τι τα θελεις?ετσι κι`αλλιως,ειτε μεσα απο το Kodi ειτε μεσα απο το theater center της zidoo,εχεις τα παντα(εξωφυλλα,υποθεση,τρειλερ)
Λεωνίδα, μιας κι έχουμε παραπλήσιες TV της ίδια σειράς, τσέκαρε λίγο το πριν και το μετά σε ότι αφορά το x.v.Color.
Για το Kodi μην περιμένεις κάτι, απλά βάλε ένα αρχείο στα 23,976, πάτα Ctrl+Shift+O αν έχεις πληκτρολόγιο συνδεμένο για να δεις τα frames skipped....
Σήμερα κυκλοφόρησε κι επίσημο Kodi 17.4... Για ZDMC περιμένουμε.
εμενα παντως μετα απο επαναφορα παλι παιζει σκοτεινα.σωστα παιζει μονο στο range 235.
Λοιπον, το περασα χωρις παρατραγουδα..
Το xvColor μας αφησε χρονους και σε μενα..
Ειδα το guardians of galaxy 2 REMUX.
Εχω την αισθηση στο στο limited range η εικονα ειναι λιγο 'καλυτερη' για μενα. Ολες τις υπολοιπες ρυθμισεις τις αφησα τελικα στο auto..
O external player παιζει απροβληματιστα.
Στους υποτιτλους ολα καλα αν και θα προτιμουσα να μπορω να εχω μονιμα την κωδικοποιηση windows 1253 ενεργη και οχι την auto.
Στο kodi ειδα το The drop.
Παραθετω το αποτελεσμα μετα απο 2h θεασης..
Σε γενικες γραμμες πολυ καλη και ομαλη εικονα με ανεπαισθητα 'τιναγματα'.
Ενδεικτικα αναφερω οτι στο xiaomi mi box τα 'τιναγματα´ειναι εμφανως περισσοτερα στο 17.3 απο οτι στο zidoo..
(Ειναι η αισθησης μου οτι βελτιωθηκε η εικονα στο ZDMC ??)
Επισης δοκιμασα να τρεξω το Billy Lynn's Long Halftime Walk στα UHD/60hz και εφαγα 'ακυρο'.. με & χωρις τους επιταχυντες μεσα.. Αδυνατον να δω εικονα φυσιολογικα..
Αντιθετα με τον external ολα ομαλοτατα και αψογα σαν 'νερακι'.
Δεν προλαβα να δω Full BR για να δω τι παιζει και εκει..
(Υποψιν οτι TV εχω την pany G30, και τις ταινιες τις βλεπω μεσω powerline/nas σε nfs)
Για μενα το x9s ειναi εξαιρετικο player, καθε φορα -σε γενικες γραμμες/τις περισσοτερες :bang:- γινεται ολο και καλυτερο και κανει αυτα που θελω.
Αυτα τα ολιγα προς το παρον..
Ωραία... Λοιπόν, στα του Kodi, το πρόβλημα είναι κυρίως τα skipped frames. Εκεί υπάρχει το πρόβλημα κι εκεί το βλέπεις το σπάσιμο.
Γιατι να βλεπεις απο kodi απο την στιγμη που παιζουν τα παντα κομπλε στον εξωτερικο player;
Μήπως γιατί υπάρχουν και add ons που δεν υπάρχουν στον εξωτερικό player; Μήπως γιατί τα add ons έχουν πάρα πολύ υλικό στα 23,976 fps όπου υπάρχει το πρόβλημα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.