Χθες παρέλαβα κι εγώ (πρώτο android box). Πέρασα περισσότερη ώρα στο setup και να αναβαθμίσω. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές,
-Στιβαρό σαν κουτί συνεργάστηκε αμέσως με το πληκτρολόγιο της
trust που έχω. Μόνο κακό ότι δεν έχω βρει αντίστοιχο menu button (υπάρχει κάποιο shortcut σε τέτοια πληκτρολόγια άραγε) οπότε αναγκαστικά το συνδυάζω με το remote.
-H αναβάθμιση σε 1.2.6 έγινε εύκολα χωρίς πρόβλημα από USB stick σε format FAT32.
-Πέρασε DTS-HD μια χαρά και ωραία.
-Το δίκτυο είναι πραγματικό gigabit. Στο ίδιο switch έχω και το Med600x3D το οποίο κομπιάζει όταν τραβάω με NFS από τον NAS. Με Samba μέσα από το ZDMC στο x9s τράβηξα 3D ISO χωρίς κομπιάσματα ενώ σε 2D Remuxes έκανε πάρτι.
-Η αίσθηση 3D που είχα στα ISO ήταν εξαιρετική. Σε σχέση με το MED δίνει περισσότερο βάθος, πιο 3D αίσθηση που μου θύμισε (μην ακούω γέλια) view master!!!
Πρέπει τώρα να αρχίσω να περνάω κάποια Apps που θέλω και να σετάρω το ZDMC (add ons, υπότιτλους). Μόνο θεματάκι που είχα είναι πως σε 1-2 περιπτώσεις η εικόνα ήταν ροζ (!!) μετά από start αλλά υποπτεύομαι τον ενισχυτή καθώς μου το έχει κάνει και στο Med. Βρήκα κι ένα bug. Πηγαίνοντας μέσα από τον File explorer να κάνω access μέσω NFS, το μηχάνημα κάνει restart. Περισσότερα εν καιρό.
Κάποια recommended settings εικόνας/ήχου μπορεί να προτείνει κανείς;