Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

"Ταχύτητα LAN: 100Mbps"
100αρες πορτες εχει.
Λογικο να σου μονο το πρασινο, το κιτρινο ειναι για 1000ρες.
Κανονικα ειναι

Οκ ευχαριστώ, νόμιζα μιας και στο laptop επειδή ανάβουν και τα 2 λαμπάκια έτσι έπρεπε να είναι και στο zidoo..

Νεοαποκτηθέν το εργαλείο και θέλω κάποιες προτάσεις για ρυθμίσεις. Εχω διαβάσει πάρα πολλές σελίδες αν όχι όλες, αλλά περιεκτικά θά'θελα σούμα για τα παρακάτω.
Τηλεόραση που παίζει full hd, αναπαραγωγή απο δίσκο και kodi μέχρι 1080p

1. auto 23976/24 σε
α. off
β.switch frame rate only
γ.switch frame rate and resolution
μέχρι στιγμής εχω επιλέξει το β

2. stream player σε
α. nuplayer
β. native player
δεν έχω δει προς το παρόν κάτι διαφορετικό, από ότι θυμάμαι κάποιος είναι τις zidoo και κάποιος εξωτερικός ??

3. HDMI mode
α. auto
ή καρφωμένο σε κάτι άλλο

4. Advanced settings
deep color mode
α. auto
β. 12 bit
γ. 10 bit
δ. off

color space mode
α. auto
β. RGB 444
γ. ycbcr 422
δ. ycbcr 444

5. HDMI range mode
α. auto
β. 16-235
γ. 0-255
αυτό και αν δεν το έχω καταλάβει τι είναι

ευχαριστώ εκ των προτέρων .......

Και ότι αφορά τον καιρό στην αρχική καρτέλα γιατί δεν λειτουργεί ?????? παω βάζω πόλη και τίποτα κουκουρούκου

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

To 1 σε γ και τα αλλα άστα στο auto αφού έχεις 1080 μέσο προβολής.

Και το 2 ?????
nuplayer ή native player (τι παίζει με αυτή την επιλογή )

Επανέρχομαι με συμπληρωματικές απορίες.
spotify απο που κατεβάζουμε, γιατί δεν το έχω δει στο google store και αν το έχω δει μάλλον γράφει για συμβατότητα.
και όσο αφορά το zdmc που υπάρχει, μόνο το spmc βλέπω στο store (εκτος και αν είναι το ίδιο)
Θα ήθελα να κατεβάζω και το morpheus tv αλλά μάλλον ΔΕΝ

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Επανέρχομαι με συμπληρωματικές απορίες.
spotify απο που κατεβάζουμε, γιατί δεν το έχω δει στο google store και αν το έχω δει μάλλον γράφει για συμβατότητα.
και όσο αφορά το zdmc που υπάρχει, μόνο το spmc βλέπω στο store (εκτος και αν είναι το ίδιο)
Θα ήθελα να κατεβάζω και το morpheus tv αλλά μάλλον ΔΕΝ

εδω κατεβαζεις το δικο του kodi,που ειναι προσαρμοσμεο μονο για zidoo.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Δηλαδή αυτό που έχει για προεγκατάσταση το kodi leia δεν είναι το ιδιο ???
Από firmware που έχει μέσα το zidoo γράφει 2,1,1, αν παίζει κάποιο ρόλο αυτό..

Tο Μορφεύς το έχεις σε app αν δεν κάνω λάθος,ριξ´το σε ένα στικάκι και εγκατέστησε τον μέσω του application installer (εάν θυμάμαι καλά) που έχει το zidoo.

Tο Μορφεύς το έχεις σε app αν δεν κάνω λάθος,ριξ´το σε ένα στικάκι και εγκατέστησε τον μέσω του application installer (εάν θυμάμαι καλά) που έχει το zidoo.

ok Εγινε !!!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

οκ το κατέβασα, αλλά με το προεγκατεστημένο home theater 2.0 που έχει μέσα τι διαφορές έχει, μήπως μιλάμε για τον ίδιο player ??????

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

οκ το κατέβασα, αλλά με το προεγκατεστημένο home theater 2.0 που έχει μέσα τι διαφορές έχει, μήπως μιλάμε για τον ίδιο player ??????

καμια σχεση.
απλα εαν θελεις το περιβαλλον του kodi με τον πλειερ του zidoo(που ειναι αψογος)δηλωνεις μεσα απο το Kodi οτι θες τον εξωτερικο πλειρερ.
εαν θες να παιζει ο πλειερ του Kodi δεν επιλεγεις εξωτερικο πλειερ και παιζει του Kodi.
διαλεγεις και περνεις.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

καμια σχεση.
απλα εαν θελεις το περιβαλλον του kodi με τον πλειερ του zidoo(που ειναι αψογος)δηλωνεις μεσα απο το Kodi οτι θες τον εξωτερικο πλειρερ.
εαν θες να παιζει ο πλειερ του Kodi δεν επιλεγεις εξωτερικο πλειερ και παιζει του Kodi.
διαλεγεις και περνεις.

:2thumb22sup:

Εχει τύχει σε κανέναν το usb 3.0 η θύρα στο box να είναι χαλαρή ????? γιατί σε μένα είναι αρκετά χαλαρή και λίγο να κουνήσεις το βύσμα αποσυνδέεται

Δοκίμασε άλλο στικάκι και σε περίπτωση που είναι χαλαρό και εκείνο με μια πένσα πάτα το λίγο στη μεση για να κλεισει.(το στικάκι)

Δοκίμασε άλλο στικάκι και σε περίπτωση που είναι χαλαρό και εκείνο με μια πένσα πάτα το λίγο στη μεση για να κλεισει.(το στικάκι)

Η θύρα φταίει και το θέμα είναι ότι όλες οι usb 3.0 που έχω και σε pc όλες χαλαρές είναι, ότι και να κουμπώσεις επάνω τους το ίδιο θέμα έχουν. αντιθέτως με τις usb 2.0 που είναι οκ. Μήπως είναι γενικό το πρόβλημα ????

Και ότι αφορά τον καιρό στην αρχική καρτέλα γιατί δεν λειτουργεί ?????? παω βάζω πόλη και τίποτα κουκουρούκου

α)Αυτό το πρόβλημα με τον καιρό το επισήμανα και εγώ, αλλά για λύση δεν έγραψε κανείς!!
β) τώρα τελευταία παρατήρησα και ένα άλλο πρόβλημα, δεν μου παίζει τα μενού του σαν blurey, αλλά ξεκινάει κατευθείαν το έργο (όσα έργα βέβαια έχουν την δυνατότητα )!!!. ενώ πριν έπαιζαν κανονικά τα μενού σαν bluray!!! Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση , ξερυθμίστικε κάτι;!!

α)Αυτό το πρόβλημα με τον καιρό το επισήμανα και εγώ, αλλά για λύση δεν έγραψε κανείς!!
..........

Παιδια σιγουρα δεν σας παιζει? :chinscratch:
Η φωτο ειναι πρωινη
AchLrBm.jpg

Μηπως καμια εκκαθαριση δεδομενων να βοηθουσε...
Η θυρα usb3 ειναι κανονικη, κανενα θεμα και εκει..
ΝFS & Synology σε εμενα ο συνδιασμος μου παρουσιαζε προβληματα στο παρελθον, αρκετες φορες για ανεξηγητο λογο μου εχανε φακελους με ταινιες.
Γυρισα σε smb μια και καλη & ησυχασα.