Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

στο ενσωματωμενο πλειερ,τι πειραξαν παλι και δεν μου κατεβαζει Ελληνικους υποτιτλους?

Ξαναδηλώσε ως γλώσσα επιλογης τα ελληνικά, πιθανών να σε γύρισε σε ‛αυτοματο’..

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ξαναδηλώσε ως γλώσσα επιλογης τα ελληνικά, πιθανών να σε γύρισε σε ‛αυτοματο’..

θυμησε μου ρε συ Λεω που το αλλαζουμε αυτο.
γιατι μεσα στο μενου υποτιτλων του πλειερ,δεν βρηκα κατι.

Δυστυχως οχι σημερα, ειμαι εκτος..
Απο αυριο.
Ψαξε για αρχη στα quick settings

Παιδιά καλησπέρα, με το νέο f/w έχει παρατηρήσει κανείς ότι κάποια γράμματα στους υπότιτλους βγαίνουμε με άλλη γραμματοσειρά, σαν πιο καλλιτεχνική;

Πχ. νούμερα και κείμενο σε λατινικούς χαρακτήρες. Διορθώνεται το συγκεκριμένο;

Καλησπέρα σε όλους,

Μόλις παρελήφθη το δικό μου από Ιταλία σε 3 μέρες, όλα καλά για αρχή. Το fw που έχει επάνω είναι το 2.1.1 και στο network update λέει ότι δεν υπάρχει νεώτερο. Στο site και εγω ως τελευταίο firmware βλέπω το v2.0.34.

Καλως τα δέχτηκες :)
Το 2.1.1&2.034 είναι τα ίδια.
Το τελευταίο beta που υπάρχει είναι το 2.1.12 το οποίο δεν είναι ακόμα ΟΤΑ και το περνάς χειροκίνητα.
Προς το παρόν μέχρι να εξηκιωθεις με τις λειτουργίες του player θα σε συμβούλευα -προσωπική γνώμη- να μην κανείς ακόμα κανένα fw update.
Ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε.

Καλησπέρα σε όλους,

Μόλις παρελήφθη το δικό μου από Ιταλία σε 3 μέρες, όλα καλά για αρχή. Το fw που έχει επάνω είναι το 2.1.1 και στο network update λέει ότι δεν υπάρχει νεώτερο. Στο site και εγω ως τελευταίο firmware βλέπω το v2.0.34.

Καλώς ήρθες στο club!
Καλορίζικο. Εξαιρετική επιλογή.

Ευχαριστώ παιδιά :)

Πάντως με το καλημέρα έπεσα σε "Unknown audio format". Στο info του αρχείου βλέπω ότι πρόκειται για:
Format: Opus
Codec: A_OPUS

Το φορτώνω με τις default εφαρμογές (media center & video player). Καμιά ιδέα;;

OK, απλό, αφού δε το αναγνωρίζει ο native player, κατεβάζουμε το VLC που το παίζει μια χαρά :rolleyes:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

θυμησε μου ρε συ Λεω που το αλλαζουμε αυτο.
γιατι μεσα στο μενου υποτιτλων του πλειερ,δεν βρηκα κατι.

Αν δεν το βρηκες ειναι αυτο :
somsfc.jpg

Λογικα θα σε εχε γυρισει σε auto, παντο στα ελληνικα

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Αν δεν το βρηκες ειναι αυτο :
somsfc.jpg

Λογικα θα σε εχε γυρισει σε auto, παντο στα ελληνικα

ειναι οκ Λεω.
απλα στην συγκεκριμενη ταινια ετυχε να μην υπαρχουν Ελληνικοι υποτιτλοι και εβγαζε οτι εβρισκε..
ευχαριστω

Επειδη εκει στη zidoo εχουν λιγο ψιλομπερδεψει τα μπουτια τους..
Σημερα εχουμε ΝΕΟ λογισμικο το v2.1.14 το οποιο πηρε την θεση του v2.1.12 το οποιο και 'απερσυρθει σιωπηρως' και αντικατασταθηκε πληρως απο το v2.1.14
H μονη προσθηκη που ειδα ειναι η ακολουθη:
"3.Fixed part of X265 MKV video Range display incorrect issue"
Μπορειτε να το παρετε απο εδω..

Eπισης:
Εχουμε νεα ver του music player 3, την v3.1.8 η οποια και αυτη (και πολλες-πολλες αλλες ακομα..) ειναι σε φαση 'alpha'

Επισης, εχουν βγει και τα αντιστοιχα updates και για τα Χ10/Χ8 τα οποια και μπορειτε να τα βρειτε απο την σελιδα τους.

Αυτα...:BDBDG54:

Ποση ωρα σας εκανε για την αναβαθμιση γιατι εμενα στο X10 κολλησε εδω και αρκετη ωρα στο Updating the system και το κυκλακι να γυριζει.

Έχει πάει στο 100% το update? Τότε πατάς πάλι το ΟΚ για να συνεχίσει.
Η όλη διαδικασία δεν παίρνει πάνω από 5 λεπτά.