2-7 μέρες είναι το shipping, θα σταλεί από αυτούς εντός 2-7 ημερών, που αναφέρουν ότι θα παραλαβεις εσύ σε 2-7 ημέρες?τους εστειλα ενα μειλ πριν κανα 4ωρο,ετσι για να δω τι θα μου απαντησουν για τις 2-7 εργασιμες που αναφερουν(ενω εχουν περασει οι 2πλασιες..).
ακομα περιμενω...
καμια σχεση το support τους σε συγκριση με το gearbest που σου απαντανε αμεσως...!
τεσπα-τελευταια φορα ψωνια απο εκει.
2-7 μέρες είναι το shipping, θα σταλεί από αυτούς εντός 2-7 ημερών, που αναφέρουν ότι θα παραλαβεις εσύ σε 2-7 ημέρες?
και ετσι να ειναι Λεο,παλι αργει.
18 ημερες εχουν περασει απο την αποστολη και δεν αναφερει πουθενα τον χρονο απο την ωρα που θα φυγει.
γενικως το geek ειναι λιγο χυμα.
ποιος να αναφέρει το χρόνο? αυτό εξαρτάται από την μεταφορική, η postnl πχ δεν έχει και την καλύτερη ενημέρωση, πάντως ανάλογα την περίπτωση μπορεί να παραλαβεις από πολύ γρήγορα έως πολύ καθυστερημένα, είχα παραλάβει με china air mail μέσα σε 7 μέρες και με sg post 25, άλλες φορές το αντίθετο, κανείς δεν μπορεί να σου πει πότε θα παραλάβεις με ακρίβεια
το γραφει,παραλαβη εμπορευματων 15 με 30 μερες....
βρε το ξερω οτι σε αυτες τις παραγγελιες,ξερουμε με ποιους εχουμε να κανουμε-αλλα οι συγκεκριμενοι παραειναι χυμα.
μεγάλο ρόλο παίζει και με ποια μεταφορική το στέλνουν, εμένα στην τελευταία παραγγελία από geek το έστειλαν με ελβετικό ταχυδρομείο που είναι ακόμη χειρότερο στην ενημέρωση από το ολλανδικό αλλά έφτασε σε δυο εβδομάδες
το δικό σου από ότι είδα είναι από 12/11 στην Ολλανδία, τι θα μπορούσε να κάνει το geek για να παραλαβέις νωρίτερα?
δες ξερω ρε Λεο.τι να σου πω?με το gear δεν εχω παντως τετοια θεματα και μου απαντανε και αμεσα.
τεσπα.οποτε ειναι να ερθει,θα ερθει.
ακόμη και με την ίδια μεταφορική να σου στέλνουν από gear πάλι θα δεις διαφορές στο πότε θα παραλάβεις, στο ότι δεν απαντάνε έχεις δίκιο
στο live chat δοκίμασες?
πολύ αισιόδοξο σε βλέπω. Το έχω παραγγείλει από 25/11/16 και ακόμα τίποτα.Μάλλον ο χρόνος άφιξης είναι λίγο στην τύχη. Παραγγελία του zidoo από geek στις 2/11. Λογικά Δευτέρα/Τρίτη θα το έχω από ΕΛΤΑ.
18-11-2016 09:08 The item has been processed in the country of destination GREECE
16-11-2016 09:29 The item has arrived in the country of destination
14-11-2016 08:41 The item is on transport to the country of destination
12-11-2016 18:10 The item is at the PostNL sorting center
12-11-2016 18:10 The item is processed at the PostNL sorting center
09-11-2016 06:54 The item is ready for shipment
04-11-2016 02:56 The item is pre-advised
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-11-2016 18:10 ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 18-11-2016 07:08 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 18-11-2016 11:54 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
πολύ αισιόδοξο σε βλέπω. Το έχω παραγγείλει από 25/11/16 και ακόμα τίποτα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.