Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Καλημέρα παιδιά. Από ταχύτητα πως τα πάει με το νέο kodi που είναι και πιο βαρύ? Navigation, αναζήτηση πηγών κλπ?

Ευχαριστώ

γενικα το μηχανακι παει γρηγορα.οντως το 17αρι ειναι βαρυ αλλα παει καλα.
με το 17αρι εχουμε ομως θεμα με την κινηση.
οποτε μεχρι να βελτιωθει εχουμε επιλεξει ως player το Mediacenter της Zidoo που ειναι εξαιρετικο.
ετσι εχεις το Interface του kodi και παιζεις με το πολυ καλο Player της zidoo.

Nα ρωτησω κατι σημαντικο που μολις το πρατηρησα.

Εαν παιξω μια ταινια iso με το μενου της κανονικα, και ειναι seamless branching δηλ. χωρισμενη σε πολλα κομματια, παρατηρησα οτι στην μεταπηδηση απο κομματι σε κομματι της ταινιας κανει μια μικροδιακοπη-κολλημα.

Γιατι αυτο?Νομιζα οτι αυτο γινεται μοναχα εαν παιξεις την ταινια σε bd-lite, δηλ.χωρις το μενου της και οχι οταν την παιζεις κανονικα οπως ενα δισκο με το μενου κλπ....

Τουλαχιστον στο popcorn c-200 που εχω ετσι γινεται.....για το zidoo x9s δεν ισχυει συτο?

Άγνωστο. Πάντως ισχύει και το έχω δει κι εγώ στο ISO του Rogue One. Το έβαλα και στο 600x3D κι εκεί τα ίδια το ISO αλλά με πιο βίαια σπασίματα.

Στα του μηχανήματος τώρα, δεν νομίζω να δούμε ποτέ ολοκληρωμένο f/w. Οι κινέζοι επιμένουν να βγάζουν μηχανάκια πιο γρήγορα και από τα f/w και αυτό φαίνεται. Εδώ τόσο δύσκολο ήταν να βγάλουν ένα build του ZDMC με το source του Kodi 17.3; Δεν μπορούν να υποστηρίξουν την γκάμα των προϊόντων τους και ζητάνε από τρίτους να τσεκάρουν την χρωματική απόδοση του μηχανήματος με φωτόμετρα. Είναι δυνατόν; Δηλαδή αν ο άλλος δεν ενδιαφέρονταν (δεν θα κερδίσει και κάτι) τι θα γίνονταν; Προχειροδουλειές. Δεν τολμώ να σκεφτώ τι γίνεται με πιο φθηνά box-άκια. Τουλάχιστον εκεί ξέρεις ότι δεν έδωσες 120 ευρώ.

Σιγα μη στηρίζονται σε αλλους.
Οταν πρωτο κυκλοφορησε το X9s εβγαζαν και βιντεακια για το προμο απο ακριβα hdmi analyzers οπου εδειχναν οτι επαιζε σωστα 3d, 23.976 κλπ. Δειχνουν να εχουν εξαιρετικο εξοπλισμό.
Αν υπάρχει καποιο θέμα ειναι απο το SDK.
Εκτος απο τον τυπά που ανοιξε το νημα στο φορουμ τους δεν εχω δει και κανεναν αλλον να παραπονιέται. Το εχουν αγοράσει και πολλοι αμερικάνοι οι οποίοι τα ψαχνουν αυτα. Θα το ειχαν ξεμπροστιάσει.

Δεν λέω οτι δεν υπάρχουν θεματάκια, αλλα σιγουρα οχι deal breakers (για 120 ) Σκεψου να αγοραζες με 300+ το Zapitti. Τι αλλο αγοράζεις δηλαδή με 100-120 για video playback? Δωσε αν θελεις 350ε για το Dune 4K Solo και θα παιζεις ασφαλέστερα (χωρις 4Κ@60). Κοστίζουν οντως λιγο για αυτα που προσφέρουν για απαιτητική αναπαραγωγή. Υπάρχουν και τα S912 με 3GB RAM η τα Rockchip με 4GB RAM απλα για να λεμε οτι τα εχουν και βγαζουν μεγαλύτερο σκορ στο Antutu (βεβαια αν εισαι gamer, ειναι οντως καλύτερα).

Επίσης δεν βλέπω να εχουν και πολλά νεα μηχανακια οπως αναφερεις. Τα x8/9s/10 εχουν το ιδιο FW και εχουν ακομα το X1 και το Χ7 (το X6 Pro ειναι ψιλο αρχαιο και ας κυκλοφορει ακομα). Σιγά τα ωα. Και δεν σταματανε τα νεα FW για τα X8/9s/10.

Να δούμε τι θα φερει και το X20.

Last edited:
Στο θέμα των μετρήσεων με φωτόμετρο, σε άλλους στηρίχτηκαν. Αλλιώς δεν θα έβγαζαν beta για να το τεστάρουν άλλοι. Εγώ αν είχα φωτόμετρο, σαν Zidoo, θα τέσταρα και θα έβγαζα κάτι. Τι έκαναν αυτοί; Στηρίχτηκαν στο feedback άλλων κι έβγαλαν ΟΤΑ ένα f/w το οποίο ήταν ανέκδοτο. Προσωπικά τους έστειλα ένα κάρο exceptions από τα logs που αυτοί δεν έβλεπαν. Χωρίς να είμαι tester ή κάτι άλλο, είμαι όμως προγραμματιστής. Αν δεν έβλεπαν τα exceptions τότε είναι ή άσχετοι ή απλά το κρύβουν.

Σε ότι αφορά το SDK, οι ίδιοι έχουν παρτίδες με την Realtek και είναι συνεργάτες, πρώτης γραμμής μάλιστα. Επομένως ευθύνη έχουν και οι ίδιοι.

Το θέμα με τα μηχανάκια είναι ότι ξεκάθαρα, οι ίδιοι developers δουλεύουν σε όλα. Και 3 μηχανάκια να έχεις, είναι too much όταν o αριθμός των developers είναι περιορισμένος. Είναι οφθαλμοφανές πως όταν είναι να βγάλουν κάτι στο ένα, σταματάνε προσωρινά το development σε άλλο. Αν θέλουμε να δούμε πως ήταν/είναι η σωστή υποστήριξη, ας δούμε την Mede8er. Μέσα σε 3-4 μήνες από την κυκλοφορία νέων μηχανημάτων, διόρθωσαν ότι major υπήρχε σε ένα μεγάλο βαθμό. Με chipset από την Realtek σε μια εποχή που όλοι έλεγαν πως δεν παίζει τα σωστά fps. Έλεγε κάτι ο Χ χρήστης στο forum, μάζευαν το feedback και διόρθωναν. Εδώ και να γράψεις κάτι, σπάνια θα εισακουσθεί. Το forum είναι σε μεγάλο βαθμό βιτρίνα για το υποτιθέμενο support. Εγώ τους έστειλα log files από κρασάρισμα σε NAS, διαδικασία αναπαραγωγής. Τίποτε. Videos, τίποτε. Ούτε καν τα έχουν δει.

Σιγουρα εχουν θεματα οσον αφορα την υποστηριξη , αλλα το μηχανακι για το λεφτα του ειναι τιμιο , δεν ειναι σουπερ αλλα σε αυτη την κατηγορια χρηματων δεν νομιζω να εχουμε κατι καλυτερο σαν επολογη

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω, με το kodi 17 έχει θέμα ή όχι. Αναφέρομαι στα σπασίματα κ. λ. π.;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω, με το kodi 17 έχει θέμα ή όχι. Αναφέρομαι στα σπασίματα κ. λ. π.;;;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ειπαμε-με το 17αρι εχουμε σπασιματα.
το Mediacenter Ομως της zidoo ειναι απροβληματιστο και εχουν μεινει ελαχιστα πραγματακια να φιξαριστουν.

Έκανα την online αναβάθμιση στο Zidoo X9S χτες.
Σαν πρώτη διαφορά που είδα είναι ότι χάλασε πολύ η ποιότητα εικόνας στο ενσωματωμένο player, δεν μπόρεσα να δω αν έχει διαφορά στο kodi .
Μπορούμε να γυρίσουμε στην προηγούμενη αναβάθμιση ;

Βασικά 'μπορεις' αλλά θα χάσεις αρκετά πράγματα...
Από την 1.44 τα πράγματα άλλαξαν λίγο..
Καλύτερα να κανείς καθαρή εγκατάσταση της ver που θες...
Εντο μετάξι σημερα έχουμε την νέα beta το zdmc 17.3

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

απο πανω ή απεγκατασταση την παλια?

'Κλασικα', αν δεν σου παιξει με την πρωτη απεγκατασταση την παλια..
Εντω μεταξι εχουν στα σκαρια νεο μηχανακι.. (Η6 PRO)

Στην πρώτη απόπειρα που έκανα να βάλω την προηγούμενη , δεν την πήρε .
Έβγαλε μήνυμα ,που νομίζω, έλεγε ότι δεν μπορείς να πας σε προηγούμενη .

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Στην πρώτη απόπειρα που έκανα να βάλω την προηγούμενη , δεν την πήρε .
Έβγαλε μήνυμα ,που νομίζω, έλεγε ότι δεν μπορείς να πας σε προηγούμενη .

κατι θυμομουν γι`αυτο και ειπα πιο πανω οτι μαλλον δεν γινεται..

εβγαλα το παλιο,εβαλα το καινουργιο.
δυστηχως παλι εχουμε κομπιασματα στην εικονα και μαλιστα σε καποια Pause/play αποσυχρονιζεται και ο ηχος σε dts-hd audio.