Δημήτρη, δεν νομίζω να αλλάξουν κάτι από εδώ και στο εξής σε ότι αφορά τα χρώματα. Από αυτά που διαβάζω και στο forum τους, μάλλον το θέμα το θεωρούν λήξαν. Πάντως είχα γράψει και στο forum τους στο μέλος που ξεκίνησε το θέμα με τα χρώματα πως πίστευα ότι το πρόβλημα ήταν με την Realtek και πως πιθανότατα να επηρέαζε όλα τα μηχανήματα με 1295. Πρόσφατα ο mirror της Zidoo, ανέβασε ένα confidential document που δείχνει ότι το θέμα ήταν καθαρά και αποκλειστικά της Realtek. Κοινώς, τι είχες Γιάννη, τι είχες πάντα... Η Zidoo λόγω μεγέθους και αριθμού αγοραστών κάνει σχεδόν όλο το debugging ουσιαστικά για τις πίτες που κάνει η Realtek. Το θέμα με τα χρώματα έκανε μπαμ ότι ήταν θέμα της Realtek και κατ'εμέ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ότι έδωσαν το SoC σε εταιρείες χωρίς testing. Δηλαδή ολόκληρη Realtek δεν μπορούσε να σιγουρέψει ότι το SoC αποδίδει χρωματικά σωστά σε όλες τις χρήσεις; Τώρα φαίνεται ότι τρέχουν, μπαλώνουν και χρήστες σαν τον Δημήτρη έχουν πρόβλημα.
Εγώ στην VT30 το έχω στο limited και τα χρώματα ευτυχώς είναι καλά. Και σε Auto που το δοκίμασα έπαιζε σωστά. Full σκοτεινά.
Εγώ στην VT30 το έχω στο limited και τα χρώματα ευτυχώς είναι καλά. Και σε Auto που το δοκίμασα έπαιζε σωστά. Full σκοτεινά.