Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Δημήτρη, δεν νομίζω να αλλάξουν κάτι από εδώ και στο εξής σε ότι αφορά τα χρώματα. Από αυτά που διαβάζω και στο forum τους, μάλλον το θέμα το θεωρούν λήξαν. Πάντως είχα γράψει και στο forum τους στο μέλος που ξεκίνησε το θέμα με τα χρώματα πως πίστευα ότι το πρόβλημα ήταν με την Realtek και πως πιθανότατα να επηρέαζε όλα τα μηχανήματα με 1295. Πρόσφατα ο mirror της Zidoo, ανέβασε ένα confidential document που δείχνει ότι το θέμα ήταν καθαρά και αποκλειστικά της Realtek. Κοινώς, τι είχες Γιάννη, τι είχες πάντα... Η Zidoo λόγω μεγέθους και αριθμού αγοραστών κάνει σχεδόν όλο το debugging ουσιαστικά για τις πίτες που κάνει η Realtek. Το θέμα με τα χρώματα έκανε μπαμ ότι ήταν θέμα της Realtek και κατ'εμέ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ότι έδωσαν το SoC σε εταιρείες χωρίς testing. Δηλαδή ολόκληρη Realtek δεν μπορούσε να σιγουρέψει ότι το SoC αποδίδει χρωματικά σωστά σε όλες τις χρήσεις; Τώρα φαίνεται ότι τρέχουν, μπαλώνουν και χρήστες σαν τον Δημήτρη έχουν πρόβλημα.

Εγώ στην VT30 το έχω στο limited και τα χρώματα ευτυχώς είναι καλά. Και σε Auto που το δοκίμασα έπαιζε σωστά. Full σκοτεινά.

Και τόσο τραγικά τα πράγματα δεν είναι αλλά εάν σου κάθεται καλύτερα μια προηγούμενη έκδοση τότε όλα καλά.
Το χεράκι τους το βάζουν και οι κατασκευαστές (ειδικά στα 4K/ hdr) που ακόμα δεν ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πρότυπο.
Και γενικά ΟΛΑ (μα ΟΛΑ) τα android έχουν μικρά ή μεγάλα 'θεματακια' και ευθύνη γιαυτο φέρει ΚΑΙ η google που τοχει τόσο 'σκορποχώρι'.. Μόλις συμμάζεψε λίγο και έβαλε κανονες στο nougat αμέσως λύθηκαν τα περισσότερα προβλήματα με το ήχο & hd pass through. Αναμένω κάτι παρόμοιο να γίνει κάποια στιγμή και με τις παραμέτρους της εικόνας..

Τελικά πια έκδοση έχεις τώρα;

Το μηχανάκι Τάσο είναι μια χαρά και θα το χαρείς..

Νίκο πολύ πιθανόν να είναι έτσι όπως τα λες, κάτι τέτοιο πιστεύω και εγώ.
Γιαυτο και ίσως στο Η6 pro αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους με την allwinner.
Σίγουρα πάντως και εκεί στην αρχή θα τρελαθούμε στα bugs

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Νίκο πολύ πιθανόν να είναι έτσι όπως τα λες, κάτι τέτοιο πιστεύω και εγώ.
Γιαυτο και ίσως στο Η6 pro αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους με την allwinner.
Σίγουρα πάντως και εκεί στην αρχή θα τρελαθούμε στα bugs

Καμμια σχεση εντελώς. Το H6 Pro το εχουν για midrange.

Χρήστο είναι εμφανές ότι κάνουν δοκιμές για να δουν με ποιο soC θα πάνε στο μέλλον..
Έβγαλαν μηχανάκι και με τo RS3328 και με το RD1295 & RD1296 (μόνο το aml912 δεν ακουμπάνε για ευνόητους λόγους) αλλά και με το allwinner.
Και είναι λογικό να μην βγάλουν -ακόμα- κορυφαίο player με αυτό εάν δεν το δουν στη πράξη πως θα πάει...

Εσυ το παραλαβές το Η6;

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Χρήστο είναι εμφανές ότι κάνουν δοκιμές για να δουν με ποιο soC θα πάνε στο μέλλον..
Έβγαλαν μηχανάκι και με τo RS3328 και με το RD1295 & RD1296 (μόνο το aml912 δεν ακουμπάνε για ευνόητους λόγους) αλλά και με το allwinner.
Και είναι λογικό να μην βγάλουν -ακόμα- κορυφαίο player με αυτό εάν δεν το δουν στη πράξη πως θα πάει...

Εσυ το παραλαβές το Η6;

Οχι δεν ειναι ετσι και δεν ψάχνονται.
Απλα βγαζουν προιοντα και για αλλες, χαμηλότερες κατηγορίες.
Θα πορευτούν με realtek και στο X20.

Δεν εχει ερθει το H6 Pro ακομα.

Πάντως θα ήθελα να δω τι θα φορέσουν στο x20. Αν του βάλουν Nougat, μετά θα είναι πολύ πιθανό να δούμε και στα 1295 μηχανάκια. Με nougat πολλά θεματάκια θα εξαφανιστούν.

Το x20 είναι δεδομένο ότι θα έχει το RD1296.
Λειτουργικό δεν ξέρω...πιθανολογώ nougat

Σε συνομιλια μου μαζι τους δεν ειχαν στο αμεσο μελλον προτεραιότητα την αναβαθμιση σε Nougat των x8/x9s/x10.
To RTD1296 εχει ολοιδιες δυνατότητες με το τωρινο RTD1295 και θα εχει κοινη ανάπτυξη firmware.
Oι κύριες διαφορες βρίσκονται σε παρπανω θυρες sata/usb 3.0 κοκ.
Αν το X20 παρει (η ερθει με) Nougat, θα παρουν και τα τωρινα μηχανάκια.

το ξεκολλησα με μια πατεντα με boot απο Usb χωρις ρισετ,αλλα παλι με την 1.4.12.
μετα την εγκατασταση παλι εκανα επαναφορα.
δυστηχως το hdmi range σε auto ή full ειναι παλι πολυ σκοτεινο.
προτιμησα αντι για Limited Να ανεβασω φωτεινοτητα απο το player.μοιαζει καλυτερο.

γραψε αν θελεις τι εκανες για να το επαναφερεις

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας για όποιον έχει ασχοληθεί με το zdmc/kodi.

Έχω ένα φάκελο με όλες τις ταινίες μου και θέλω να δημιουργήσω μία βιβλιοθήκη όπου να βλέπω όλες τις ταινίες με τα εξώφυλλα και τις πληροφορίες τους. Στο videos tab έχω ήδη ορίσει το path και μου εμφανίζει κανονικά όλους τους φακέλους. Το πρόβλημα που έχω είναι όταν κάνω set content δείχνει σαν να κάνει scan όλους τους φακέλους των ταινιών αλλά όταν τελειώνει δεν μου εμφανίζει το movies tab στο κεντρικό μενού. Τι κάνω λάθος? Έχω φάει την ζωή μου και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το δείχνει. Το είχα κάνει παλιότερα και δούλευε κανονικά αλλά έκανα clean library και θέλω να το ξαναφτιάξω από την αρχή. Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως το είχα κάνει.

Οποιαδήποτε βοήθεια βρε παιδιά γιατί κοντεύω να τρελαθώ.

@lord

βαση οδηγιων που βρηκα(δεν μπορω να βρω την σελιδα ουτε στο ιστορικο μου)εκανα κατι απλο.
κατεβασα την 1.4.12 σαν image.αυτη ειχε για κατεβασμα αλλα φανταζομαι θα γινεται με οποιαδηποτε εκδοση.
μετα κατεβασα παλι την 1.4.12 αλλα σε μορφη .zip.
την ξεζιπαρα και πηρα απο αυτην 4 συγκεκριμενα αρχεια τα οποια τα πεταξα και αυτα στο root του usb flash μαζι με το image της 1.4.12.

bluecore.audio
emmc.uImage
rescue.emmc.dtb
rescue.root.emmc.cpio.gz_pad

off το zidoo και συνδεδεμενο πανω του μονο του usb σε μια θυρα 2.0.
ανοιγμα τον διακοπτη χωρις να πατησω το reset.
μετα απο 10 λεπτα ειχε περασμενη την 1.4.12.

το συζητας..??εννοειται....
δεν ξερω γιατι ειχε σκαλωσει παντως δεν επανερχοταν με τιποτε...!!
να ναι καλα το παληκαρι με τις οδηγιες του..

Καλησπέρα σε όλους, υπάρχει κάποιος που βλέπει μέσω zdmc 4Κ υλικό απροβλημάτιστα; Εννοώ μέσω addon του kodi, όχι από κατεβασμένο αρχείο. Απλά θέλω να δω αν φταίει κάτι σε μένα ή αν γενικά δεν το σηκώνει.

Σε όλο το streaming υλικό δεν υπάρχει άριστη αναπαραγωγή.
Τα zidoo ειναι κατά κύριο λόγο για αναπαραγωγή αρχείων τοπικού δικτύου ή από us. Ότι δηλαδή υποστηρίζει ο external player .