Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Την έχουμε κάνει πλούσια αυτή τη Zidoo...:grandpa:
Το X9S είναι πιο ολοκληρωμένο, προσεγμένο, συμπαγές μηχάνημα από το H6 Pro,
αλλά ίσως σου λείψει το κομψό τηλεκοντρόλ του Η6,
ενδεχομένως ελαφρά και η εικόνα του (το H6 Pro έχει μία εκόνα ανάγλυφη, υπέρλαμπρη με μηδενικό θόρυβο, το X9S είναι μια ιδέα πιο κάτω),
αλλά για αυτά που θες + τα μενού, το X9S φαίνεται η πιο σωστή επιλογή.

σε αυτους που το αγόρασαν απο Geekbyuing..

σε πόσες μέρες σας ήρθε;

εντωμεταξύ το νεότερο z9s δεν εχει εμφανιστεί σε κανένα κινεζομάγαζο, ούτε εχει πέσει η τιμή του.
και ειναι το ίδιο (με ελάχιστες διαφορές που δεν θυμάμαι τώρα) απο το x9s.

αλλα ισως το νεοτερο να έχει καλύτερη (μεγαλύτερη σε βάθος χρόνου) υποστήριξη με firmware update.

Λένε ότι έχουν λυθεί κάποιες παιδικές ασθένειες του x9s με το νέο μοντέλο (πχ micro stuttering κτλ) πράγμα που εμένα ποτέ δεν με ενόχλησε. Γενικά πάντως το z έχει ποιο ομαλή κίνηση από το x, ποιότητα εικόνας το ίδιο. Ά, και 185 ακατέβατα..

σε αυτους που το αγόρασαν απο Geekbyuing..

σε πόσες μέρες σας ήρθε;

εντωμεταξύ το νεότερο z9s δεν εχει εμφανιστεί σε κανένα κινεζομάγαζο, ούτε εχει πέσει η τιμή του.
και ειναι το ίδιο (με ελάχιστες διαφορές που δεν θυμάμαι τώρα) απο το x9s.

αλλα ισως το νεοτερο να έχει καλύτερη (μεγαλύτερη σε βάθος χρόνου) υποστήριξη με firmware update.
Τα x9s τα παρήγγειλα το πρωί

Αλλά και το H6 pro, από το Ιταλικό geekbuying το είχα πάρει και ήρθε σε τρεις μέρες...

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θεωρείστε σίγουρο το τελωνείο από AliExpress.
Θα βγει και πιο πολύ από 189 .
Υπομονή, κάποια στιγμή θα το δώσει και η Amazon.

Ίσως και η GEARBEST που στέλνει μέσω Βελγίου και γλιτώνεις τ******ο

Το θέμα είναι ποτέ;
Θα είναι κάνας μήνας ή σε κάνα τρίμηνο;
Αν είναι να πάρουμε το x9s ή το z9s από futeko στα 185 .

Το θέμα είναι ποτέ;
Θα είναι κάνας μήνας ή σε κάνα τρίμηνο;
Αν είναι να πάρουμε το x9s ή το z9s από futeko στα 185 .
Σε τρώει εσένα να πάρεις Realtek και zidoo Θα αναπολείς το Sigma chip.

Σε τρώει εσένα να πάρεις Realtek και zidoo Θα αναπολείς το Sigma chip.
Έχω το mi box για τα 20-30, 4K HDR που έχω αλλά είναι σκέτη ταλαιπωρία να αλλάζεις resolution και να παίζεις κάθε λίγο με τα settings. Πότε δεν έχει ήχο, τώρα με ένα οδηγό που βρήκα ίσως φτιάξει λίγο η κατάσταση.

Αλλά δεν με έχει βολέψει καθόλου ότι δεν έχει ethernet και πρέπει κάθε φορά να τα μεταφέρω σε external disc. Οπότε αργά ή γρήγορα θα πάρω και ένα zidoo.

Το popcorn a300 σταθερά για όλα τα 1080p bluray, δεν το αλλάζω.

Έχω το mi box για τα 20-30, 4K HDR που έχω αλλά είναι σκέτη ταλαιπωρία να αλλάζεις resolution και να παίζεις κάθε λίγο με τα settings. Πότε δεν έχει ήχο, τώρα με ένα οδηγό που βρήκα ίσως φτιάξει λίγο η κατάσταση.

Αλλά δεν με έχει βολέψει καθόλου ότι δεν έχει ethernet και πρέπει κάθε φορά να τα μεταφέρω σε external disc. Οπότε αργά ή γρήγορα θα πάρω και ένα zidoo.

Το popcorn a300 σταθερά για όλα τα 1080p bluray, δεν το αλλάζω.

Αντί να παίρνεις mi box και μετά ένα zidoo και μετά ίσως κάτι άλλο θα μπορούσες να έπαιρνες από την αρχή το shield και θα σου ερχόταν φθηνότερα

Αντί να παίρνεις mi box και μετά ένα zidoo και μετά ίσως κάτι άλλο θα μπορούσες να έπαιρνες από την αρχή το shield και θα σου ερχόταν φθηνότερα

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση.
Mi box ήδη έχω και νομίζω ότι το shield δεν θα με βολέψει. Νομίζω εχει χειριστήριο όπως το mi box και από player θέλω κάτι απλό όπως του popcorn.
SPMC, kodi κτλ δεν με βόλεψαν καθόλου
Πρέπει να σταματήσεις την ταινία για να αλλάξεις θέση στους υπότιτλους.
Και βλέπω ταινίες που έχουν διαφορετικά aspect ratio 4:3, 16χ9, 235:1 κ.α.

Νομίζω επίσης ότι το shield δεν υποστηρίζει και μενού στα 4k bluray, όπου ίσως το χρειαστώ.

Προσπάθησα να δω χθες το Incredibles 2 3D από ISO. Δεν βλέπονταν με τίποτε. To seamless branching το έκανε αδύνατο. Είχαν πει ότι το έφτιαξαν αλλά τζίφος. Συνεχείς διακοπές και μεγάλα jumps.

Παρέλαβα το δικό μου, σε δύο εργάσιμες από το Ιταλικό geekbuying...

Δυστυχώς δεν αρχίσαμε καλά, τον ένα σκληρό (3,5'', 3 ή 4 τέρα, δεν θυμάμαι καλά) που το zidoo h6 pro ον διάβαζε νεράκι, το x9s δεν τον βλέπει, παρά τις 1000 προσπάθειες...

Έναν διομισαρι ενός τέρα, τον βλέπει κανονικά....

Είναι αργά τώρα για να συνεχίσω την προσπάθεια, ελπίζω αύριο να βρεθεί λύση... Η έκδοση που είναι περασμένη είναι η 2.1.1.....

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πιθανόν το πρόβλημα να προέρχεται από το ποια συσκευή έχει διαμορφώσει το δισκο.αν ανατρέξεις στο thread του χ10 υπήρχε αντιστοιχο πρόβλημα που διορθώθηκε με εκνεου διαμορφωση του δισκου νομιζω.

Για αυτό μιλάω εγώ για κινεζιές ...
Αυτά συμβαίνουν στα zidoo και καράτε .Οταν διαμορφώνεις τον δίσκο σου είτε με pc ,antroit ,Xbox πάντα αφήνουν το στίγμα τους ...
Χωρίς να αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα με οποίο player και να παίξεις .

Αν αυτοί πουλούν φύκια με μεταξωτές κορδέλες με costom λογισμικό για να φτιάχνουν το ένα και να χαλούν το άλλο είναι άξιο απορίας που στα ξένα forum είναι οι ίδιοι που γράφουν για τα απίστευτα player που παίζουν τα πάντα με την καταπληκτική εικόνα για να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη .

Αλλά και στο παρών νήμα να μιλάνε για την απίστευτη βελούδινη εικόνα που μόνο γέλια βγάζει :flipout:

Υ.Σ Προφανώς και δεν έχουν μέτρο σύγκρισης .

Για αυτό μιλάω εγώ για κινεζιές ...
Αυτά συμβαίνουν στα zidoo και καράτε .Οταν διαμορφώνεις τον δίσκο σου είτε με pc ,antroit ,Xbox πάντα αφήνουν το στίγμα τους ...
Χωρίς να αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα με οποίο player και να παίξεις .

Αν αυτοί πουλούν φύκια με μεταξωτές κορδέλες με costom λογισμικό για να φτιάχνουν το ένα και να χαλούν το άλλο είναι άξιο απορίας που στα ξένα forum είναι οι ίδιοι που γράφουν για τα απίστευτα player που παίζουν τα πάντα με την καταπληκτική εικόνα για να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη .

Αλλά και στο παρών νήμα να μιλάνε για την απίστευτη βελούδινη εικόνα που μόνο γέλια βγάζει :flipout:

Υ.Σ Προφανώς και δεν έχουν μέτρο σύγκρισης .

Βρε συ,

Οταν εχεις Linux φορμα, αυτο συμβαίνει. Τα Zidoo μια χαρα διαβάζουν τους δισκους που κουμπώνεις στο Xbox X σου. Εβαλες ext format δισκο μεσα στο XBOX σου και τον διάβασε? (η εστω και εξωτερικα)
Το Zidoo, περνάει κανονικά και HD Audio, και HDR, κατι που το X δεν κάνει (μεταξυ και άλλων κιολας)
Σε οτι εχει να κάνει με τις αναβαθμίσεις, η Zidoo προσφέρει πολλές, οπως και το scorpio (που σωστά αναφέρεις και απο οτι καταλαβαίνω απο τα updates σου και αυτο εχει κάποιες αστοχίες σε διάφορες εκδόσεις του)
Όπως έχει αναφερθεί και σε ξένα φορα αλλα και εδω απο τον spcav, το Χ κανει επεξεργασία στην εικόνα και την τουμπανιάζει. Δεν ειναι απαραίτητα κακό αυτό διότι μπορεί και το κάνει εξαιτίας πολυ πιο δυνατού hardware όπως σωστά επισημαίνεις συχνά-πυκνά.

Επίσης οι ARM επεξεργαστές δεν ειναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πάνω σε αυτούς βασίζονται σχεδόν ολα τα UHD/BD players της αγοράς. Η οποια πρόσθετη ιπποδύναμη σε αλλες υλοποιήσεις, χρησιμοποιείται συνήθως για upscaling (εκει οντως αδυνατούν να προσφέρουν δυνατό αποτέλεσμα τα περισσότερα players) η για "τουμπάνιασμα" και οχι για την σωστή "monitor" απεικόνιση που υπάρχει στο πρωτογενές υλικό. Αυτη περνάει χωρίς πολλές απαιτήσεις σε ισχύ ενός SoC.

Αλλα καλο είναι να μην βαφτίζουμε το preference ως reference.

Βρε συ,

Οταν εχεις Linux φορμα, αυτο συμβαίνει. Τα Zidoo μια χαρα διαβάζουν τους δισκους που κουμπώνεις στο Xbox X σου. Εβαλες ext format δισκο μεσα στο XBOX σου και τον διάβασε? (η εστω και εξωτερικα)
Το Zidoo, περνάει κανονικά και HD Audio, και HDR, κατι που το X δεν κάνει (μεταξυ και άλλων κιολας)
Σε οτι εχει να κάνει με τις αναβαθμίσεις, η Zidoo προσφέρει πολλές, οπως και το scorpio (που σωστά αναφέρεις και απο οτι καταλαβαίνω απο τα updates σου και αυτο εχει κάποιες αστοχίες σε διάφορες εκδόσεις του)
Όπως έχει αναφερθεί και σε ξένα φορα αλλα και εδω απο τον spcav, το Χ κανει επεξεργασία στην εικόνα και την τουμπανιάζει. Δεν ειναι απαραίτητα κακό αυτό διότι μπορεί και το κάνει εξαιτίας πολυ πιο δυνατού hardware όπως σωστά επισημαίνεις συχνά-πυκνά.

Επίσης οι ARM επεξεργαστές δεν ειναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πάνω σε αυτούς βασίζονται σχεδόν ολα τα UHD/BD players της αγοράς. Η οποια πρόσθετη ιπποδύναμη σε αλλες υλοποιήσεις, χρησιμοποιείται συνήθως για upscaling (εκει οντως αδυνατούν να προσφέρουν δυνατό αποτέλεσμα τα περισσότερα players) η για "τουμπάνιασμα" και οχι για την σωστή "monitor" απεικόνιση που υπάρχει στο πρωτογενές υλικό. Αυτη περνάει χωρίς πολλές απαιτήσεις σε ισχύ ενός SoC.

Αλλα καλο είναι να μην βαφτίζουμε το preference ως reference.

:SFGSFGSF:

σε όλα τα παραπάνω ας προσθέσουμε οτι το ένα εχει ~120 με HD Audio, HDR και ότι άλλο έξτρα έχει,
ενω το xbox εχει 300-400 με τις παραπάνω ελλείψεις αλλα εχει "καλύτερη" (υποκειμενικό) πιο "τουμπανιασμένη" εικόνα.

προσωπικά αφου δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, ουτε η λίγο καλύτερη εικόνα, αλλα με ενδιαφέρει το HD Audio, HDR και τα έξτρα/ευκολίες που παρέχει το zidoo.
θα επιλέξω να δώσω 120 , και να βολευτώ με αυτό (1-2 χρόνια) μέχρι να βγει ενα άλλο media player που θα ειναι καλύτερο. και μάλλον θα ειναι και αυτό κινέζικο.

ΥΓ εχει auto resolution switch και auto framerate switch το xbox ή καθε φορά θα πρέπει να τα άλλάζουμε εμείς οπως στο mi box των 50 ;