Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ερώτηση για τους κατόχους: έχει ο player της zidoo (ή άλλος player) δυνατότητα playback speed; Δεν εννοώ το fastforward που συνήθως είναι x2 και άνω και χωρίς ήχο. Εννοώ να ξεκινάει με βήμα 0,05 δηλαδή 1,05, 1,10 κλπ και συγχρονισμένα ήχος και υπότιτλοι. Δε με νοιάζει ο ήχος να είναι DD κλπ. Απλός στέρεο.

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Όταν παίζει ταινία αν πατήσεις menu ανοίγουν πολλές έξτρα επιλογές για playback για υπότιτλους, για video information κλπ
Για δες στα playback, κατι για bookmark νομίζω λέει.

Αυτό ήταν! Σ' ευχαριστώ!

Nαι, δειχνει να ειναι μια καλη αναβαθμιση χωρις ιδιαιτερα προβληματα.
Φαινεται οτι θα περασουμε ενα ησυχο καλοκαιρι.. :sleep:
Ενω σε 'διπλανο μαγαζι' πηραν μια OREO αναβαθμιση και τρεχουν και δεν φτανουν και οι περισσοτεροι κοβουν φλεβες εδω αυτην την φορα τα πραγματα ειναι νορμαλ... Απαξ και δουλευει καλα δεν θελουμε ουτε nougat, ουτε oreo..

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ερώτηση για τους κατόχους: έχει ο player της zidoo (ή άλλος player) δυνατότητα playback speed; Δεν εννοώ το fastforward που συνήθως είναι x2 και άνω και χωρίς ήχο. Εννοώ να ξεκινάει με βήμα 0,05 δηλαδή 1,05, 1,10 κλπ και συγχρονισμένα ήχος και υπότιτλοι. Δε με νοιάζει ο ήχος να είναι DD κλπ. Απλός στέρεο.

Οχι.

διορθωθηκε κατι ουσιαστικα?
Το Seamless Branching αντιμετωπιζεται -στις περισσοτερες των περιπτωσεων- 'σωστα' ..
Καποιοι που ειχαν πριν banding problems τωρα δεν εχουν, καποιοι αλλοι αναφερουν οτι το προβλημα υπαρχει ακομα (..πιθανον να υπαρχουν πολλα 'προβληματικα' panels εξω ή οι οδηγοι να θελουν καλυτερους δριωερσ)
.Αν εχεται θεματα NFS/SMB καντε μια επανεκιννηση του ρουτερ.
Αντιμετωπιστικαν πολλα θεματακια με το ΗΤ2
ΓΕνικως μαλλον ειναι μια καλη αναβαθμιση

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Οχι.

Το Seamless Branching αντιμετωπιζεται -στις περισσοτερες των περιπτωσεων- 'σωστα' ..
Καποιοι που ειχαν πριν banding problems τωρα δεν εχουν, καποιοι αλλοι αναφερουν οτι το προβλημα υπαρχει ακομα (..πιθανον να υπαρχουν πολλα 'προβληματικα' panels εξω ή οι οδηγοι να θελουν καλυτερους δριωερσ)
.Αν εχεται θεματα NFS/SMB καντε μια επανεκιννηση του ρουτερ.
Αντιμετωπιστικαν πολλα θεματακια με το ΗΤ2
ΓΕνικως μαλλον ειναι μια καλη αναβαθμιση

ok-ευχαριστω..:a0210:

Παιδια εχω την lg oled 65B7. Τι ρυθμιση πρεπει να βαλω στο hdmi για να μην εχω banding; 10 bit και στα υπολοιπα τι;

με το τελευταιο φιρμ βλεπω διαφορα στην εικονα προς το καλυτερο, πιο ομαλη κινηση και τα χρωματα πιο ζωντανα,παντα τσεκαρω με της ιδιες ταινιες.... το παρατηρησε κανεις αυτο η ειναι η ιδεα μου?

εχεις βαλει το τελευταιο firm? δοκιμασες να ξαναεγκαταστησεις το firm? καμια φορα ξεχνιομαστε,κατα την εγκατασταση του firm δεν πρεπει να υπαρχει κουμπωμενο πανω στο μηχανακι usb h εξωτερικος σκληρος...

όταν πήρα το μηχανάκι έκανα update με το 2.0.15, μετά reset και μετά έβαλα πάνω τους δισκους και έστησα το zdmc με Aeon MQ7 skin, δεν κάνω άλλα update γιατί βαριέμαι θανάσιμα να ξανακάνω τα ίδια από τη αρχή, θα ήθελα ένα μηχανάκι που κάνεις update και τελειώνεις, στα τηλέφωνα αυτή η δυνατότητα υπάρχει εδώ και χρόνια, θα μάθω να ζω με τα προβλήματα, πάντως δεν ήξερα ότι δεν πρέπει να υπάρχει άλλος δίσκος όταν κάνεις update, παράξενο

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

με το τελευταιο φιρμ βλεπω διαφορα στην εικονα προς το καλυτερο, πιο ομαλη κινηση και τα χρωματα πιο ζωντανα,παντα τσεκαρω με της ιδιες ταινιες.... το παρατηρησε κανεις αυτο η ειναι η ιδεα μου?

Μπα.....ιδέα σου.

Επιβεβαιώνω και γω
Όντως έχει καλύτερη εικόνα στην δικιά μου ks9000
Καλύτερα και πιο ζωντανά χρώματα, καλύτερη κίνηση και καθόλου color banding
Επίσης βλέπω καλύτερη εικόνα στα 1080p που γίνονται upscaled 4k από τον ενισχυτή.στα ίδια αρχεία.τα έβαλα για να δω διάφορες και παίζουν πολύ καλύτερα

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Όντως και εγώ βλέπω πολύ καλή διαφορά στα χρώματα και στο banding. Ακόμα καλύτερη και εμφανής η διαφορά όταν είναι συνδεμένο στον κώλο του OPPO.

Κι εγω τα ιδια. Βλεπω καθολου ή ελαχιστοτατο banding σε 4Κ Oled LG B7

Για καποιο λογο που δεν ειναι επακριβως κατανοητος (..για να συμβαδίσει ονοματολογικα μηπως με αυτο του Χ10?) η zidoo εβγαλε 'νεο' λογισμικο το v2.0.34 το οποιο ειναι -μεν πρακτικα- ιδιο με αυτο του v2.0.32 (μαλιστα δεν εκαναν καν καινουριο νημα, απλα μετονομασαν το υπαρχων απο v2.0.32 σε v2.0.34..:BDGBDGB53:) AΛΛΑ εχει διαφορετικο MD5 οποτε και ειναι 'αλλο' αρχειο...:blink:
Οποτε...:BDBDG54:

Έχει διάφορες μικρό αλλαγές στο HT αισθητικής φύσης που πρόσεξα εγώ

παιδιά καλημέρα
πριν από μια εβδομάδα παρέλαβα το zidoo x9s απο .geekbuying (αποθήκη Πολωνίας)
υπάρχει περίπτωση να μην έχει εγκατεστημένο το kodi;
καθότι άσχετος με την τεχνολογία θα ήθελα μια απάντηση
και αν όντως είναι έτσι πως μπορώ να το εγκαταστήσω
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλώς όρισες στο club..
To x9s ΔΕΝ έρχεται με Kodi γιατί βασικά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ‛Kodi box’.
Έχει το δικό του player που είναι εξαιρετικός.
ΑΝ θες ντε και καλά ‛kodi’ μπορεις φυσικά να βάλεις αυτόν του playstore αλλά μπορεις ακόμα καλύτερα να βάλεις τον δικό τους ZDMC (17.6.1) που είναι fork του kodi και ‛κομμένος και ραμμένος’ στα μέτρα του μηχανιματος και τον βρίσκεις από το site τους.