Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Σκανάρισμα όλους σου τους δίσκους από την αρχή. Ή ακόμα καλύτερα κατήργησε όλες τις πηγές και ξανά σκανάρισε από την αρχή. Γρήγορα θα τελειώσει.Από αυτό που βλέπω στο κινητό νομίζω ότι ‛έχασε’ κάποιο σκληρό.
(Επίσης καλό είναι να έχεις τους τίτλους στα άγγλικα.)
Για τα αλλά που ρώτησες σου απάντησε σωστά ο @cretan.

εγω δεν καταλαβαινω γιατι παιδευεστε με το Interface του zidoo και δεν εχετε την βιβλιοθηκη σας μεσω Kodi που ειναι αψογη,
με δηλωμενο εξωτερικο Player...

Εγώ παιδεύτικα λίγο στην αρχή, άλλαξα τα ονόματα κυρίως σε κάποιες που είχαν πρόβλημα και τώρα τις ταινίες τις βρίσκει μια χαρά. Με τις σειρές έχει κάποια θεματάκια ακόμα.
Ομολογώ ότι το GUI του zidoo μου φέρνει πιο πολύ σε αυτό του popcornhour που είχα χρόνια και το προτιμώ έναντι του kodi, γούστα είναι αυτά!

Μόλις το παρήγγειλα απο geekbuying, ιταλικό warehouse στα 125 ευρώ τελική. Περιμένω...

Με το καλό να το παραλάβεις, στην τιμή του είναι πάνω από το μέσο όρο και έχει και άλλες δυνατότητες που δεν έχουν τα φθηνότερα κουτιά

Εγώ παιδεύτικα λίγο στην αρχή, άλλαξα τα ονόματα κυρίως σε κάποιες που είχαν πρόβλημα και τώρα τις ταινίες τις βρίσκει μια χαρά. Με τις σειρές έχει κάποια θεματάκια ακόμα.
Ομολογώ ότι το GUI του zidoo μου φέρνει πιο πολύ σε αυτό του popcornhour που είχα χρόνια και το προτιμώ έναντι του kodi, γούστα είναι αυτά!

σαφως και ειναι γουστα,αλλα βρισκω πιο πληρης και πιο πρακτικο του Kodi το οποιο ειναι και φουλ στις πληροφοριες αλλα και σπανιως χανει τιτλο.

Τουλάχιστον το zidoo σου δίνει αυτή την δυνατότητα της επιλογής σε σχέση με άλλα που έχουν μια (συνήθως kodi), εμένα όλο αυτό το clutter του kodi με κουράζει.
Έχω το kodi στο XBOXone αναγκαστικά και το καταπίνω σαν το μουρουνέλαιο

Το GUI μπορείς να το φτιάξεις όπως σου αρέσει στο Kodi, τώρα τελευταία προτιμώ να είναι ολόιδιο με αυτό του Netflix, όταν το βαρεθώ θα το αλλάξω

Χαχαχα αυτό σου λέω, είμαι τις παλιάς σχολής άμα είναι να αρχίζω τα configurations... άστα!!

Το γυρισα στα Αγγλικα και εκει που μου ειχε βρει 80/81 τωρα μου βρηκε 63/81

Δεν μπορω να το εχω στα Αγγλικα ομως γιατι εχω πολλες Ελληνικες ταινιες και δεν θελω να μου γραφει αντι για Η Αλικη στο ναυτικο Alice in the Navy

Λευτέρη, άστο στα ελληνικά που σε βολεύει, συνήθως με διπλό - τριπλό πέρασμα, βρίσκει και περισσότερα. Όσα δεν βρει (με την προϋπόθεση ότι έχουν μπει στη λίστα με τα άγνωστα) μπορείς ένα ένα να τα βρεις από το IMDb κωδικό τους. Το θέμα είναι όταν ΔΕΝ ξέρεις ποιες ταινίες δεν έχει σκανάρει, εκεί πας μια μια και κοιτάς (το ξέρω είναι επίπονο), προσπαθείς να αλλάξεις το όνομα, τουλάχιστον να εμφανιστεί στη λίστα με τα μη αναγνωρίσιμα.

Ειδα οτι μπορεις να παρεις backup απο τα σκαναρισμενα εξωφυλλα.
Δεν υπαρχει καποιο προγραμμα για τον υπολογιστη που να κανει αυτη την δουλεια;

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Περνάει δυστυχώς πολλά σε συλλογές. Δηλαδή αν πατήσεις σε κάποια μπορεί να έχει διπλά και τριπλά και πρέπει κάνεις re-match σε κάθε τίτλο χειροκίνητα! Πολλά περνάει και λάθος λόγου τίτλου από εκεί που το κατέβασες. Πρέπει να κάνεις δυστυχώς re-match. Εγώ που έχω συλλογή μόνο από FULL Blu-Ray και 4K καμιά 500αριά ώρες ατελείωτες μέχρι να τη στρώσω και πάντα κάνω και backup τη βάση!

Παραδειγμα εδω μου λεει οτι εχει σκαναρει 463 αρχεια και εχει βρει 258

IMG-20181205-090545.jpg

Γιατι μου γραφει οτι εχει βρει 177 ???

IMG-20181205-092107.jpg

Γιατι στο τελος δεν μου εχει τις ταινιες που δεν εχει βρει εξωφυλλα ???

IMG-20181205-092124.jpg

Και εδω μου γραφει μηδεν λες και τα εχει βρει ολα.

IMG-20181205-092146.jpg

Τουλάχιστον το zidoo σου δίνει αυτή την δυνατότητα της επιλογής σε σχέση με άλλα που έχουν μια (συνήθως kodi), εμένα όλο αυτό το clutter του kodi με κουράζει.
Έχω το kodi στο XBOXone αναγκαστικά και το καταπίνω σαν το μουρουνέλαιο

+1000

Και εμενα το kodi μου πέφτει βαρύ με τις 182 παραμετροποιησεις που έχει, χάνεις την μπάλα και ξοδευεις άσκοπα χρόνο στα settings.
οταν θα μπορούσες να δεις και μια δεύτερη ταινία!

Παλευω εδω και ωρες να φτιαξω τα εξωφυλλα να διορθωσω τα λαθος και να βαλω στις Ελληνικες ταινιες γιατι στο imdb τις εχει με Λατινικους χαρακτηρες ενω εγω τις εχω κανονικα Ελληνικα.

Ψάξε τις στο TMdb (the movie database) τις περισσότερες τις έχει με τα ελληνικά και θα χρησιμοποιήσεις το αναγνωριστικό από αυτό το site

Το ψαχνω ετσι στο Google

Η Αλικη στο ναυτικο imdb

Και προσθετω τον αριθμο χωρις τα πρωτα δυο γραμματα πχ tt δεν τα χρειαζεται στο Zidoo και μου βρισκει την ταινια.
Αν γραψω στο Re-match Η Αλικη στο ναυτικο δεν θα μου βρει τιποτα και στις δυο επιλογες αναζητησης που εχει θα πρεπει να το ψαξω ετσι I Aliki sto Naftiko η μονο αν βαλω τον αριθμο.

Τσάμπα πεδεύεστε...
Δεν πρόκειται να τα βρεί όλα, κι αν έχεις μεγάλη συλλογή, είναι αδύνατον να δείς ποιά σου λείπουν γιατί θα πρέπει να τα ψάξεις ένα ένα κι αυτό είναι δουλειά για φυλακισμένους.
Ειδικά στις σειρές γίνεται λίγο του Κουτρούλη ο γάμος. Όσες φορές κι αν ξανασκανάρεις δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτε. Κι αν πας να κάνεις και custom search, εκτός του οτι δεν δουλεύει κι αρχίζει να σκανάρει όλο το δίσκο απ´ την αρχή, μπκρεί να χάσεις και τη σειρά εντελώς.

Κοιτα εμενα τα βρηκε ολα μονο στα Ελληνικα εχω το προβλημα που θα τα φτιαξω σιγα σιγα και μια διορθωση στις συλλογες γιατι εκει ειναι λιγο χαλια.
Σειρες δεν εχω ποτε δεν τις συμπαθησα. Το καλο ειναι οτι μπορεις να φτιαξεις δικια σου συλλογη.

Το παρήγγειλα και γω σήμερα από την ιταλική αποθήκη του geekbuying ... Ελπίζω στο καλύτερο, μιας και έμπλεξα με remux 50ρια και HD ηχητικές μπάντες ...