Εγώ βρήκα bug : όταν παίζω από εξωτερικό καρφωμένο στον server (smb σύνδεση με Zidoo) κάποιες φορές δεν μπορεί να κάνει connect και γράφει unknown error. Ξέρετε που μπορώ να βρω την παλιά έκδοση να κάνω revert?
Το πηρα το ρισκο κ το εβαλα.
Τα μενου στα Bluray καμια αλλαγη.Ενα ποσοστο (περι το 25%) δεν το παιζει.
οι υποτιτλοι στα bluray (pgs υποτιτλοι) με το προηγούμενο firmware τρεμοπαιζε η φωτεινοτητα τους (οχι διαρκως αραια κ που), αυτο διορθωθηκε.
Καινουργιο προβλημα σε εμενα: τους φακελους smb τους ανοιγει μια φορα, εαν ξαναδοκιμσεις να τους ανοιξεις βγαζει αγνωστο σφαλμα!Σοβαρο προβλημα, ευτυχως τους εχω κ σε nfs οπου εκει δεν υπαρχει θεμα.
Τάκη δοκίμασε σε nfs...
Τελικά την ξανακανανε την ‛κασκαρικα’; Είπα και εγώ..
Δες εδώ:
http://forum.zidoo.tv/index.php?threads/new-firmware-v1-4-12-version-for-zidoo-x9s-release.5762/
Πιστεύω να σε αφήσει να πας πίσω.
Έχω windows media server πρωτης γενιας. Δεν έχω ιδέα αν παίζει σε nfs...
Κατεβσαε το havewin nfs server.ειναι δωρεαν για ενα διαστημα για να δεις εαν σου κανει.καλο ειναι να εχεις κ nfs.ειναι πολυ πιο σταθερο.εαν θες κ οδηγιες ζητα ελευθερα.
Αυτο που εκανα εγω ειναι το εξης
1)Εγκατασταση του nfs server στον υπολογιστη. το βρισκεις εδω : https://www.hanewin.net/nfs-e.htm
2)κανεις δεξι κλικ στο εικονιδιο του προγραμματος και πατας run as administrator
3)πας στο exports, edit exports και πληκτρολογεις την θεση που ειναι ο φακελος που θελεις να κανεις share.πχ εαν η θεση c:\users\hp\downloads θα πληκτρολογησεις
c:\users\hp\downloads -public - name:NewMovies
αντι για new movies βαζεις οτι τιτλο θες εσυ και με τον οποιον θα εμφανιζεται στο zidoo.(εαν υπάρχει πρβλημα δοκιμασε να το πληκτρολογησεις με "" δηλ.
c:"\users\hp\downloads" -public - name:NewMovies
4)πατας save
5)πατας restart server.
6)πας στο zidoo και επιλεγεις το nfs αντι smb, και θα σου βρει αυτοματα την ip adress του nfs server.εαν δεν την βρει αυτοματα πας στην σαρωση κ την πληκτρολογεις εσυ (η ιip address ειναι αυτη του υπολογιστη σου).
Από ότι διαβάζω αν παίζεις μέσα από το kodi (μπορείς να βάλεις να παίζει με τον player της zidoo) δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχω προλάβει να το Τεσταρω κι εγώ.Εγώ βρήκα bug : όταν παίζω από εξωτερικό καρφωμένο στον server (smb σύνδεση με Zidoo) κάποιες φορές δεν μπορεί να κάνει connect και γράφει unknown error. Ξέρετε που μπορώ να βρω την παλιά έκδοση να κάνω revert?
Αυτο που εκανα εγω ειναι το εξης
1)Εγκατασταση του nfs server στον υπολογιστη. το βρισκεις εδω : https://www.hanewin.net/nfs-e.htm
2)κανεις δεξι κλικ στο εικονιδιο του προγραμματος και πατας run as administrator
3)πας στο exports, edit exports και πληκτρολογεις την θεση που ειναι ο φακελος που θελεις να κανεις share.πχ εαν η θεση c:\users\hp\downloads θα πληκτρολογησεις
c:\users\hp\downloads -public - name:NewMovies
αντι για new movies βαζεις οτι τιτλο θες εσυ και με τον οποιον θα εμφανιζεται στο zidoo.(εαν υπάρχει πρβλημα δοκιμασε να το πληκτρολογησεις με "" δηλ.
c:"\users\hp\downloads" -public - name:NewMovies
4)πατας save
5)πατας restart server.
6)πας στο zidoo και επιλεγεις το nfs αντι smb, και θα σου βρει αυτοματα την ip adress του nfs server.εαν δεν την βρει αυτοματα πας στην σαρωση κ την πληκτρολογεις εσυ (η ιip address ειναι αυτη του υπολογιστη σου).
Από ότι διαβάζω αν παίζεις μέσα από το kodi (μπορείς να βάλεις να παίζει με τον player της zidoo) δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν έχω προλάβει να το Τεσταρω κι εγώ.
Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.