Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

τους εστειλα ενα μειλ πριν κανα 4ωρο,ετσι για να δω τι θα μου απαντησουν για τις 2-7 εργασιμες που αναφερουν(ενω εχουν περασει οι 2πλασιες..).
ακομα περιμενω...
καμια σχεση το support τους σε συγκριση με το gearbest που σου απαντανε αμεσως...!
τεσπα-τελευταια φορα ψωνια απο εκει.
2-7 μέρες είναι το shipping, θα σταλεί από αυτούς εντός 2-7 ημερών, που αναφέρουν ότι θα παραλαβεις εσύ σε 2-7 ημέρες?

2-7 μέρες είναι το shipping, θα σταλεί από αυτούς εντός 2-7 ημερών, που αναφέρουν ότι θα παραλαβεις εσύ σε 2-7 ημέρες?

και ετσι να ειναι Λεο,παλι αργει.
18 ημερες εχουν περασει απο την αποστολη και δεν αναφερει πουθενα τον χρονο απο την ωρα που θα φυγει.
γενικως το geek ειναι λιγο χυμα.

και ετσι να ειναι Λεο,παλι αργει.
18 ημερες εχουν περασει απο την αποστολη και δεν αναφερει πουθενα τον χρονο απο την ωρα που θα φυγει.
γενικως το geek ειναι λιγο χυμα.

ποιος να αναφέρει το χρόνο? αυτό εξαρτάται από την μεταφορική, η postnl πχ δεν έχει και την καλύτερη ενημέρωση, πάντως ανάλογα την περίπτωση μπορεί να παραλαβεις από πολύ γρήγορα έως πολύ καθυστερημένα, είχα παραλάβει με china air mail μέσα σε 7 μέρες και με sg post 25, άλλες φορές το αντίθετο, κανείς δεν μπορεί να σου πει πότε θα παραλάβεις με ακρίβεια

π.χ η τελευταια παραγγελια μου απο gearbest,εφυγε 20/10 και 3/11 ηταν εδω.
δυστηχως τα ιδια εχουν γινει και σε παλαιοτερες αγορες απο geek.

ποιος να αναφέρει το χρόνο? αυτό εξαρτάται από την μεταφορική, η postnl πχ δεν έχει και την καλύτερη ενημέρωση, πάντως ανάλογα την περίπτωση μπορεί να παραλαβεις από πολύ γρήγορα έως πολύ καθυστερημένα, είχα παραλάβει με china air mail μέσα σε 7 μέρες και με sg post 25, άλλες φορές το αντίθετο, κανείς δεν μπορεί να σου πει πότε θα παραλάβεις με ακρίβεια

βρε το ξερω οτι σε αυτες τις παραγγελιες,ξερουμε με ποιους εχουμε να κανουμε-αλλα οι συγκεκριμενοι παραειναι χυμα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

το γραφει,παραλαβη εμπορευματων 15 με 30 μερες....

την ωρα της παραγγελιας?γιατι με το που μπαινεις καλαθι,πληρωμη και εφυγε.εχει καπου επιλογη γρηγορης ή απλης αποστολης,γιατι εγω δεν το θυμαμαι?

βρε το ξερω οτι σε αυτες τις παραγγελιες,ξερουμε με ποιους εχουμε να κανουμε-αλλα οι συγκεκριμενοι παραειναι χυμα.

μεγάλο ρόλο παίζει και με ποια μεταφορική το στέλνουν, εμένα στην τελευταία παραγγελία από geek το έστειλαν με ελβετικό ταχυδρομείο που είναι ακόμη χειρότερο στην ενημέρωση από το ολλανδικό αλλά έφτασε σε δυο εβδομάδες
το δικό σου από ότι είδα είναι από 12/11 στην Ολλανδία, τι θα μπορούσε να κάνει το geek για να παραλάβεις νωρίτερα?

Από Geek, παρέλαβα 23 ημέρες από το email αποστολής που έλαβα. Εννοείται χωρίς τελωνείο. Αγ. Παρασκευή. Postnl ήταν και ναι υπήρχαν νεκρές περίοδοι στην ενημέρωση μέσω του site τους.

μεγάλο ρόλο παίζει και με ποια μεταφορική το στέλνουν, εμένα στην τελευταία παραγγελία από geek το έστειλαν με ελβετικό ταχυδρομείο που είναι ακόμη χειρότερο στην ενημέρωση από το ολλανδικό αλλά έφτασε σε δυο εβδομάδες
το δικό σου από ότι είδα είναι από 12/11 στην Ολλανδία, τι θα μπορούσε να κάνει το geek για να παραλαβέις νωρίτερα?

δες ξερω ρε Λεο.τι να σου πω?με το gear δεν εχω παντως τετοια θεματα και μου απαντανε και αμεσα.
τεσπα.οποτε ειναι να ερθει,θα ερθει.

δες ξερω ρε Λεο.τι να σου πω?με το gear δεν εχω παντως τετοια θεματα και μου απαντανε και αμεσα.
τεσπα.οποτε ειναι να ερθει,θα ερθει.

ακόμη και με την ίδια μεταφορική να σου στέλνουν από gear πάλι θα δεις διαφορές στο πότε θα παραλάβεις, στο ότι δεν απαντάνε έχεις δίκιο
στο live chat δοκίμασες?

ακόμη και με την ίδια μεταφορική να σου στέλνουν από gear πάλι θα δεις διαφορές στο πότε θα παραλάβεις, στο ότι δεν απαντάνε έχεις δίκιο
στο live chat δοκίμασες?

θα κανω μια προσπαθεια ετσι για το γαμωτο.οπως και να εχει,μεσα στην επομενη εβδομαδα λογικα θα ερθει.

Μάλλον ο χρόνος άφιξης είναι λίγο στην τύχη. Παραγγελία του zidoo από geek στις 2/11. Λογικά Δευτέρα/Τρίτη θα το έχω από ΕΛΤΑ.

18-11-2016 09:08 The item has been processed in the country of destination GREECE
16-11-2016 09:29 The item has arrived in the country of destination
14-11-2016 08:41 The item is on transport to the country of destination
12-11-2016 18:10 The item is at the PostNL sorting center
12-11-2016 18:10 The item is processed at the PostNL sorting center
09-11-2016 06:54 The item is ready for shipment
04-11-2016 02:56 The item is pre-advised

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-11-2016 18:10 ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 18-11-2016 07:08 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 18-11-2016 11:54 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Μάλλον ο χρόνος άφιξης είναι λίγο στην τύχη. Παραγγελία του zidoo από geek στις 2/11. Λογικά Δευτέρα/Τρίτη θα το έχω από ΕΛΤΑ.

18-11-2016 09:08 The item has been processed in the country of destination GREECE
16-11-2016 09:29 The item has arrived in the country of destination
14-11-2016 08:41 The item is on transport to the country of destination
12-11-2016 18:10 The item is at the PostNL sorting center
12-11-2016 18:10 The item is processed at the PostNL sorting center
09-11-2016 06:54 The item is ready for shipment
04-11-2016 02:56 The item is pre-advised

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 12-11-2016 18:10 ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 18-11-2016 07:08 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 18-11-2016 11:54 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ
πολύ αισιόδοξο σε βλέπω. Το έχω παραγγείλει από 25/11/16 και ακόμα τίποτα.

Έρχεται σε λίγες μερες το v1.2.7
mirror
mirror
Active Member
SUPER Administrator Zidoo TECH Supporter
Version 1.2.7 of Zidoo X9S
Updatelist:

System:
1,A download tool aria2 added in OpenWrt system.
2,The brightness of VFD can be adjusted now in the setting of system.VFD stands for vacuum fluorescent display which is in the front panel.
3,3D library of skia been improved,subsequently scores of Antutu exceed 40000.
4,Green screen appears occasionally when play 3D movie, this issue has been fixed.
5,RAW out of sync when play some TrueHD and DTSHD HRA movies, this issue has been fixed.
6,After HDR playback exit,HDR status don't back to normal status, this issue has been fixed.
7,The setting of Force downmix audio can't be saved after restart the box,this issue has been fixed.

Launcher:
1,More tips added in the desktop interface.
2,The mouse cursor style changed into a better one.

Player:
1,The offset of subtitle will only valid for once.
2,AutoFrameswitch added 30fps and 60fps.
3,If the movie is paused,press the menu key will not resume the playback.
4,When searching the subtitles,the system will make it a priority to search the subtitles in default subtitle language setted in system advanced settings.The lower priority is system language.The lowest is English.
5,Removed Force SD audio setting.
6,Removed the auto-identify of MKV's MVC.(We now rewriting this part)
7,Bookmarking function is open as default.
8,Press OK to play from the beginning when resuming playback from bookmark.
9,3D playback tips added.

Filemanager:
1,Immediately sync after copy or delete.
2,A button to return to top added.
3,A wrong error report when add&remove the directory in Russian language fixed.

Testing.Will be released next week :)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

πολύ αισιόδοξο σε βλέπω. Το έχω παραγγείλει από 25/11/16 και ακόμα τίποτα.

Γιατί πολύ αισιόδοξο, από τη στιγμή που το βλέπω στο tracking των ΕΛΤΑ στο κέντρο διαλογής Αθηνών, σημαίνει 2-3 ημέρες ακόμα για να φτάσει εδώ.

[TABLE="class: table table-hover"]
[TR]
[TD]ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
[/TD]
[TD]12-11-2016
[/TD]
[TD]18:10[/TD]
[TD]ΟΛΛΑΝΔΙΑ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ[/TD]
[TD]18-11-2016[/TD]
[TD]07:08[/TD]
[TD]ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ[/TD]
[TD]18-11-2016[/TD]
[TD]11:54[/TD]
[TD]Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ[/TD]
[TD]19-11-2016[/TD]
[TD]07:51[/TD]
[TD]ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hello dear ,
Thanks for your order and waiting .
We check the order was sent out on 18th Oct.
The registered airmail ,it will take you 15-30 business days generally (sometimes over one month)and the tracking information is not often updated originally that the package is being transited ,don't worry .
Besides ,we have contacted to the shipping company ,for this case ,it is a normal situation , hope you can understand and wait for it patiently.
If you have any problem , you can be free to contact to us .
We are sorry to make you inconvenience .
have a nice day
best wishes
Debbie

μεχρι ν τα παραλαβω πιστευω θα βγαλουνε καινουρια μηχανακια

29-10-2016 19:07 The item is on transport to the country of destination GREECE
28-10-2016 15:58 The item is processed at the PostNL sorting center
28-10-2016 15:58 The item is at the PostNL sorting center
25-10-2016 06:39 The item is ready for shipment
19-10-2016 08:35 The item is pre-advised