Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Καλού κακού, κάνε ένα md5 verification. Καλό είναι για τέτοια ευαίσθητα αρχεία, να γίνεται αυτό. Υπάρχουν πάρα πολλά free εργαλεία (windows ή command line) που το κάνουν.

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

θα παιζω βασικα με vpn λογω αλλου "θεματος"!

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Γενικά ρωτάω, αν το μηχανάκι μπορεί να παίξει με static.

Μπορείς να το κάνεις με δυο τρόπους:
1. Από τα settings --> ethernet configuration --> advance και κάνεις αποεπιλογή το DHCP βάζοντας την IP που θέλεις.
2. Μέσα από τις ρυθμίσεις του router. Εξαιρείς την mac του zidoo από τον DHCP

Δυστυχως το μηχανακι δεν ειναι εντελως συμβατο με το προγραμμα για το οποιο το θελω, οποτε...βλ. αγγελιες!

Καμια σχεση με το μηχανακι που ειναι αριστο. Απλα εν προγραμματακι δεν ...καθεται καλα;)

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

2 πραγματάκια. Χθες 2 φορές μετά από παύση/εκκίνηση ταινίας δεν έβγαζε υπότιτλους με τίποτα, σαν να τους έχασε. Τελικά επανήλθε μετά από επανεκκίνηση. Έχει ξανατύχει σε κανένα; Μιλάω για το δικό του λογισμικό, όχι το Kodi.

Επίσης σχετικά πάλι με το δικό του λογ/κό αναπαραγωγής, υπάρχει κάποιος τρόπος να βγαίνει η χρονομπάραρα χωρίς να κάνει pause; Δε βρίσκω άλλο τρόπο... :( Σας ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Καμια σχεση με το μηχανακι που ειναι αριστο. Απλα εν προγραμματακι δεν ...καθεται καλα;)

Ποιο πρόγραμμα είναι;

Καλησπερα.
Θελω να παραγγειλω το zidoo απο geekbuying,αλλα διαβαζοντας εδω για τα μεταφορικα της ισπανιας θα επιλεξω αυτο της κινας.
Τι δηλωνω στην μεταφορα ωστε να μην εχω προβλημα με τελωνεια και δασμους?. EMS η' Registered Airmail?
Ευχαριστω

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τωρα που ελεγχω για ισπανια γραφει μεταφορικα 0.
Να αλλαξαν κατι?

Χθες παρέλαβα κι εγώ (πρώτο android box). Πέρασα περισσότερη ώρα στο setup και να αναβαθμίσω. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές,

-Στιβαρό σαν κουτί συνεργάστηκε αμέσως με το πληκτρολόγιο της trust που έχω. Μόνο κακό ότι δεν έχω βρει αντίστοιχο menu button (υπάρχει κάποιο shortcut σε τέτοια πληκτρολόγια άραγε) οπότε αναγκαστικά το συνδυάζω με το remote.

-H αναβάθμιση σε 1.2.6 έγινε εύκολα χωρίς πρόβλημα από USB stick σε format FAT32.

-Πέρασε DTS-HD μια χαρά και ωραία.

-Το δίκτυο είναι πραγματικό gigabit. Στο ίδιο switch έχω και το Med600x3D το οποίο κομπιάζει όταν τραβάω με NFS από τον NAS. Με Samba μέσα από το ZDMC στο x9s τράβηξα 3D ISO χωρίς κομπιάσματα ενώ σε 2D Remuxes έκανε πάρτι.

-Η αίσθηση 3D που είχα στα ISO ήταν εξαιρετική. Σε σχέση με το MED δίνει περισσότερο βάθος, πιο 3D αίσθηση που μου θύμισε (μην ακούω γέλια) view master!!!

Πρέπει τώρα να αρχίσω να περνάω κάποια Apps που θέλω και να σετάρω το ZDMC (add ons, υπότιτλους). Μόνο θεματάκι που είχα είναι πως σε 1-2 περιπτώσεις η εικόνα ήταν ροζ (!!) μετά από start αλλά υποπτεύομαι τον ενισχυτή καθώς μου το έχει κάνει και στο Med. Βρήκα κι ένα bug. Πηγαίνοντας μέσα από τον File explorer να κάνω access μέσω NFS, το μηχάνημα κάνει restart. Περισσότερα εν καιρό.

Κάποια recommended settings εικόνας/ήχου μπορεί να προτείνει κανείς;

Χθες έκανα και test με το Miracast. Έστειλα την εικόνα από το laptop μέσω του Zidoo στην TV. Έπαιξε άψογα και είναι ιδανικό για όσους δεν θέλουν να μπλέκουν με καλώδια.