Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Αυστηρά για Kodi θα το προτείνατε ή και πιο φθηνές λύσεις τύπου mi box είναι στο ιδιο επίπεδο;

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Κάποια βοήθεια?

Το My Cloud μπορεί να το δει και με NFS και με SMB. Αν πας στο Media Center, αριστερά σου βγάζει τις πηγές. Ξεκίνα με με SMB. Θα σκανάρει το τοπικό δίκτυο, θα βρει μόνο του την IP του My Cloud και θα δει τι έχεις share. Λογικά αν είναι ίδιο με το δικό μου, θα δει τα public folders του My Cloud. Μετά δοκίμασε και με NFS. Με NFS στο δικό μου My Cloud κρασάρει. Θα σου πρότεινα να πας στα settings του My Cloud και να του βάλεις static IP (από DHCP).

Μια βοήθεια παιδιά. Θέλω να συνδέσω απομακρισμένα το ziddo με ένα WD CLOUD δικτιακό δίσκο (για να δω ταινίες) και ο οποίος είναι σε άλλο σπίτι. Πως μπορώ να το κάνω. Που πάω στο ziddo τι ip ή κωδικούς του περνάω. Γενικώς είμαι άσχετος με το άθλημα.

Άλλο σπίτι δηλαδή άλλο ρούτερ;

ή όλα είναι πάνω στο ίδιο router;

Δεν το είχα προσέξει αυτό... Αν είναι εκτός τοπικού δικτύου, ας το ξεχάσει.

Παιδια το cosmote go υπερχει τροπος να παιξει στο zidoo στην τηλεοραση;

Άλλο σπίτι δηλαδή άλλο ρούτερ;

ή όλα είναι πάνω στο ίδιο router;

Θέλω να συνδέσω το zidoo που βρίσκεται Κρήτη με το my cloud wd που βρίσκεται στην Αθήνα. Όταν βρίσκονται στο ίδιο σπίτι συνδέεται αυτόματα.

για να το κανεις αυτο πρεπει πρωτα να δεις αν το υποστηριζει το ροθτερ σου,αν εχει ανοιχτες port...ειναι διαφορετικες σε καθε ρουτερ και παροχο ιντερνετ,θα πρεπει να το ψαξεις,μετα θες εναν ftp server....εχει μια διαδικασια η ολη ιστορια,καποτε το ειχα κανει με εναν d-link nas server...λογικα θα μπορεις να το κανεις και με τον WD απλα χρειαζεσαι μεγαλο upload

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

για να το κανεις αυτο πρεπει πρωτα να δεις αν το υποστηριζει το ροθτερ σου,αν εχει ανοιχτες port...ειναι διαφορετικες σε καθε ρουτερ και παροχο ιντερνετ,θα πρεπει να το ψαξεις,μετα θες εναν ftp server....εχει μια διαδικασια η ολη ιστορια,καποτε το ειχα κανει με εναν d-link nas server...λογικα θα μπορεις να το κανεις και με τον WD απλα χρειαζεσαι μεγαλο upload

εχω 50αρα γραμμη 5mbps upload

εχω 50αρα γραμμη 5mbps upload

Μπορείς να το κάνεις και με VPN. Εχω στημένο έναν pivpn server σε ένα raspberry pi και λειτουργεί (ή μάλλον, θα λειτουργούσε αν είχα σοβαρή ταχύτητα upload, αλλά έχω κι εγώ 50/5). Το κόστος ενός raspberry pi είναι πολύ μικρό, υπάρχει επαρκές documentation για το στήσιμο του pivpn, δεν είναι αποτρεπτικά δύσκολο, αλλά ούτε και plug and play φυσικά.
SD videos παίζουν μια χαρά, αλλά για κάτι παραπάνω θες ακόμα μεγαλύτερο upload. Αν θυμάμαι καλά, ούτε καν flac δεν στρημάρονται χωρίς σπασίματα.

Δειχνει να ειναι πολλα υποσχωμενο παντως..εστω και για 'κινεζικο'.. :flipout:
Δειτε εδω:
"Hi guys:
Let's start with a few sore points with the local music files music player.
1. Mostly Third-party music players that can be found which do not support cross-device and NAS music file management, because these applications are developed for mobile phones or tablets. Only local media management is available. The music players used by some manufacturers only supported network devices but were only based on file form before that. There is no convenient way to access media library.
2. Android SRC feature converted to 48K sample output cause Sound quality variation.
3. By now, Third-Party apps, only Hiby Music supports SACD format, the Interaction is very poor since it's a mobile app.
In order to provide users with a better experience. ZIDOO decided to completely push over Music 2.0 and develop a whole new Music 3.0 . The entire project lasted for 7 months and gathered a lot of efforts of engineers. The final version is not just aesthetically pleasing, but also some very deep and low-level development with challenges.
Features of ZIDOO Music 3.0:
1. Support Multi-Device management, including local, USB, and music files in NAS. Self-built media database through ID3 and cloud matching. You can search and support Multi-Dimensional search by song, artist, album, etc
2. Support Pre-Swept CUE segmentation function. SACD Multi-Track segmentation function which all SACD files with CUE and Multi-Track will be automatically cut into multiple songs and set up database (this function is absolutely exclusive at present).
3. Online matching COVER function, supporting tile, list, card and other display modes.
4. You can build own multiple Play-lists (Play-lists).
5. Multi-Dimensional search, support songs, artists, album search, and can be optionally collected or added to the self-built Play-lists.
6. Online matching of subtitles; if the version of lyrics is wrong, you can also search manually.
7. Ordinary music files (MP3,APE,FLAC, etc.) can break the SRC limitation and support up to 192Khz/24bit sample output.
8. Support direct playback of SACD ISO,DSF,DFF, etc., up to 176.4khz sampling output (44.1 integer times). ZIDOO implemented this feature in Music 2.0 and is the first player in the field of android native supporting SACD playback.
9. Fully supports remote control and mouse operation, and ADAPTS the ZIDOO remote control to Play/Pause, Up and Down,Repeat and other physical buttons.
10.
And of course it also supports mobile control.
...."

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Είναι rooted.
Το βλέπεις με αντίστοιχες εφαρμογές, υπάρχουν πάμπολλες στο store.
COSMOTE TV go δεν παίζει.
Παίζουν σιγουρα το shield (το βλέπω) και το Μi3. Κατεβάζεις την αντίστοιχη εφαρμογή για tablet.

Rooted το δικό μου πάντως ΔΕΝ είναι... nova go με παλιότερη έκδοση της εφαρμογής παίζει κανονικά, ΟΤΕ go δεν γνωρίζω.

Παιδιά καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν όταν βλέπω ένα φάκελο με αρχεία μέσω του δικού του player αν υπάρχει η δυνατότητα όταν φτάνει στο τέλος της λίστας να πηγαίνει στην αρχή μόνο του;

Δυστυχώς απ' όσο βλέπω κάτι τέτοιο δεν γίνεται δηλ. όταν φτάνεις στο τέλος της λίστας πρέπει νας πας χειροκίνητα στην αρχή.

Σας ευχαριστώ.