Εγώ με τη σειρά μου ως μη έμπειρος (αν όχι άσχετος...) με διαδυκτιακές αγορές από το εξωτερικό θέλω να ρωτήσω:
1. Το Zidoo το αγοράζουμε από αυτό το geekbuying που είδα στην αρχή του νήματος? Ισχύει τώρα το κουπόνι έκπτωσης που αναφέρεται στην αρχή του νήματος?
2. Με το τελωνείο τι γίνεται? Είδα στο geekbuying ότι στο zidoo δίνει επιλογές να το αγοράσεις από διάφορα warehouses ανα την Ευρώπη (Ισπανία,Ιταλία,Γερμανία,Πολωνία) καθώς και Κίνα. Δηλαδή αν βάλουμε να το αγοράσουμε από κάποιο Ευρωπαικό warehouse π.χ. από Ιταλία είναι εγγυημένο ότι δεν θα πληρώσουμε τελωνείο ως ενδοκοινοτική συναλλαγή?
3. Προσωπικά δεν έχω PayPal. Από το geekbuying θα μπορέσω να αγοράσω με την χρεωστική/πιστωτική μου κάρτα?
Τι άλλο θα πρέπει να προσέξουμε? Αν μπορείτε δώστε λίγο τα φώτα σας όσοι έχετε κάνει αρκετές τέτοιες συναλλαγές,τι θα πρέπει να προσέξουμε.
Επίσης σχετικά με το zidoo:
Απ 'ότι είδα έχει θέμα σε φουλ Bluray menu 4K από δίκτυο.Ήταν από wifi που κόλλησε ή κόλλησε με καρφωμένο καλώδιο δικτύου?
Σε αυτό το ζήτημα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν πάρει και το Dune HD Pro 4K υποστήριξη full BD/UHD menus να δούμε αν θα κρασάρει κι αυτό δικτυακά ή όχι.
Το zidoo υποστηρίζει netflix 4Κ? 5.1 ήχο?
Από HDR τι υποστήριξη έχει το zidoo?