Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Οχι, και ουτε προκειτε μια και κατα την zidoo μερια δουλευει 'ικανοποιητικα'..
Περιμενω τις επομενες μερες να το 'ξεσκισουν' οι ειδικοι..
Καταφερα και το εβαλα και εγω, το HDR το αφησα στο off μιας και δεν εχω tv 4k.
Στα γρηγορα που ειδα τα menu blue-ray παιζουν μαλλον καλυτερα απο την προηγουμενη φορα και αυτα στα UHD με λιγη καθυστερηση παιζουν (πλην ενος :Hacksaw Ridge 4K) οπου ειχε μαυρη οθονη..
Το παιξιμο με τον external player υποδειγματικο!
Με zdmc δεν ασχοληθηκα καθολου..
Γενικως θελει περισοοτερο ψαξιμο για να βγουν και ασφαλεστερα συμπερασματα, δεν δειχνει για αρχη να 'χασαμε κατι' -θα το δουμε και αργοτερα γιατι με αυτους ποτε δεν εισαι σιγουρος- ΑΛΛΑ πιστευω οτι το λογισμκο αυτο βασικα ειναι ενα ρετουσαρισμα -ξεπετα- με βαση αυτα που ειχαν υποσχεθει παντα...

Εγώ βρήκα bug : όταν παίζω από εξωτερικό καρφωμένο στον server (smb σύνδεση με Zidoo) κάποιες φορές δεν μπορεί να κάνει connect και γράφει unknown error. Ξέρετε που μπορώ να βρω την παλιά έκδοση να κάνω revert?

Εγώ βρήκα bug : όταν παίζω από εξωτερικό καρφωμένο στον server (smb σύνδεση με Zidoo) κάποιες φορές δεν μπορεί να κάνει connect και γράφει unknown error. Ξέρετε που μπορώ να βρω την παλιά έκδοση να κάνω revert?

Τελικά την ξανακανανε την ‛κασκαρικα’; Είπα και εγώ..
Δες εδώ:
http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/new-firmware-v1-4-12-version-for-zidoo-x9s-release.5762/
Πιστεύω να σε αφήσει να πας πίσω.

Το πηρα το ρισκο κ το εβαλα.
Τα μενου στα Bluray καμια αλλαγη.Ενα ποσοστο (περι το 25%) δεν το παιζει.
οι υποτιτλοι στα bluray (pgs υποτιτλοι) με το προηγούμενο firmware τρεμοπαιζε η φωτεινοτητα τους (οχι διαρκως αραια κ που), αυτο διορθωθηκε.
Καινουργιο προβλημα σε εμενα: τους φακελους smb τους ανοιγει μια φορα, εαν ξαναδοκιμσεις να τους ανοιξεις βγαζει αγνωστο σφαλμα!Σοβαρο προβλημα, ευτυχως τους εχω κ σε nfs οπου εκει δεν υπαρχει θεμα.

Το πηρα το ρισκο κ το εβαλα.
Τα μενου στα Bluray καμια αλλαγη.Ενα ποσοστο (περι το 25%) δεν το παιζει.
οι υποτιτλοι στα bluray (pgs υποτιτλοι) με το προηγούμενο firmware τρεμοπαιζε η φωτεινοτητα τους (οχι διαρκως αραια κ που), αυτο διορθωθηκε.
Καινουργιο προβλημα σε εμενα: τους φακελους smb τους ανοιγει μια φορα, εαν ξαναδοκιμσεις να τους ανοιξεις βγαζει αγνωστο σφαλμα!Σοβαρο προβλημα, ευτυχως τους εχω κ σε nfs οπου εκει δεν υπαρχει θεμα.

To ίδιο προφανώς πρόβλημα με εμενα.

Έχω windows media server πρωτης γενιας. Δεν έχω ιδέα αν παίζει σε nfs...

Κατεβσαε το havewin nfs server.ειναι δωρεαν για ενα διαστημα για να δεις εαν σου κανει.καλο ειναι να εχεις κ nfs.ειναι πολυ πιο σταθερο.εαν θες κ οδηγιες ζητα ελευθερα.

Μην το δωσεις.Πιστευω πως για τα λεφτα του ειναι καλο μηχανημα.Απλα μην κανεις την τελευταια ανβαθμιση.

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Κατεβσαε το havewin nfs server.ειναι δωρεαν για ενα διαστημα για να δεις εαν σου κανει.καλο ειναι να εχεις κ nfs.ειναι πολυ πιο σταθερο.εαν θες κ οδηγιες ζητα ελευθερα.

Υπαρχει καποιος οδηγος για nfs στο zidoo x9s ; , η μπορει να ποσταρει καποιος τις οδηγιες;

Αυτο που εκανα εγω ειναι το εξης

1)Εγκατασταση του nfs server στον υπολογιστη. το βρισκεις εδω : https://www.hanewin.net/nfs-e.htm
2)κανεις δεξι κλικ στο εικονιδιο του προγραμματος και πατας run as administrator
3)πας στο exports, edit exports και πληκτρολογεις την θεση που ειναι ο φακελος που θελεις να κανεις share.πχ εαν η θεση c:\users\hp\downloads θα πληκτρολογησεις
c:\users\hp\downloads -public - name:NewMovies
αντι για new movies βαζεις οτι τιτλο θες εσυ και με τον οποιον θα εμφανιζεται στο zidoo.(εαν υπάρχει πρβλημα δοκιμασε να το πληκτρολογησεις με "" δηλ.
c:"\users\hp\downloads" -public - name:NewMovies
4)πατας save
5)πατας restart server.
6)πας στο zidoo και επιλεγεις το nfs αντι smb, και θα σου βρει αυτοματα την ip adress του nfs server.εαν δεν την βρει αυτοματα πας στην σαρωση κ την πληκτρολογεις εσυ (η ιip address ειναι αυτη του υπολογιστη σου).

1)Εγκατασταση του nfs server στον υπολογιστη. το βρισκεις εδω : https://www.hanewin.net/nfs-e.htm
2)κανεις δεξι κλικ στο εικονιδιο του προγραμματος και πατας run as administrator
3)πας στο exports, edit exports και πληκτρολογεις την θεση που ειναι ο φακελος που θελεις να κανεις share.πχ εαν η θεση c:\users\hp\downloads θα πληκτρολογησεις
αντι για new movies βαζεις οτι τιτλο θες εσυ και με τον οποιον θα εμφανιζεται στο zidoo.(εαν υπάρχει πρβλημα δοκιμασε να το πληκτρολογησεις με "" δηλ.
4)πατας save
5)πατας restart server.
6)πας στο zidoo και επιλεγεις το nfs αντι smb, και θα σου βρει αυτοματα την ip adress του nfs server.εαν δεν την βρει αυτοματα πας στην σαρωση κ την πληκτρολογεις εσυ (η ιip address ειναι αυτη του υπολογιστη σου).

Thanks, θα το δοκιμάσω

Από ότι διαβάζω αν παίζεις μέσα από το kodi (μπορείς να βάλεις να παίζει με τον player της zidoo) δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχω προλάβει να το Τεσταρω κι εγώ.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

4)πατας save
5)πατας restart server.

To έβαλα και φαίνεται να δουλεύει! Thanks!

Από ότι διαβάζω αν παίζεις μέσα από το kodi (μπορείς να βάλεις να παίζει με τον player της zidoo) δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχω προλάβει να το Τεσταρω κι εγώ.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με kodi. Θέλω σε πρωτη φάση να παίζω γρήγορα επιλέγοντας τα αρχεία μέσω του media center χωρίς εξώφυλλα κλπ