Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Oταν παω στο link για το firmware update 2.1.12 να μου εμφανιζει το apk

Kατι δεν εχω καταλαβει.........

Για δοκίμασε να κανείς εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής και δες.. αν σου χτυπάει και πάλι διέγραψε την εντελώς ξαι ξαναπέρνα την, αν και πάλι χτυπάει περίμενε τότε επόμενη έκδοση ..
Δοκίμασες σε μικρότερους φακέλους και χτυπάει πάλι ;

Ναι, δοκίμασα αλλά μη φανταστείς οτι είναι και μικροί, είναι γυπρω στα 10-15 GB ο καθένας.
Μάλλον θα το διαγράψω εντελώς και θα το ξαναπεράσω γιατί σίγουρα κάτι δεν πάει καλά, σε ελάχιστους φακέλους βρίσκει πάνω από ένα τραγούδι κι επίσης δεν συμβαδίζουν αυτά που βλέπω όταν επιλέγω πχ Albums και songs. Τραγούδια που υπάρχουν στα songs ή στο Artist δεν υπάρχουν στην επιλογή Albums.

Οι επιλογες για aspec ratio ήταν καλή προσθήκη αφου κάποια αρχεία απο dvd ,interlaced, pulldown, κλπ τα επαιζε με λάθος αναλογίες, τωρα μπορείς να τις διορθώσεις,
αλλα αυτα τα αρχεία εξακολουθεί να τα παιζει με λαθος fps στα 20 ή 30,30 fps...!Τους είχα στειλει αρχεια για δοκιμη αλλα δυστσθχως διόρθωσαν μονο το ratio και όχι το σωστο playback.
Επισης το πρόβλημα με τα web-dl παραμένει.Η προσθήκη να διαβάζει cd-bluray rom καλή κίνση αλλα φου δεν διάβαζει encrypted δίσκους (bluray του εμπορίου) προσωπικα μου ειναι αχρηστο.

Η εφαρμογή Music Player 3.0 είναι σε καλό δρόμο σε θέματα εμφάνισης και λειτουργικότητας.
Δεν είναι ακόμη έτοιμη για μεγάλες βιβλιοθήκες, σε σκανάρισμα 28 χιλιάδων μουσικών αρχείων μέσω NAS, δεν κράσαρε αλλά δεν μπορεί να αρχειοθετήσει σωστά αυτά που βρήκε.
Βλέπει το σύνολο το 28χιλ., αλλά σε άλμπουμ και καλλιτέχνες δεν βγάζει παραπάνω από 250 και 15.
Λείπει η δυνατότητα ψαξίματος μέσω φακέλων.
Αλλά όλα αυτά είναι γιατί είναι σε πρώιμη κατάσταση.

Αυτό όμως που ενοχλεί (ακόμη) είναι ότι δεν μου λειτουργεί το USB Audio Streaming παρόλο που το δηλώνω στις γρήγορες ρυθμίσεις. Έτσι ενώ λειτουργεί σωστά από οπτική, από usb δεν στέλνει δεδομένα στο dac ενώ κανονικά θα έπρεπε να λειτουργεί.
Αυτό το είχα σε όλες τις εκδόσεις fw, δεν είναι τωρινό.
Υπάρχει κάποιος που το συνδέει σε DAC μέσω usb και λειτουργεί;

Το Music Player 3.0 ειναι πολυ καλο και με τον καιρο θα γινεται ολο και καλυτερο. Εμενα δεν μου κρασαρε αλλα δεν εχω και μεγαλα αρχεια. Τα οποια προβληματα εχει με το καιρο θα λυθουν, ακομα ειναι σε σταδιο 'alpha'..πολυ υπομονη!
To FW v2.1.12 beta με εξεπληξε ευχαριστα..
Βεβαια ενα μπερδεματακι με τις shortcuts που τις ξανααλλαξαν υπαρχει οπως και οτι με το θεμα των υποτιτλων οπου θα πρεπει να το ασχοληθουν και να το λυσουν μια και καλη. Ευχαριστη εξελιξη το Increased multiple ratios(4:3,16:9, original size,solved some DVDs improper ratio) το οπιο δειχνει να λειτουργει πια σωστα.
Eχω την αισθηση οτι το νεο Ui του πλαυερ 'λαγκαρει' λιγο αλλα δεν ειμαι και απολυτα βεβαιας..
Γενικα ο player ωριμαζει και γινεται πια ολο και καλυτερος σε βαθμο που -για μενα- το x9s ως player να ειναι αυτη την στιγμη που μιλαμε το καλυτερο vfm.
Mπραβο στην zidoo που εστω και αν μας 'σκαει' λιγο ωρες-ωρες το παλευει...

Με εξωτερικο blu-ray player θα μπορει να αναπαραξει blu-ray που να εχω νοιακιασει απο το dvd club;

Όχι, μόνο δικά σου ριπαρισμένα χωρίς προστασία. Το ίδιο ισχύει και για dvd

καλησπέρα!

Υπάρχει κάποιος οδηγός για το να βλέπουμε από το zidoo τις ταινίες που έχω στο pc με NFS. Με SMB το έχω καταφέρει αλλά μέχρι εκεί.....

καλησπέρα!

Υπάρχει κάποιος οδηγός για το να βλέπουμε από το zidoo τις ταινίες που έχω στο pc με NFS. Με SMB το έχω καταφέρει αλλά μέχρι εκεί.....

1)Εγκατασταση του nfs server στον υπολογιστη. το βρισκεις εδω : https://www.hanewin.net/nfs-e.htm
2)κανεις δεξι κλικ στο εικονιδιο του προγραμματος και πατας run as administrator
3)πας στο exports, edit exports και πληκτρολογεις την θεση που ειναι ο φακελος που θελεις να κανεις share.
πχ εαν η θεση c:\users\hp\downloads θα πληκτρολογησεις
c:\users\hp\downloads -public - name:NewMovies
αντι για new movies βαζεις οτι τιτλο θες εσυ και με τον οποιον θα εμφανιζεται στο zidoo.
(εαν υπάρχει πρβλημα δοκιμασε να το πληκτρολογησεις με "" δηλ.
c:"\users\hp\downloads" -public - name:NewMovies
4)πατας save
5)πατας restart server.
6)πας στο zidoo και επιλεγεις το nfs αντι smb,
και θα σου βρει αυτοματα την ip adress του nfs server.
εαν δεν την βρει αυτοματα πας στην σαρωση κ την πληκτρολογεις εσυ
(η ip address ειναι αυτη του υπολογιστη σου).

Τις οδηγιες τις ειχε ποσταρει αλλο μελος οταν εθεσα και εγω το ιδιο ερωτημα , δεν ειναι απο εμενα , παντως δουλεψε , ελπιζω να σε βοηθησα

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Το Music Player 3.0 ειναι πολυ καλο και με τον καιρο θα γινεται ολο και καλυτερο. Εμενα δεν μου κρασαρε αλλα δεν εχω και μεγαλα αρχεια. Τα οποια προβληματα εχει με το καιρο θα λυθουν, ακομα ειναι σε σταδιο 'alpha'..πολυ υπομονη!
Βεβαια ενα μπερδεματακι με τις shortcuts που τις ξανααλλαξαν υπαρχει οπως και οτι με το θεμα των υποτιτλων οπου θα πρεπει να το ασχοληθουν και να το λυσουν μια και καλη. Ευχαριστη εξελιξη το Increased multiple ratios(4:3,16:9, original size,solved some DVDs improper ratio) το οπιο δειχνει να λειτουργει πια σωστα.
Eχω την αισθηση οτι το νεο Ui του πλαυερ 'λαγκαρει' λιγο αλλα δεν ειμαι και απολυτα βεβαιας..
Γενικα ο player ωριμαζει και γινεται πια ολο και καλυτερος σε βαθμο που -για μενα- το x9s ως player να ειναι αυτη την στιγμη που μιλαμε το καλυτερο vfm.
Ναι,συμφωνω,και μενα μου φαινεται οτι λαγκαρει λιγο,λιγακι εκνευριστικο
οντως σαν player η εικονα του ειναι vfm και το καλυτερο κιολας !

Παιδια .Τι εστι 'λαγκαρει' ;! μια απλη μεταφραση!..Ευχαριστω!...