takis
Supreme Member
Απο 23/11 παραγγελια και ακομα τιποτα.τελευταια ενημερωση απο nl ειναι οτι 13-12 ξεκινησε για Ελλαδα...
ειχες κανα νεο παρελαβες εγω οχι ακομα
Απο 23/11 παραγγελια και ακομα τιποτα.τελευταια ενημερωση απο nl ειναι οτι 13-12 ξεκινησε για Ελλαδα...
Και εγώ αγορά από Geekbuying σε αυτό το σημείο έχω κολλήσει από 13/12.
Sent from my Lenovo A7000-a using Tapatalk
περιεργα πραματα και το θεμα ειναι οτι πλησιαζει και η ημερομηνια που δεν θα μπορουμε να κανουμε αιτημα για refund στο paypal
Το refund στο Paypal είναι 180 ημερες
Sent from my iPad using Tapatalk
εισαι σιγουρος ; ηξερα για 45 ημερες
οκ ειναι απο αυτα που καποιες φορες δεν τα διαβαζουμεhttps://www.paypal.com/us/selfhelp/article/how-do-i-issue-a-full-or-partial-refund-faq780
Sent from my iPad using Tapatalk
το δοκιμασα εγω κανει κ τα δυο ομως η εικονα εχει θορυβο αλλα δεν εψαξα να το διορθωσω!Το μηχανακι παντως δειχνει τιμιο για τα λεφτα του κ προσωπικα ειμαι ηδη ευχαριστημενος απο αυτα που κανει.Δεν το εχω συνδεσει με ενισχυτη ακομη για να δω τα προβληματα που εχετε οι περισσοτεροι
Καλημέρα. Τι εννοείς θόρυβο και από ποια πηγή έκανες εγγραφή?
Με ενδιαφέρει εγγραφή από το XBOX και παιδικά από COSMOTE TV και θέλω να γλυτώσω έξτρα capture κάρτα.
Από cosmote tv το ξεχνάς. Έχω κάνει δοκιμή κι έχω γράψει αρκετές σελίδες πίσω τα αποτελέσματα.
δεν νομιζω να σε αφησει να γραψεις απο COSMOTE TV,λογω προστασιας εγγραφων.
Συγγνώμη που δεν το ανέφερα νωρίτερα, την προστασία την έχω ξεπεράσει δοκισμένα με HDMI SPLITTER (αναφέρεται σε άλλο thread του forum).
Συγγνώμη που δεν το ανέφερα νωρίτερα, την προστασία την έχω ξεπεράσει δοκισμένα με HDMI SPLITTER (αναφέρεται σε άλλο thread του forum).
Μπορεις να δώσεις λινκ για το σπλιτερ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.