Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Και εγώ αγορά από Geekbuying σε αυτό το σημείο έχω κολλήσει από 13/12.

Sent from my Lenovo A7000-a using Tapatalk

Μια απο τα ίδια και εγώ.. αναμονή από τέλη Νοεμβριου

Sent from my iPad using Tapatalk

περιεργα πραματα και το θεμα ειναι οτι πλησιαζει και η ημερομηνια που δεν θα μπορουμε να κανουμε αιτημα για refund στο paypal

περιεργα πραματα και το θεμα ειναι οτι πλησιαζει και η ημερομηνια που δεν θα μπορουμε να κανουμε αιτημα για refund στο paypal

Το refund στο Paypal είναι 180 ημερες

Sent from my iPad using Tapatalk

χρονια πολλα καλη χρονια Και εγω που το παραγγειλα απο αμαζον uk απο τελος νοεμβριου μου ηρθε παραμονη πρωτοχρονιας ενω αρχικη ημερομηνια ηταν 12 δεκεμβρη

Χρόνια πολλά, και καλή χρονιά!
Φίλοι μου περιμένω και εγώ από geekbuying, το αγόρασα 26/11 και έχει κολλήσει από 13/12 στο POSTNL.
Σε άλλο forum για αγορές από κίνα δόθηκε ένα link σαν πιθανή εξήγηση για την καθυστέρηση...
Υπομονή λοιπόν και ευχές για αποφυγή τελωνείων!

Να και το link...

http://nltimes.nl/2016/12/05/postnl-error-thousands-sinterklaas-gifts-possibly-delayed

σήμερα έλαβα ειδοποιητηριο χωρίς να περιμένω κάτι άλλο εκτός από το zidoo αλλά με άλλο tracking number από αυτό που έχω ,μαλλον θα ειναι το μηχανάκι αύριο που θα πάω θα μάθω

το δοκιμασα εγω κανει κ τα δυο ομως η εικονα εχει θορυβο αλλα δεν εψαξα να το διορθωσω!Το μηχανακι παντως δειχνει τιμιο για τα λεφτα του κ προσωπικα ειμαι ηδη ευχαριστημενος απο αυτα που κανει.Δεν το εχω συνδεσει με ενισχυτη ακομη για να δω τα προβληματα που εχετε οι περισσοτεροι

Καλημέρα. Τι εννοείς θόρυβο και από ποια πηγή έκανες εγγραφή?
Με ενδιαφέρει εγγραφή από το XBOX και παιδικά από COSMOTE TV και θέλω να γλυτώσω έξτρα capture κάρτα.

Από cosmote tv το ξεχνάς. Έχω κάνει δοκιμή κι έχω γράψει αρκετές σελίδες πίσω τα αποτελέσματα.

Καλημέρα. Τι εννοείς θόρυβο και από ποια πηγή έκανες εγγραφή?
Με ενδιαφέρει εγγραφή από το XBOX και παιδικά από COSMOTE TV και θέλω να γλυτώσω έξτρα capture κάρτα.

δεν νομιζω να σε αφησει να γραψεις απο COSMOTE TV,λογω προστασιας εγγραφων.

Από cosmote tv το ξεχνάς. Έχω κάνει δοκιμή κι έχω γράψει αρκετές σελίδες πίσω τα αποτελέσματα.

δεν νομιζω να σε αφησει να γραψεις απο COSMOTE TV,λογω προστασιας εγγραφων.

Συγγνώμη που δεν το ανέφερα νωρίτερα, την προστασία την έχω ξεπεράσει δοκισμένα με HDMI SPLITTER (αναφέρεται σε άλλο thread του forum).

Συγγνώμη που δεν το ανέφερα νωρίτερα, την προστασία την έχω ξεπεράσει δοκισμένα με HDMI SPLITTER (αναφέρεται σε άλλο thread του forum).

Μπορεις να δώσεις λινκ για το σπλιτερ?

από Ελλάδα αυτό:
http://www.sat-center.gr/el-gr/ήχος...litters/marmitek-split-312-hdmi-splitter.html

και απο ebay αυτό:
http://www.ebay.com/itm/1-IN-2-OUT-...th-USB-Powe-/262491565272?hash=item3d1db76cd8

Η συσκευή capture που δοκιμάσθηκαν ήταν avermedia c285 (stand alone κάρτα εγγραφής, χωρίς pc) που την αγόρασε φίλος από amazon uk στις 99 λίρες + μεταφορικά.
Απλά διαβάζοντας το thread και βλέποντας την ύπαρξη HDMI IN θεωρώ ότι με το zidoo στα ίδια χρήματα, έχει μαζί και ένα πολύ καλό player και εγγραφέα από HD πηγές.

εχθες,δοκιμη σε 4k tv,βιντεο 4k απο zidoo mediacenter.(firmware 1.2.6)
εαν γυρισω απο 720P(που συνηθως γυριζει μετα απ On/off..)σε auto,παιζει μονο το πρωτο αυτοματα σε 4K.
το επομενο 4k video,αλλαξε απλα φρειμ και επαιξε 1080p...
προβληματα υπαρχουν στον ηχο,οχι μονο σε hdaudio,αλλα και σε αρκετα dts.
δεν βλεπω ομως να ερχεται αναβαθμιση και μεχρι τοτε,θα αναγκαστουμε να κανουμε downmix τις ταινιες για να γλυτωσει την πτηση απο το παραθυρο το zidoo..