Oταν παω στο link για το firmware update 2.1.12 να μου εμφανιζει το apk
Kατι δεν εχω καταλαβει.........
Όχι, μόνο δικά σου ριπαρισμένα χωρίς προστασία. Το ίδιο ισχύει και για dvd
καλησπέρα!
Υπάρχει κάποιος οδηγός για το να βλέπουμε από το zidoo τις ταινίες που έχω στο pc με NFS. Με SMB το έχω καταφέρει αλλά μέχρι εκεί.....
Ναι,συμφωνω,και μενα μου φαινεται οτι λαγκαρει λιγο,λιγακι εκνευριστικοΤο Music Player 3.0 ειναι πολυ καλο και με τον καιρο θα γινεται ολο και καλυτερο. Εμενα δεν μου κρασαρε αλλα δεν εχω και μεγαλα αρχεια. Τα οποια προβληματα εχει με το καιρο θα λυθουν, ακομα ειναι σε σταδιο 'alpha'..πολυ υπομονη!
To FW v2.1.12 beta με εξεπληξε ευχαριστα..
Βεβαια ενα μπερδεματακι με τις shortcuts που τις ξανααλλαξαν υπαρχει οπως και οτι με το θεμα των υποτιτλων οπου θα πρεπει να το ασχοληθουν και να το λυσουν μια και καλη. Ευχαριστη εξελιξη το Increased multiple ratios(4:3,16:9, original size,solved some DVDs improper ratio) το οπιο δειχνει να λειτουργει πια σωστα.
Eχω την αισθηση οτι το νεο Ui του πλαυερ 'λαγκαρει' λιγο αλλα δεν ειμαι και απολυτα βεβαιας..
Γενικα ο player ωριμαζει και γινεται πια ολο και καλυτερος σε βαθμο που -για μενα- το x9s ως player να ειναι αυτη την στιγμη που μιλαμε το καλυτερο vfm.
Mπραβο στην zidoo που εστω και αν μας 'σκαει' λιγο ωρες-ωρες το παλευει...
Το Music Player 3.0 ειναι πολυ καλο και με τον καιρο θα γινεται ολο και καλυτερο. Εμενα δεν μου κρασαρε αλλα δεν εχω και μεγαλα αρχεια. Τα οποια προβληματα εχει με το καιρο θα λυθουν, ακομα ειναι σε σταδιο 'alpha'..πολυ υπομονη!
To FW v2.1.12 beta με εξεπληξε ευχαριστα..
Βεβαια ενα μπερδεματακι με τις shortcuts που τις ξανααλλαξαν υπαρχει οπως και οτι με το θεμα των υποτιτλων οπου θα πρεπει να το ασχοληθουν και να το λυσουν μια και καλη. Ευχαριστη εξελιξη το Increased multiple ratios(4:3,16:9, original size,solved some DVDs improper ratio) το οπιο δειχνει να λειτουργει πια σωστα.
Eχω την αισθηση οτι το νεο Ui του πλαυερ 'λαγκαρει' λιγο αλλα δεν ειμαι και απολυτα βεβαιας..
Γενικα ο player ωριμαζει και γινεται πια ολο και καλυτερος σε βαθμο που -για μενα- το x9s ως player να ειναι αυτη την στιγμη που μιλαμε το καλυτερο vfm.
Mπραβο στην zidoo που εστω και αν μας 'σκαει' λιγο ωρες-ωρες το παλευει...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.