περασμα και επαναφορα στο μηχανακι για να ειμαστε καθαροι.
στο zdmc γενικα φαινεται οτι εστρωσε κατα το..ημισυ το προβλημα του ηχου.
τα εχασε σε 2 αρχεια με ηχο Dts-Master Hd και True Hd,μονο οταν το πηγαινα μπρος-πισω.σε κανονικη ροη δεν φανηκε να εχει προβλημα.
επισης στο μενου του zdmc,βλεπει και την αναλυση του προβολικου μεσου.
εδω επισης δεν μπορεσα να φτιαξω την θεση των υποτιτλων.μπηκα στο μενου,πατησα πανω κατω,αλλαζει τιμη,αλλα οι υποτιτλοι παραμενουν στην ιδια θεση..
στο mediacenter,δεν ειδα κανενα απολυτως προβλημα.επαιξε τα παντα σωστα,χωρις διακοπες στον ηχο και(επιτελους)σε Upsacale ολα τα αρχεια ανεξαιρετως αναλυσης των αρχειων βιντεο.
μοναδικο θεματακι και σε αυτη την εκδοση,το οτι δεν κραταει το offset και την κρυπτογραφηση των υποτιτλων.
στην sdcard,μου εκανε ενα φορματ ως επεκτασιμη μνημη,αλλα για να ειμαι ειλικρινης,δεν εχω καταλαβει τι ακριβως εκανε...
χωρισε σε 2 τμηματα την sd και απ`οτι φαινεται εγινε προεκταση της ενσωματωμενης.
με το θεμα της αναλυσης που γυρναγε σε 720p,4-5 φορες που το εκλεισα,παρεμεινε στο auto.
προς το παρον μαλλον παιζουμε με το mediacenter και αναμενουμε(παλι..)μηπως και καταφερουν να φτιαξουν το zdmc,ή παιζουμε και με το δευτερο,αλλα οταν εχουμε hd audio,δεν παμε την ταινια μπρος-πισω...:fahne90: