Στο θέμα των μετρήσεων με φωτόμετρο, σε άλλους στηρίχτηκαν. Αλλιώς δεν θα έβγαζαν beta για να το τεστάρουν άλλοι. Εγώ αν είχα φωτόμετρο, σαν Zidoo, θα τέσταρα και θα έβγαζα κάτι. Τι έκαναν αυτοί; Στηρίχτηκαν στο feedback άλλων κι έβγαλαν ΟΤΑ ένα f/w το οποίο ήταν ανέκδοτο. Προσωπικά τους έστειλα ένα κάρο exceptions από τα logs που αυτοί δεν έβλεπαν. Χωρίς να είμαι tester ή κάτι άλλο, είμαι όμως προγραμματιστής. Αν δεν έβλεπαν τα exceptions τότε είναι ή άσχετοι ή απλά το κρύβουν.
Σε ότι αφορά το SDK, οι ίδιοι έχουν παρτίδες με την Realtek και είναι συνεργάτες, πρώτης γραμμής μάλιστα. Επομένως ευθύνη έχουν και οι ίδιοι.
Το θέμα με τα μηχανάκια είναι ότι ξεκάθαρα, οι ίδιοι developers δουλεύουν σε όλα. Και 3 μηχανάκια να έχεις, είναι too much όταν o αριθμός των developers είναι περιορισμένος. Είναι οφθαλμοφανές πως όταν είναι να βγάλουν κάτι στο ένα, σταματάνε προσωρινά το development σε άλλο. Αν θέλουμε να δούμε πως ήταν/είναι η σωστή υποστήριξη, ας δούμε την Mede8er. Μέσα σε 3-4 μήνες από την κυκλοφορία νέων μηχανημάτων, διόρθωσαν ότι major υπήρχε σε ένα μεγάλο βαθμό. Με chipset από την Realtek σε μια εποχή που όλοι έλεγαν πως δεν παίζει τα σωστά fps. Έλεγε κάτι ο Χ χρήστης στο forum, μάζευαν το feedback και διόρθωναν. Εδώ και να γράψεις κάτι, σπάνια θα εισακουσθεί. Το forum είναι σε μεγάλο βαθμό βιτρίνα για το υποτιθέμενο support. Εγώ τους έστειλα log files από κρασάρισμα σε NAS, διαδικασία αναπαραγωγής. Τίποτε. Videos, τίποτε. Ούτε καν τα έχουν δει.