Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

θα πρεπει να βρεις παλαιοτερη εκδοση για το zidoo μεσα απο το σαιτ της νετφλιξ, νομιζω ειναι του μαιου η οποια ειναι συμβατη,κι αυτο παλι sd....ενα κινητο umi και ενα box mqiii που δοκιμασα εκανε εγκατασταση κανοονικα την εφαρμογη απο google play και παιζουν hd.... μπορεις να δοκιμασεις κι αυτη την εκδοση πειραγμενη φυσικα, ισως σου βγαλει 1080π

http://www35.zippyshare.com/v/mvCzinp6/file.html

δωσε λιγο χρονο στην εφαρμογη οταν πατησεις play....
απορια, πως γινετε το umi z και το mxqiii μποξακι τον 50 ευρω να κανει εγκατασταση κανονικα και να βγαζει hd απο νετφλιξ?

Η ομάδα έδωσε ένα εντελώς beta λογισμικό (το τονίζω αυτό για να γίνει αντιληπτό και κατανοητό από μερικούς..) το v1.48 που διορθώνει ΜΟΝΟ το θέμα με τα χρώματα με παράκληση όσοι το κατεβάσουν να αναφέρουν στο σχετικό νήμα αν διορθώθηκε το ζητημα

General
Complete name : G:\\BDMV\PLAYLIST\00820.mpls
Format : Blu-ray Playlist
File size : 1.13 KiB
Duration : 1h 58mn
Overall bit rate mode : Variable
Overall bit rate : 1 bps

Video
ID : 4114 (0x1012) / 4113 (0x1011)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : Stereo [email protected] / [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 3 frames
Codec ID : 27
Duration : 1h 58mn
Bit rate mode : Variable
Maximum bit rate : 32.0 Mbps
Width : 1 920 pixels
Height : 1 080 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
format_identifier : HDMV
Source : 00060.m2ts / 00042.m2ts

αυτο το iso ξεκινησε λιγο στην αρχη μετα μαυρη μαυριλα με το mediacenter.

Δεν ξερω αν εχει ειπωθει ξανα στο thread αν και εχω διαβασει αρκετα απο αυτο (ως την σελ.98), αν συνδεθει σκληρος δισκος 3.5" για desktop στο sata δουλευει κανονικα η υπαρχει προβλημα με την τροφοδοσια του δισκου?

Δεν ξερω αν εχει ειπωθει ξανα στο thread αν και εχω διαβασει αρκετα απο αυτο (ως την σελ.98), αν συνδεθει σκληρος δισκος 3.5" για desktop στο sata δουλευει κανονικα η υπαρχει προβλημα με την τροφοδοσια του δισκου?

3,5αρης=δικο του ρευμα.γιατι να εχεις θεμα?

Δοκίμασα εγώ. Κανένα πρόβλημα. Αν δω πρόβλημα, η λύση είναι κάποιο καλύτερο τροφοδοτικό.

Ειναι πολυ βολικο να δουλευει ο δισκος χωρις να θελει εξωτερικη τροφοδοσια και κουτια αλλα κατευθειαν απο το sata. Ευχαριστω.

Ουτε και εγω, ειμαι στο δρομο..
Μου ηλθε ειδοποιηση στο κινητο και απο οτι βλεπω εφτιαξαν -ή 'εφτιαξαν' :drummer:- παρα πολλα πραματα...
Δειτε και εδω....

ok-τωρα το ειδα.το ιδιο εβαλες Λεω..:HTEHETH63:
απ`οτι βλεπω μονο ota οποτε γυριζοντας σπιτι θα ειναι ετοιμη για κατεβασμα.