Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

οι skylake δεν παίζουν h/a 10bit hevc και έχουν hdmi 1.4, οι kaby lake έχουν τα πάντα αλλά νομίζω ακόμη δεν έχουν βγει
Και οι Apollo Lake υποστηρίζουν hevc 10bit (h/a).
Δεν ξέρω αν έχουν βγει έτοιμα barebones ακόμα με αυτούς.
Απ'τις παραπάνω μητρικές δεν έχουν όλες hdmi 2.0. Αυτή πχ έχει.

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Και οι Apollo Lake υποστηρίζουν hevc 10bit (h/a).
Δεν ξέρω αν έχουν βγει έτοιμα barebones ακόμα με αυτούς.
Απ'τις παραπάνω μητρικές δεν έχουν όλες hdmi 2.0. Αυτή πχ έχει.

σωστά, αλλά πλέον έχω το shield που δεν του λείπει τίποτα, οπότε ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να δοκιμάσω

το mediacenter,σε καποια κλιπακια(demo) 4κ γυριζει μια χαρα σε 2160,αλλα σε 2 ολοκληρες ταινιες 4κ παιζει 1080p.γιατι?

το zdmc παιζει 4κ αρχεια ή τα κανει dowscale σε 1080p?

Πέρασα την 1.27 και είδα τρία έργα σε dts..
To Star Wars 7, το mad max 4 και το Drive αμφότερα σε dts και σε 1080p.
Το συστημα μου ειναι 5+1 (denon avr x1300w)
Και τα τρία τα είδα μέσω smb.
Στο mxplayer pro (σε sw) ολα καλα.
Στο kodi γενικώς προβληματα..
Ομως στον media center κανένα προβλημα. Η εικονα εξαιρετικη και ο ήχος περνούσε χωρις κανενα προβλημα και κολλημα..

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Πέρασα την 1.27 και είδα τρία έργα σε dts..
To Star Wars 7, το mad max 4 και το Drive αμφότερα σε dts και σε 1080p.
Το συστημα μου ειναι 5+1 (denon avr x1300w)
Και τα τρία τα είδα μέσω smb.
Στο mxplayer pro (σε sw) ολα καλα.
Στο kodi γενικώς προβληματα..
Ομως στον media center κανένα προβλημα. Η εικονα εξαιρετικη και ο ήχος περνούσε χωρις κανενα προβλημα και κολλημα..

σε Hd Audio εχει πολλα θεματα η 1.2.7 Λεω.

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Εγω θα βλεπω απο εξωτερικο σκληρο και χωρις ενισχυτες κλπ ηχεια. Θα εχω προβλημα σε οποιοδηποτε αρχειο;

Εννοείς δικάναλα.
Ακριβώς έτσι παίζω και εγώ, δικάναλος 24/48KHz τραβώντας αρχεία μέσω Synology NAS και παίζουν τα πάντα άψογα από παντού ακόμη και με το προβληματικό fw 1.2.7.
Τα προβλήματα είναι σε πολυκάναλους με HD φορμά ήχου.

Εννοείς δικάναλα.
Ακριβώς έτσι παίζω και εγώ, δικάναλος 24/48KHz τραβώντας αρχεία μέσω Synology NAS και παίζουν τα πάντα άψογα από παντού ακόμη και με το προβληματικό fw 1.2.7.
Τα προβλήματα είναι σε πολυκάναλους με HD φορμά ήχου.

Ευχαριστω φιλε. Αρα δεν θα εχω προβληματα με δικαναλο. Ωραιος

Κάποιος που δεν έχει πειράξει καθόλου επιλογές για daydream (ο screen saver της Zidoo), μπορεί να μου πει ποια είναι τα default settings στα

α) Settings - Developer options - Stay awake.
β) Settings - Display - Daydream (on ή off)
γ) Settings - When to daydream (ποιος είναι ο default χρόνος)

Πέρασα κάποιες ρυθμίσεις που βρήκα στο forum της Zidoo και το μηχανάκι πάει σε standby ενώ παρακολουθείς κάτι.

Κάποιος που δεν έχει πειράξει καθόλου επιλογές για daydream (ο screen saver της Zidoo), μπορεί να μου πει ποια είναι τα default settings στα

α) Settings - Developer options - Stay awake.
β) Settings - Display - Daydream (on ή off)
γ) Settings - When to daydream (ποιος είναι ο default χρόνος)

Πέρασα κάποιες ρυθμίσεις που βρήκα στο forum της Zidoo και το μηχανάκι πάει σε standby ενώ παρακολουθείς κάτι.

Stay awake on (screen will never sleep while charging)
Daydream on χωρίς επιλογή στα από κάτω
When..... after 5 minutes of inactivity

Sent from my iPad using Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ! Τα επανέφερα όλα και σας προτείνω να αποφύγετε να κάνετε την αλλαγή που προτείνουν στο forum της Zidoo για να παίζει το screensaver αν δεν θέλετε να βρεθείτε με το μηχάνημα να πηγαίνει σε standby εν ώρα θέασης.

Mπορώ να βάλω το Kodi απο το Playstore άσχετα αν υπάρχει στο player του Zidoo η δική του έκδοση ή θα επηρεαστεί ; Ασχολούμαι με κάτι build του Kodi και πρέπει να το κάνω unistall.

ειχες ειδοποιηση ; το δικο μου ειναι ακομη κολλημενο στις 13/12

Ναι ειχα ειδοποιηση στο site με ημερομηνια 5/1 οτι εφτασε Ελλαδα. Τωρα ποτε θα ερθει σπιτι με τα χιονια δεν ξερω

Ναι ειχα ειδοποιηση στο site με ημερομηνια 5/1 οτι εφτασε Ελλαδα. Τωρα ποτε θα ερθει σπιτι με τα χιονια δεν ξερω

εγω τιποτα ακομη πιθανον και να χαθηκε , αν δεν εχω ενημερωσει μεχρι το τελος τις εβδομαδας θα ζητησω refund απο το paypal

αν υπάρχει tracking number τότε μιλήστε με τα ταχυδρομείο της χώρας αποστολής να σας πουν που ακριβώς που βρίσκεται το δέμα σας.
Γενικά πάντως, μέσω γερμανίας τραβάει πολύ τελευταία.

Η 1.28 μας τελείωσε...

Ήλθε η 1.29

Version 1.2.9 of Zidoo X9S
Updatelist:

System:
1,Added the 3D playback function of MVC MKV (support the MakeMKV tool and MKVmerge).
2,add the HDMI detect deception function.
3,add the usb audio enable/disable function.
3,Increased the buffer of DTS HD audio for the audio drop problem.
4,Forced the wifi reconnection once it lost connection.
5,Fixed the stutter problem when the video loaded a sort of very special subtitle.
6,Fixed some Ethernet problems.
7,Fixed the issue that VFD settings can't be saved after hibernate.
8,Added and updated more languages.
9,Added a QuickSettings.
10,Added the root function.
11,Fixed a rare event that the resolution changes to 720P when the box boot up.

ZDMC: (version 16.4.12)
1,Removed the popup window when user quit the external playback.
2,fix crash problem when audio passthrough
3,fix the audio sync problem.

Player:
1,Fixed the issue that the video which fps greater than 24.5HZ is identified as 25HZ video.
2,Fixed the issue that sometimes the HDR doesn't work.
3,Optimized the way to autoswitch.

Record:
1,Fixed the estimation error of free space when saving the recorded file.
2,Enhanced the effect of display from HDMI IN.
3,The video with Interlaced frames from HDMI IN could been displayed correctly.
4,Optimized the detection of writable property of path.

Filemanager:
1,Delete the path of NFS and SMB after quit the Filemanager.
2,Resolved the crash when run a APP at the same time insert a U-disk.
3,Resolved the abnormal display of files when the NFS or SMB disconnected.
4,Resolved the crash when user view the bluray folder in NFS.
5,Resolved the crash when delete the files all-selected and at the same time the files list more than one screen.
6,When copy files,if the file size is 0,then the progress bar on account of the number of files.
7,Changed the progress bar of deletation.
8,Fixed the issue that can't open the share folder.
9,Fixed the issue that can't enter the SMB share folder if the folder's name include a blank space.
10,Restored the funtion of hidden files.

Zidoo theater:
1,Added some prompts.
2,Optimized the series classfication.

Αν φτιάχνει όλα αυτά και δεν έχουν σπάσει κάτι άλλο, αντί για φασολάδα σήμερα θα παραγγείλω κινέζικο! :p Αναμονή τώρα μέχρι να πάω σπίτι.

περασμα και επαναφορα στο μηχανακι για να ειμαστε καθαροι.

στο zdmc γενικα φαινεται οτι εστρωσε κατα το..ημισυ το προβλημα του ηχου.
τα εχασε σε 2 αρχεια με ηχο Dts-Master Hd και True Hd,μονο οταν το πηγαινα μπρος-πισω.σε κανονικη ροη δεν φανηκε να εχει προβλημα.
επισης στο μενου του zdmc,βλεπει και την αναλυση του προβολικου μεσου.
εδω επισης δεν μπορεσα να φτιαξω την θεση των υποτιτλων.μπηκα στο μενου,πατησα πανω κατω,αλλαζει τιμη,αλλα οι υποτιτλοι παραμενουν στην ιδια θεση..

στο mediacenter,δεν ειδα κανενα απολυτως προβλημα.επαιξε τα παντα σωστα,χωρις διακοπες στον ηχο και(επιτελους)σε Upsacale ολα τα αρχεια ανεξαιρετως αναλυσης των αρχειων βιντεο.
μοναδικο θεματακι και σε αυτη την εκδοση,το οτι δεν κραταει το offset και την κρυπτογραφηση των υποτιτλων.

στην sdcard,μου εκανε ενα φορματ ως επεκτασιμη μνημη,αλλα για να ειμαι ειλικρινης,δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εκανε...
χωρισε σε 2 τμηματα την sd και απ`οτι φαινεται εγινε προεκταση της ενσωματωμενης.

με το θεμα της αναλυσης που γυρναγε σε 720p,4-5 φορες που το εκλεισα,παρεμεινε στο auto.

προς το παρον μαλλον παιζουμε με το mediacenter και αναμενουμε(παλι..)μηπως και καταφερουν να φτιαξουν το zdmc,ή παιζουμε και με το δευτερο,αλλα οταν εχουμε hd audio,δεν παμε την ταινια μπρος-πισω...:fahne90:

20170110_172951.jpg

Last edited: