Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Μια χαρά λειτουργεί ο καιρός, έρχονται Αλκυονίδες μέρες...:beatnik2:
P1000002.jpg

Είναι αλήθεια ότι μία μικρή ασυμβατότητα παρουσιάζει σε μενού από folders/iso από dvd/blu ray.
Νομίζω όμως ότι μέσω kodi τα παίζει όλα.
Το firmware 2.0.34 τα έπαιζε όλα και μέσω Zidoo player.

Μήπως για τον καιρό χρειάζεται κάτι πέραν ότι μπαίνεις στο εικονίδιο του καιρού στο κεντρικό μενού αλλάζεις πόλη και τελείωσες ???

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Γεια σου kleanthis1!

Πως πάει το sub? Βαράει?

Όσον αφορά τον καιρό, είχα το ίδιο ακριβώς θέμα. Μόλις έκανα firmware update, έφτιαξε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Γεια σου kleanthis1!

Πως πάει το sub? Βαράει?

Όσον αφορά τον καιρό, είχα το ίδιο ακριβώς θέμα. Μόλις έκανα firmware update, έφτιαξε.

Που ξέρεις για το sub οεο ?????

Δηλαδή υπάρχει και πιο φρέσκια ενημέρωση ??? ξέρουμε για σταθερότητα??? ειναι επίσημη ενημέρωση ??? Πάντως έκανα online update και μου γράφει ότι είναι η τελευταία που έχει το box
Κάποια στιγμή δεν θα πρέπει να την δει και αυτόματα ????

Δηλαδή υπάρχει και πιο φρέσκια ενημέρωση ??? ξέρουμε για σταθερότητα??? ειναι επίσημη ενημέρωση ??? Πάντως έκανα online update και μου γράφει ότι είναι η τελευταία που έχει το box
Κάποια στιγμή δεν θα πρέπει να την δει και αυτόματα ????

μην το φοβασαι.την εχουμε περασει ολοι και ειναι σταθερη.

Σ´ εμένα, τώρα τελευταία, δεν θυμάμαι αν έγινε στο τελευταίο firmware ή στο οροηγούμενο, μου κάνει το εξής περίεργο.
Σε κάποιες σειρές μου δημιουργεί δύο φορές την ίδια σεζόν. Δηλαδή έχω πχ τον φάκελο Manifest και μέσα έχει δύο φακέλους με το ίδιο όνομα, season 1 με τα επεισόδια 1 2 3 4 5 6 8 9 12 κι ένα δεύτερο πάλι με όνομα season 1 με τα επεισόδια 7 10 11.
Και με re match δεν διορθώνεται.

Γεια σου kleanthis1!

Πως πάει το sub? Βαράει?

Από εμένα το είχες πάρει. Ξέχασες? Εκτός και αν το άλλαξες το svs και πήρες άλλο μετά.

Εμένα πάντως δεν βρίσκει κάποιο update, έχει μέσα την 2,1,1

Τελευταίο firmware το 2.1.22. Δεν το βρίσκει online, μόνο του. Το παίρνεις από το site manually.

Και να ήθελα να κάνω το update χεράτα μάλλον δεν μπορώ. Μου βγάζει 3 επιλογές online update (δεν βρίσκει τίποτα) usb update & update log
Δεν θα έπρεπε να έχει την επιλογή local update σύμφωνα με αυτό
https://www.zidoo.tv/Support/guide/...e_faq/CN6lY0XMyIg=/faq_page/9nCdOWqz+dw=.html
¨η την κατεβάζω την σώνω σε usb και την περνάω απο εδώ
https://www.zidoo.tv/Support/downloadList/target/rRwtRFydZ4xKKmVViAFMcQ==.html

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Τελευταίο firmware το 2.1.22. Δεν το βρίσκει online, μόνο του. Το παίρνεις από το site manually.

οκ. και αφού κατεβάσω και συνδέσω usb βγάζει και το local update, σωστά ???
Αξίζει απο 2.1.1 σε 2.1.22 ή έχει και αυτή τα θεματάκια της. Πάντως με αυτή που έχω τώρα δεν έχω δει κάτι κουφό σε αναπαραγωγή ταινιών, αντιθέτως με την 2.1.22 υπάρχουν αναφορές στην αναπαραγωγή σε προηγούμενες σελίδες

αναπαραγωγή 4K HDR μεσω LAN με gigabit switch, εχει κρασάρει 2 φόρες σε διαφορετικές ταινίες στην μέση των ταινιων..
οταν ξαναβάζεις την ίδια ταινία απο το σημείο που κράσαρε, την αναπαράγει σωστά.

σαν να μην μπορεί να διαχειριστεί μεγάλα bandwidth για αρκετή ώρα.

το ξαναέκανε χθες σε 48Gb αρχείο 4K HDR στην 1 ώρα και 5 λεπτά.
Ξαφνικά σταμάτησε η αναπαραγωγή και βρέθηκα στο home screen του zidoo.

Θα δω το bitrate σε εκείνο το σημείο αλλά σίγουρα είχε υψηλό καθώς είχε έντονο ήχο και κίνηση την στιγμή που σταμάτησε η αναπαραγωγή.

Εντωμεταξύ στο automatic βλέπω οτι κλειδώνει στα 8bit και όχι 12bit.
προσπάθησα χειροκίνητα να βάλω 10bit και 12bit αλλα δεν το πήρε..
βασικά κάνει και κανα 20-30 δευτερόλεπτα ο JVC να κλειδώσει οποτε αν βγάζει κανενα μήνυμα για να κρατήσει την ρύθμιση, δεν το βλέπω..

Παρόλο που στο μενού εμφανίζει 10 bit δεν το κρατάει. Δοκίμασα να πατήσω return και μετά να κάνω απενεργοποίηση και ενεργοποίηση αλλά τίποτα.

Soft Version: v2.1.22

5b5b3c0cd5fd1a2f1de349ec15976b83.jpg

δεν του τραβας ενα ρισετ να ερθει στα ισα του...??

ξαναπέρασα το firmware και του έκανα και factory reset, στην επόμενη ταινία 4Κ HDR θα δούμε αν το ξανακάνει.
το τελευταία 2 αρχεια που έχει σταματήσει την αναπαραγωγή, ηταν remux, οποτε μπορεί να χτυπάει και λογο remux.
απο την άλλη τα full rip ειναι πιο δύσκολα διαχειρίσιμα.

ξαναπέρασα το firmware και του έκανα και factory reset, στην επόμενη ταινία 4Κ HDR θα δούμε αν το ξανακάνει.
το τελευταία 2 αρχεια που έχει σταματήσει την αναπαραγωγή, ηταν remux, οποτε μπορεί να χτυπάει και λογο remux.
απο την άλλη τα full rip ειναι πιο δύσκολα διαχειρίσιμα.

Βρε Σπύρο, δεν δοκιμάζεις αλλο καλώδιο ethernet και αλλη πορτα στο switch σου?
Για να εχουμε να λέμε...