Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Τελικά τείνω να πιστέψω ότι το πρόβλημα με τις στιγμιαίες διακοπές στον ήχο 1-2 κατά την αναπαραγωγή ταινίας έχει να κάνει με παρτίδες παραγωγής και βάσει του αρχικού fw της συσκευής, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση..

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Τελικά τείνω να πιστέψω ότι το πρόβλημα με τις στιγμιαίες διακοπές στον ήχο 1-2 κατά την αναπαραγωγή ταινίας έχει να κάνει με παρτίδες παραγωγής και βάσει του αρχικού fw της συσκευής, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση..

Δοκίμασε άλλο καλώδιο HDMI, επίσης δοκίμασε να παίξεις από αλλού την ίδια ταινία, επίσης δοκίμασε να αλλάξεις την συνδεσμολογία πχ μέσω AV Receiver ή Blu-ray player αλλά ιδίως το καλώδιο -α παίζουν μεγάλο ρόλο! Επίσης δοκίμασε να κάνεις και factory reset αφού σώσεις τα settings/libraries etc...

Θέμα με καλώδιο δεν παίζει άσχετα που έχω δοκιμάσει, γιατί απλά αν ήταν θέμα καλωδίου το πρόβλημα θα υπήρχε πάντα ασχέτως πιο fw φοράει. Και εννοείτε η κατάσταση δεν σώνεται με όποια ρύθμιση ή και με factory reset..

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

εγω διακοπες στον ηχο δεν εχω,σε κανενα φορμα ηχου.
zidoo>yahama avr 1050.

Γιαυτό λέω το παραπάνω, (Τελικά τείνω να πιστέψω ότι το πρόβλημα με τις στιγμιαίες διακοπές στον ήχο 1-2 κατά την αναπαραγωγή ταινίας έχει να κάνει με παρτίδες παραγωγής και βάσει του αρχικού fw της συσκευής, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση..)
και σε yamaha που είχα πριν και σε denon που έχω τώρα....
Μιλάμε 1 άντε 2 το πολύ διακοπές σε όλη την διάρκεια της ταινίας για ένα sec ....

Το ξέρουνε (και στο z9s το ίδιο κάνει σε BR iso, σε έμενα το έκανε 2 φορές στο Alita) και πιστευω ότι θα το λύσουνε γιατί έχει επισημανθεί και από άλλους.

Να και άλλη αναφορά, δεν είμαι ο μόνος (post 4013 σελίδα 402)

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Γιαυτό λέω το παραπάνω, (Τελικά τείνω να πιστέψω ότι το πρόβλημα με τις στιγμιαίες διακοπές στον ήχο 1-2 κατά την αναπαραγωγή ταινίας έχει να κάνει με παρτίδες παραγωγής και βάσει του αρχικού fw της συσκευής, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση..)
και σε yamaha που είχα πριν και σε denon που έχω τώρα....
Μιλάμε 1 άντε 2 το πολύ διακοπές σε όλη την διάρκεια της ταινίας για ένα sec ....

ειναι ολα σωστα ρυθμισμενα στο μενου ηχου του λειτουργικου?
εγω περνω απο hdmi-οχι απο optical.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

ειναι ολα σωστα ρυθμισμενα στο μενου ηχου του λειτουργικου?
εγω περνω απο hdmi-οχι απο optical.

ναι όλα σωστά είτε raw είτε auto το ίδιο αποτέλεσμα και γω με hdmi δίνω

Θα κάνω άλλο ένα πείραμα, θα περάσω μετά την 2.1.1 που δεν έχω πρόβλημα απευθείας την τελευταία παρακάμπτοντας τις ενδιάμεσες να δω αν το ξανακάνει, αν και πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει κάτι, αλλά που ξέρεις καμιά φορά τόσα και τόσα κουφά έχω δει κατά καιρούς....

Και κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και πάρε το άλλο το remote της zidoo, το καλό με τα φωτιζόμενο πλήκτρα, θα σου θυμίσει πολύ αυτό του Α300!
Υπάρχουν 2 τηλεκοντρόλ με φωτιζόμενα πλήκτρα. Ένα που έχει τα χρωματιστά πλήκτρα κάτω-κάτω και ένα που τα έχει κάτω στην προτελευταία σειρά.
Ποιο από τα 2 είναι το καλύτερο σαν χρήση και ποιο είναι το νεότερο?

AC118-1.jpg

10.jpg

Εχω το δευτερο. Το Ζ9s ηρθε με αυτο και εικαζω οτι ειναι το νεωτερο.
Επισης εχω ακομα ενα που και ειναι διαθεσημο για οποιον ενδιαφερετε....

Κάνει για το Χ9? αν ναι ενδιαδέρομαι. Πόσο ?με pm.

Κάνει για το Χ9? αν ναι ενδιαδέρομαι. Πόσο ?με pm.

Κανονικά!
Το είχα πάρει για μένα αλλά μου έκατσε το z9s μτχ και το πήρα, το x9s βασικά παροπλίστηκε και έτσι μου έμεινε..

Αν δεν κανει για X9 του φιλου , θα με ενδιεφερε

Έχω ένα bricked X9s. Ενώ έχω κάνει όλα τα πάντα σε ότι αφορά να για ξεκινήσει η διαδικασία ανάκτησης του μηχανήματος καπούτ. Το μηχανάκι δεν ανοίγει με τίποτα και μόνο το red led ανοίγει. Μέχρι και την μπαταρία έβγαλα από την μητρική αλλά τίποτα... Δοκίμασα ακόμα και την διαδικασία μέσω υπολογιστή που το συνδέεις στη usb 3 με USB καλώδιο αρσενικό/αρσενικό για να περάσεις το firmware αλλά και εδώ τίποτα... Έχει κάποιος καμιά άλλη ιδέα;

Παλιο ή καινουριο ειναι?
Θυμασαι με πιο αρχικο fw σουρθε?
Αν μπορεις θα το σωσεις με αυτο, αλλιως τοχασες...

Παλιο ή καινουριο ειναι?
Θυμασαι με πιο αρχικο fw σουρθε?
Αν μπορεις θα το σωσεις με αυτο, αλλιως τοχασες...

To θέμα είναι ότι ποτέ δεν μου πήγε στην οθόνη UP... μάλλον η συγκεκριμένη συσκευή για τον .........:rifle:
Αν την πάω σε κάνα ηλεκτρονικό να μπορέσει να κάνει κάτι; Ψάχνω να βρω schematic σχέδιο της μητρικής αλλά μάταια....

Έχω μείνει λίγο πίσω με τα updates και βλέπω ότι οι τρέχουσες εκδόσεις firmware και ZDMC είναι οι 2.1.30 και 18.4 αντίστοιχα. Προχωράμε κανονικά;

Έχω μείνει λίγο πίσω με τα updates και βλέπω ότι οι τρέχουσες εκδόσεις firmware και ZDMC είναι οι 2.1.30 και 18.4 αντίστοιχα. Προχωράμε κανονικά;

Αν θες μείνε στην 2.1.28 γιατί η 2.1.30 είναι λίγο buggy...