Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ρε παιδιά όταν προσπαθώ να δω ταινία από δίκτυο ενώ ακούγεται ήχος η εικόνα δεν εμφανίζεται μετο νέο firm. Το κάνει και σε άλλους;
Έτσι μου' ρχεται να το διώξω και να επιστρέψω στο παλιό καλό ntv550.

τι τα θελεις?ετσι κι`αλλιως,ειτε μεσα απο το Kodi ειτε μεσα απο το theater center της zidoo,εχεις τα παντα(εξωφυλλα,υποθεση,τρειλερ)

Εχω καμια 200αρια ταινίες σε ενα 4ααρι.
Κάθε ταινία έχει το Folder Name της και μέσα το mkv με τον τιτλο και το ιδιο srt name.

Αν βάλω τον δίσκο μέσα δεν θα το δει το zidoo ? (τουλάχιστον τα folder των ταινιών)

Το Theater Center της Zidoo θα βάλει τα δικά του εξώφυλλα ? και αν ναι πως ?

Ευχαριστώ πάρα πολύ.

και το kodi και το theater βρισκουν εξωφυλλα αυτοματα.
ειδικα το kodi ειναι πολυ ευελεκτικο και σε αυτο το κομματι.
εαν δεν σου κανει αυτο που θα βρει(συνηθως ειναι σωστο)βαζεις μανουαλ το δικο σου.

Εγώ θα περάσω σήμερα fw1.4.12 & kodi 17.3 και θα δω τι ψάρια θα πιάσω...

Λεωνίδα, μιας κι έχουμε παραπλήσιες TV της ίδια σειράς, τσέκαρε λίγο το πριν και το μετά σε ότι αφορά το x.v.Color.

Για το Kodi μην περιμένεις κάτι, απλά βάλε ένα αρχείο στα 23,976, πάτα Ctrl+Shift+O αν έχεις πληκτρολόγιο συνδεμένο για να δεις τα frames skipped....

Σήμερα κυκλοφόρησε κι επίσημο Kodi 17.4... Για ZDMC περιμένουμε.

Επειδή παιδεύομαι τον τελευταίο καιρό για να δω αν έχει και νόημα. Το μηχανάκι μας παίζει stream 4k μέσω kodi(addon skynet κτλ)? Εμένα μου λαγκάρουν όλα σε σημείο που δε βλέπεται. Γραμμή έχω vdsl. Υπάρχει κάποια ρύθμιση ή απλά δε το σηκώνει? Επίσης τα automatic switch στον εξωτερικό player τα έχετε ενεργοποιημένα?
Ευχαριστώ

Λεωνίδα, μιας κι έχουμε παραπλήσιες TV της ίδια σειράς, τσέκαρε λίγο το πριν και το μετά σε ότι αφορά το x.v.Color.

Για το Kodi μην περιμένεις κάτι, απλά βάλε ένα αρχείο στα 23,976, πάτα Ctrl+Shift+O αν έχεις πληκτρολόγιο συνδεμένο για να δεις τα frames skipped....

Σήμερα κυκλοφόρησε κι επίσημο Kodi 17.4... Για ZDMC περιμένουμε.

Λοιπον, το περασα χωρις παρατραγουδα..
Το xvColor μας αφησε χρονους και σε μενα..
Ειδα το guardians of galaxy 2 REMUX.
Εχω την αισθηση στο στο limited range η εικονα ειναι λιγο 'καλυτερη' για μενα. Ολες τις υπολοιπες ρυθμισεις τις αφησα τελικα στο auto..
O external player παιζει απροβληματιστα.
Στους υποτιτλους ολα καλα αν και θα προτιμουσα να μπορω να εχω μονιμα την κωδικοποιηση windows 1253 ενεργη και οχι την auto.

Στο kodi ειδα το The drop.
Παραθετω το αποτελεσμα μετα απο 2h θεασης..
16ifrb9.jpg

Σε γενικες γραμμες πολυ καλη και ομαλη εικονα με ανεπαισθητα 'τιναγματα'.
Ενδεικτικα αναφερω οτι στο xiaomi mi box τα 'τιναγματα´ειναι εμφανως περισσοτερα στο 17.3 απο οτι στο zidoo..
(Ειναι η αισθησης μου οτι βελτιωθηκε η εικονα στο ZDMC ??)

Επισης δοκιμασα να τρεξω το Billy Lynn's Long Halftime Walk στα UHD/60hz και εφαγα 'ακυρο'.. με & χωρις τους επιταχυντες μεσα.. Αδυνατον να δω εικονα φυσιολογικα..
Αντιθετα με τον external ολα ομαλοτατα και αψογα σαν 'νερακι'.

Δεν προλαβα να δω Full BR για να δω τι παιζει και εκει..

(Υποψιν οτι TV εχω την pany G30, και τις ταινιες τις βλεπω μεσω powerline/nas σε nfs)

Για μενα το x9s ειναi εξαιρετικο player, καθε φορα -σε γενικες γραμμες/τις περισσοτερες :bang:- γινεται ολο και καλυτερο και κανει αυτα που θελω.
Αυτα τα ολιγα προς το παρον..

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Λοιπον, το περασα χωρις παρατραγουδα..
Το xvColor μας αφησε χρονους και σε μενα..
Ειδα το guardians of galaxy 2 REMUX.
Εχω την αισθηση στο στο limited range η εικονα ειναι λιγο 'καλυτερη' για μενα. Ολες τις υπολοιπες ρυθμισεις τις αφησα τελικα στο auto..
O external player παιζει απροβληματιστα.
Στους υποτιτλους ολα καλα αν και θα προτιμουσα να μπορω να εχω μονιμα την κωδικοποιηση windows 1253 ενεργη και οχι την auto.

Στο kodi ειδα το The drop.
Παραθετω το αποτελεσμα μετα απο 2h θεασης..

Σε γενικες γραμμες πολυ καλη και ομαλη εικονα με ανεπαισθητα 'τιναγματα'.
Ενδεικτικα αναφερω οτι στο xiaomi mi box τα 'τιναγματα´ειναι εμφανως περισσοτερα στο 17.3 απο οτι στο zidoo..
(Ειναι η αισθησης μου οτι βελτιωθηκε η εικονα στο ZDMC ??)

Επισης δοκιμασα να τρεξω το Billy Lynn's Long Halftime Walk στα UHD/60hz και εφαγα 'ακυρο'.. με & χωρις τους επιταχυντες μεσα.. Αδυνατον να δω εικονα φυσιολογικα..
Αντιθετα με τον external ολα ομαλοτατα και αψογα σαν 'νερακι'.

Δεν προλαβα να δω Full BR για να δω τι παιζει και εκει..

(Υποψιν οτι TV εχω την pany G30, και τις ταινιες τις βλεπω μεσω powerline/nas σε nfs)

Για μενα το x9s ειναi εξαιρετικο player, καθε φορα -σε γενικες γραμμες/τις περισσοτερες :bang:- γινεται ολο και καλυτερο και κανει αυτα που θελω.
Αυτα τα ολιγα προς το παρον..

Ωραία... Λοιπόν, στα του Kodi, το πρόβλημα είναι κυρίως τα skipped frames. Εκεί υπάρχει το πρόβλημα κι εκεί το βλέπεις το σπάσιμο.

Ωραία... Λοιπόν, στα του Kodi, το πρόβλημα είναι κυρίως τα skipped frames. Εκεί υπάρχει το πρόβλημα κι εκεί το βλέπεις το σπάσιμο.

Γιατι να βλεπεις απο kodi απο την στιγμη που παιζουν τα παντα κομπλε στον εξωτερικο player;

Αν έχει κανείς χρόνο και μπορεί, ας κάνει το παρακάτω test:

Να κατεβάσει αυτό το αρχείο https://mega.nz/#!tJ8DxCwA!ZPmrxQ_liw6hETPyK1DIBkTzeAhxdOXvBUMPmcMf8tU

και με βάση τις οδηγίες εδώ http://spearsandmunsil.com/portfolio/choosing-a-color-space-2/

να μας πει τα αποτελέσματα στα παρακάτω (ή σε όποια μπορεί):

Chroma alignment
High-frequency detail
Upsampling
Smooth Diagonals
Clean Ramps
White Clipping
Chroma Clipping
Red, Green and Blue Clipping
BT.709
Chroma Range

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τα αποτελέσματα.

Γιατι να βλεπεις απο kodi απο την στιγμη που παιζουν τα παντα κομπλε στον εξωτερικο player;

Μήπως γιατί υπάρχουν και add ons που δεν υπάρχουν στον εξωτερικό player; Μήπως γιατί τα add ons έχουν πάρα πολύ υλικό στα 23,976 fps όπου υπάρχει το πρόβλημα;

Μήπως γιατί υπάρχουν και add ons που δεν υπάρχουν στον εξωτερικό player; Μήπως γιατί τα add ons έχουν πάρα πολύ υλικό στα 23,976 fps όπου υπάρχει το πρόβλημα;

Καλα εννοω οτι μπορεις να δεις τις ταινιες αρχεια στο εξωτερικο. Επισης, ολα τα stream απο kodi δεν εχουν καθαρη φουλ ποιοτητα. Πιξελιαζουν

Έχω γράψει και παραπάνω ότι χρησιμοποιώ real debrid, alluc κλπ. Δεν είναι κανόνας ότι η ποιότητα είναι Χ. Και καλό είναι ακόμη και αρχεία να θες να παίξεις, να έχεις μια αξιόπιστη εναλλακτική που παίζει απρόσκοπτα τα αρχεία στα σωστά fps.

Όταν ανοίγω ένα βίντεο το interface του player είναι το ίδιο είτε αν έχω ενεργοποιημένη την επιλογή του εξωτερικού player είτε όχι. Έτσι είναι ή κάπου τα χει χάσει;

Sent from my iPad using Tapatalk

113f33c7625c57c55b56c4e5cb3f917d.jpg

Αυτο το player μου βγαίνει σε όποια επιλογή και αν είμαι. Στις ρυθμίσεις του box έχω nuplayer και στο zdmc external

Sent from my iPad using Tapatalk