53BD379)

Μια ερώτηση παιδιά. Βλέπω μία ταινία και την κλείνω στη μέση ας πούμε, την άλλη μέρα που την ξαναβάζω με πάει απ' την αρχή. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να συνεχίσω από εκεί που την άφησα?

Δοκιμασα 2 αρχεια με branching τα οποιια επαιξαν χωρις διακοπη στον ηχο, μονο πολυ μικρο σπασιματακι στην εικονα (αδιαφορο) , πολυ καλυτερο απο πριν. Στα μενου παιζουν αρκετα που δεν επαιζαν πριν (σε bd folder, τα περισσοτερα απο αυτα αν τα μετατρέψεις σε iso παιζουν κ στην παλια εκδοση αρα μικρο το κερδος) αν κ χαλασαν εντελως πολυ λιγα που επαιζαν παλια .Αυτα ελεγξα κ προσπαθω τωρα να ξαναγυρισω στην 1.4.12 γαιτι τα λιγα που χαλασαν ετυχε να ειναι οι αγαπημενες μου ταινιες (απλα γκαντεμια...) κ τωρα εχει κολλησει η οθονη στο λογκο της zidoo κ δεν ξεκολλαει....με flash image το κανω, το ειχα κανει κ παλια αλλα τωρα βλεπω μαυρα συννεφα μπροστα...

Μια ερώτηση παιδιά. Βλέπω μία ταινία και την κλείνω στη μέση ας πούμε, την άλλη μέρα που την ξαναβάζω με πάει απ' την αρχή. Υπάρχει κάποια ρύθμιση να συνεχίσω από εκεί που την άφησα?

Όταν παίζει ταινία αν πατήσεις menu ανοίγουν πολλές έξτρα επιλογές για playback για υπότιτλους, για video information κλπ
Για δες στα playback, κατι για bookmark νομίζω λέει.

Καλα αν φτιαξουν banding και branching προσωπικη μου αποψη θα μιλαμε για το καλυτερο player ever...

Με το νεο λογισμικο αυτα τα δυο ΜΑΛΛΟΝ δειχνει να βρισκονται πια σε σωστο δρομο..
Δειτε εαν τα NFS & SMB 1-2 σας παιζουν σωστα..
Περισσοτερες δοκιμες σημερα και αυριο .. :2thumb22sup:

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Με το νεο λογισμικο αυτα τα δυο ΜΑΛΛΟΝ δειχνει να βρισκονται πια σε σωστο δρομο..
Δειτε εαν τα NFS & SMB 1-2 σας παιζουν σωστα..
Περισσοτερες δοκιμες σημερα και αυριο .. :2thumb22sup:

Έκανες δοκιμές?
Εγώ ίσως κάνω κάτι το Σαββατοκύριακο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Έκανες δοκιμές?
Εγώ ίσως κάνω κάτι το Σαββατοκύριακο.

Oχι, σημερα αν προλαβω.
Απο αναφορες χρηστων που πριν ειχαν θεματα η εντυπωση ειναι οτι μαλλον βρισκονται σε σωστο δρομο γιατι banding στις ιδιες ταινιες δεν εχουν πια..
Σε λιγες μερες που θα εγκατασταθει σε μεγαλυτερο αριθμο συσκευων θα ξερουμε και καλυτερα.
Στο θεματακι των 23,976/23,98 δεν κανανε τπτ παρολο που το ειχαν υποσχεθει ηδη απο την προηγουμενη φορα .
Σημαντικο update πηρε και το ΗΤ2
Πολλα πραγματα ειναι και θεματα οδηγων της realtek. Το ευτυχημα ειναι οτι με την εισοδο της DUNE η πιεση αναβαινει...
Γκρινια ακουστικε μονο για τα NFS/smb