Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

'ΟΧΙ'
Θα πρέπει να το υποστηρίζει το αρχείο και η tv και θα πρέπει να ακολουθούν και κοινό πρότυπο ..
Λίγο μπερδεμένο ακόμα..
Ας τους δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα να τα ξεμπερδέψουν τα πραματα γιατί έχουν ένα θέμα γενικά με τα 'auto'...
Είμαστε σε σωστό δρόμο..
Πρόβλημα με τους υπότιτλους ;

εγω το εχω στο full και το εχω τεσταρει http://4kmedia.org/travelxp-4k-hdr-hlg-sample/ και την ταινια https://4k-hd.club/movies/adventure...hd-bluray-x265-hevc-10bit-dolby-atmos-71.html
πολλες ρυθμισεις ρε παιδια χανεσαι ,το θεμα ειναι πως η εικονα του ειναι πολυ καλη.

Δημητρη εγω με το προηγουμενο φιρμ ειχα προβλημα με την εικονα ηταν πολυ χαλια εκανα επαναφορα ρυθμισεων και εστρωσε

Last edited:
σε εμενα τουλαχιστον auto&full ειναι μαυρη μαυριλα.
μονο στο limited ερχεται στα ισα του.
αρα πολυ πιθανο με επαναφορα να παιξει σωστα στο auto(?)

3840 x 2160 το εχω μονιμα σ αυτη την αναλυση γιατι δεν ανοιγω ποτε την τιβι για να δω τις παπαριες τον καναλιων μας....ταινιες και μπαλα

αρα να την καρφωσω και εγω εκει.
υποπτευομαι οτι επειδη επανω στο switch του yamaha av υπαρχει και το προβολι(αν και σβηστο) που ειναι 1080 μπερδευεται.
σε αλλους βρισκει 4κ αυτοματα?

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Παιδια στην αναλυση στα ποσα hz το βαζουμε;

Προφανως σε οτι υποστηριζει η πηγη σου/αρχειο.
Πχ σε ταινιες συνηθως 23.976 fps
Επειδη οπως δειχνουν τα πραγματα εχουν ενα θεματακι γενικως με τα 'auto' καλο ειναι μαλλον να εχετε καρφωτη την αναλυση.
Αυτο πρεπει επιτελουν να το κοιταξουν καποια στιγμη σοβαρα και να το λυσουν!
Εγω παντως ολικη επαναφορα θα κανω οταν πανε σε android 7.x

Με τους υποτιτλους εχετε προβλημα ή ολα καλα?

Προφανως σε οτι υποστηριζει η πηγη σου/αρχειο.
Πχ σε ταινιες συνηθως 23.976 fps
Επειδη οπως δειχνουν τα πραγματα εχουν ενα θεματακι γενικως με τα 'auto' καλο ειναι μαλλον να εχετε καρφωτη την αναλυση.
Αυτο πρεπει επιτελουν να το κοιταξουν καποια στιγμη σοβαρα και να το λυσουν!
Εγω παντως ολικη επαναφορα θα κανω οταν πανε σε android 7.x

Με τους υποτιτλους εχετε προβλημα ή ολα καλα?

Με το auto δεν κλειδωνει αυτοματα την 4Κ αναλυση, εχει προβλημα το μηχανημα ακομα δεν το εφτιαξαν. Αλλα στην επιλογη για αναλυση 4Κ εχει επιλογη 24,25,30,50,60 hz. Πρεπει καθε φορα που βλεπω κατι να αλεζω και τα hz μονος μου; ή το αφηνω καπου στανταρ;

Καλημέρα, συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος.

Θέλω να αναβαθμιστώ στο Zidoo x10 από mede8er 800 και έχω την εξής ερώτηση
Στον εσωτερικό σκληρό που έχω μέσα στο mede8er έχω περάσει ταινίες με εξώφυλλά.
Όταν τον βγάλω τον δίσκο και τον βάλω στο zidoo θα αναγνωρίσουν οι ταινίες και τα εξώφυλλά ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλημέρα, συγνώμη αν είμαι εκτός θέματος.

Θέλω να αναβαθμιστώ στο Zidoo x10 από mede8er 800 και έχω την εξής ερώτηση
Στον εσωτερικό σκληρό που έχω μέσα στο mede8er έχω περάσει ταινίες με εξώφυλλά.
Όταν τον βγάλω τον δίσκο και τον βάλω στο zidoo θα αναγνωρίσουν οι ταινίες και τα εξώφυλλά ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δυστυχώς όχι.

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Με το auto δεν κλειδωνει αυτοματα την 4Κ αναλυση, εχει προβλημα το μηχανημα ακομα δεν το εφτιαξαν. Αλλα στην επιλογη για αναλυση 4Κ εχει επιλογη 24,25,30,50,60 hz. Πρεπει καθε φορα που βλεπω κατι να αλεζω και τα hz μονος μου; ή το αφηνω καπου στανταρ;

Στην δικη μου (που ειναι μια panny G30) η εναλλαγη στα Hz γινεται φυσιολογικα αναλογα με την πηγη αρκει να εχεις ενεργοποιημενη την επιλογη AUTO/23.976

Στα ξενα φορουμ αναφερουν προβλημα με τις ρυθμισεις των υποτιτλων καθως κ οτι δεν εμφανιζονται σωστα οι υποτιτλοι των bluray.το εχει δοκιμασει κανενας?

συγκεκριμενα καποιος ισχυριζεται το εξης

"How to get the old subtitle settings back? Looks like the old subtitle settings are removed.
I only get one option to positioning PGS subtitle.
Even if i select: Use old subtitle settings under Advanced, i don't get the old subtitle setting.
(Tested on MKV with intern srt and Blu-Ray

Another subtitle isue: (external player)
Not all subtitle lines on my Blu-Ray were showing. (PGS subtitle)
Lots of lines are missing.
Playing the same movie with PowerDVD on my PC shows all the subtitle lines correctly.''

Χθες πέρασα το 1.4.12 και την έφαγα την πίκρα. Έσπασαν το deep color (x.v.Color). Πλέον δεν υπάρχει x.v.Color στην VT30, ενώ πριν είχα κανονικά. Το 600x3D βράχος, συνεχίζει να μου δίνει x.v.Color, το x9s πλέον όχι. Τι settings άλλαξα, τι παιδευόμουν μέχρι τις 01:30, τίποτε. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε σωστά. Κρίμα.

Χθες πέρασα το 1.4.12 και την έφαγα την πίκρα. Έσπασαν το deep color (x.v.Color). Πλέον δεν υπάρχει x.v.Color στην VT30, ενώ πριν είχα κανονικά. Το 600x3D βράχος, συνεχίζει να μου δίνει x.v.Color, το x9s πλέον όχι. Τι settings άλλαξα, τι παιδευόμουν μέχρι τις 01:30, τίποτε. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να κάνουν τίποτε σωστά. Κρίμα.

Αν εχεις καποια προηγουμενη εκδοση που να σου δουλεύει, απλά γύρνα πίσω σε αυτήν.