Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Όχι kodi. Με το δικό του το HT2.

Avengers.Infinity.War.2018.2160p.BluRay.HEVC.TrueHD.7.1.Atmos-FGT 61GB

Εννοείται σαν σκέτο χωρίς menu το παίζει μια χαρά και με SMB κιόλας.
Σε λίγο πάω να το βάλω.θα σου πω

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Δοκίμασα να παίξω (δικτυακά) φουλ Bluray menu 4K και κρασαρε....έβγαλε μήνυμα ότι η εφαρμογή Bluraynavigation δεν ανταποκρίνεται.
Ψιλοκολλαει δικτυακά
Κανονικά παίζει νερακι

Παιδιά, επειδή έχω χαθεί στις 340+ σελίδες, δύο σύντομες ερωτησούλες:
1) Διαθέτει tuner για λήψη (και εγγραφή) επίγειων καναλιών;
2) Έχει κανείς δοκιμάσει να γράψει μέσω της hdmi input από αναλογική πηγή; (π.χ. βίντεο)
Ευχαριστώ

Παιδιά, επειδή έχω χαθεί στις 340+ σελίδες, δύο σύντομες ερωτησούλες:
1) Διαθέτει tuner για λήψη (και εγγραφή) επίγειων καναλιών;
2) Έχει κανείς δοκιμάσει να γράψει μέσω της hdmi input από αναλογική πηγή; (π.χ. βίντεο)
Ευχαριστώ

1) Οχι
2) Με τον καταλληλο αντάπτορα θα μπορεις λογικα. Μονο drm protected υλικο δεν υποστηριζει (και ως 1080p αναλυση με pcm stereo ηχο)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

1) Οχι
2) Με τον καταλληλο αντάπτορα θα μπορεις λογικα. Μονο drm protected υλικο δεν υποστηριζει (και ως 1080p αναλυση με pcm stereo ηχο)

1) Ούτε εξωτερικό tv tuner υποστηρίζεται;
2) Αντάπτορα υποθέτω εννοείς π.χ. scart-to-hdmi.
Σε ευχαριστώ.

Παιδια το μηχανακι παίζει άψογα και iptv με stb emulator,αψεγάδιαστα...
Δοκιμασμένο μια βδομάδα τωρα

Για όποιον ενδιαφέρεται το x9s παίζει nova go κανονικά απλά βρίσκοντας την έκδοση 3.2 από το google και στην συνέχεια απενεργοποιουμε τις αυτόματες ενημερώσεις από το playstore ώστε να μην γυρίσει πάλι στην τελευταία.

Ναι, γκουγλαρε nova go 3.2 και θα την βρεις ευκολα να την κατεβάσεις

την έκδοση 3.2 πιού προγράμματος του nova go τι?

Θέλει account. Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να βλέπεις δωρεάν τα novasports...;

Μια βοήθεια παιδιά. Θέλω να συνδέσω απομακρισμένα το ziddo με ένα WD CLOUD δικτιακό δίσκο (για να δω ταινίες) και ο οποίος είναι σε άλλο σπίτι. Πως μπορώ να το κάνω. Που πάω στο ziddo τι ip ή κωδικούς του περνάω. Γενικώς είμαι άσχετος με το άθλημα.

Εγώ με τη σειρά μου ως μη έμπειρος (αν όχι άσχετος...) με διαδυκτιακές αγορές από το εξωτερικό θέλω να ρωτήσω:

1. Το Zidoo το αγοράζουμε από αυτό το geekbuying που είδα στην αρχή του νήματος? Ισχύει τώρα το κουπόνι έκπτωσης που αναφέρεται στην αρχή του νήματος?

2. Με το τελωνείο τι γίνεται? Είδα στο geekbuying ότι στο zidoo δίνει επιλογές να το αγοράσεις από διάφορα warehouses ανα την Ευρώπη (Ισπανία,Ιταλία,Γερμανία,Πολωνία) καθώς και Κίνα. Δηλαδή αν βάλουμε να το αγοράσουμε από κάποιο Ευρωπαικό warehouse π.χ. από Ιταλία είναι εγγυημένο ότι δεν θα πληρώσουμε τελωνείο ως ενδοκοινοτική συναλλαγή?

3. Προσωπικά δεν έχω PayPal. Από το geekbuying θα μπορέσω να αγοράσω με την χρεωστική/πιστωτική μου κάρτα?

Τι άλλο θα πρέπει να προσέξουμε? Αν μπορείτε δώστε λίγο τα φώτα σας όσοι έχετε κάνει αρκετές τέτοιες συναλλαγές,τι θα πρέπει να προσέξουμε.

Επίσης σχετικά με το zidoo:

Απ 'ότι είδα έχει θέμα σε φουλ Bluray menu 4K από δίκτυο.Ήταν από wifi που κόλλησε ή κόλλησε με καρφωμένο καλώδιο δικτύου?
Σε αυτό το ζήτημα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν πάρει και το Dune HD Pro 4K υποστήριξη full BD/UHD menus να δούμε αν θα κρασάρει κι αυτό δικτυακά ή όχι.

Το zidoo υποστηρίζει netflix 4Κ? 5.1 ήχο?
Από HDR τι υποστήριξη έχει το zidoo?

Σου απαντώ σε αυτά που ξέρω

2. Είναι εγγυημένο ότι δεν πληρώνεις.
3. Ναι μπορείς με κάρτα

Netflix SD ΜΟΝΟ, δεν έχει το απαραίτητο DRM.

Εγώ με τη σειρά μου ως μη έμπειρος (αν όχι άσχετος...) με διαδυκτιακές αγορές από το εξωτερικό θέλω να ρωτήσω:

1. Το Zidoo το αγοράζουμε από αυτό το geekbuying που είδα στην αρχή του νήματος? Ισχύει τώρα το κουπόνι έκπτωσης που αναφέρεται στην αρχή του νήματος?

2. Με το τελωνείο τι γίνεται? Είδα στο geekbuying ότι στο zidoo δίνει επιλογές να το αγοράσεις από διάφορα warehouses ανα την Ευρώπη (Ισπανία,Ιταλία,Γερμανία,Πολωνία) καθώς και Κίνα. Δηλαδή αν βάλουμε να το αγοράσουμε από κάποιο Ευρωπαικό warehouse π.χ. από Ιταλία είναι εγγυημένο ότι δεν θα πληρώσουμε τελωνείο ως ενδοκοινοτική συναλλαγή?

3. Προσωπικά δεν έχω PayPal. Από το geekbuying θα μπορέσω να αγοράσω με την χρεωστική/πιστωτική μου κάρτα?

Τι άλλο θα πρέπει να προσέξουμε? Αν μπορείτε δώστε λίγο τα φώτα σας όσοι έχετε κάνει αρκετές τέτοιες συναλλαγές,τι θα πρέπει να προσέξουμε.

Επίσης σχετικά με το zidoo:

Απ 'ότι είδα έχει θέμα σε φουλ Bluray menu 4K από δίκτυο.Ήταν από wifi που κόλλησε ή κόλλησε με καρφωμένο καλώδιο δικτύου?
Σε αυτό το ζήτημα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν πάρει και το Dune HD Pro 4K υποστήριξη full BD/UHD menus να δούμε αν θα κρασάρει κι αυτό δικτυακά ή όχι.

Το zidoo υποστηρίζει netflix 4Κ? 5.1 ήχο?
Από HDR τι υποστήριξη έχει το zidoo?

Οσον αφορα το 3 γιατι να μην φτιαξεις ενα Paypal account και να συνδεσεις εκει την καρτα σου? Αν εχεις web banking για την καρτα αυτη θα μπορεις πολυ αμεσα να ενεργοποιησεις την καρτα (σε 1-2 μερες το πολυ δλδ) στο paypal οποτε και να κανεις την αγορα.
Συμφερει πολυ μεσω paypal γιατι εχεις την ασφαλεια οτι αν κατι δεν παει καλα, θα παρεις τα λεφτα σου πισω.

Τώρα που χάζευα την συλλογή μου στο Home Theater 2 μου ρθε φλασιά:

Τι γίνεται με το αντίστοιχο scrapper για μουσική που θα έβγαζαν ; Υπάρχει κανά νέο ή στα "προσεχώς" ;

Το μονο απαράδεκτο γιαμενα στο μηχάνημα αυτό ειναι η εφαρμογή της μουσικής. Και το κακό ειναι οτι αν παω από το file manager να παιξω τραγούδια σε πεταει παλι στην εφαρμογή της μουσικής.

Τώρα που χάζευα την συλλογή μου στο Home Theater 2 μου ρθε φλασιά:

Τι γίνεται με το αντίστοιχο scrapper για μουσική που θα έβγαζαν ; Υπάρχει κανά νέο ή στα "προσεχώς" ;

Υποτιθεται οτι το δουλέυουν.
Εγω προσωπικά δεν ειχα καμμια ελπιδα για κυκλοφορια η ανακοινωση μεσα στο καλοκαιρι.

Μια βοήθεια παιδιά. Θέλω να συνδέσω απομακρισμένα το ziddo με ένα WD CLOUD δικτιακό δίσκο (για να δω ταινίες) και ο οποίος είναι σε άλλο σπίτι. Πως μπορώ να το κάνω. Που πάω στο ziddo τι ip ή κωδικούς του περνάω. Γενικώς είμαι άσχετος με το άθλημα.

Κάποια βοήθεια?