Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ευχαριστώ φίλε.Εγκαταστάθηκε με επιτυχία.Αν καταφέρω να το ρυθμίσω και για ελληνικους υπότιτλους θα είναι το ιδανικό.

Μπορει να μου πει καποιος αν μπορω να γραψω τηλεοπτικο προγραμμα ; Ακομα προσεξα οτι αν αλλαξω την γλωσα εισαγωγης απο αγγλικα σε ελληνκα ειναι οκ αλλα αμα το κλεισω και μετα το ανοιξω χανει τις ρυθμισεις αυτες και μετα πρεπει να κανω την αλλαγη παλι ετσι γινεται η κανω καποιο λαθος ; εχω την εκδοση 1.2.3

Ετοιμαστείτε, έρχεται την προσεχή βδομάδα η 1.2.8 με αρκετές βελτιώσεις...

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ευχαριστώ φίλε.Εγκαταστάθηκε με επιτυχία.Αν καταφέρω να το ρυθμίσω και για ελληνικους υπότιτλους θα είναι το ιδανικό.
α) kodi/συστημα/ρυθμισεις/τα προσθετα μου/προσθετα βιντεο/exodus/ok/διαμορφωση/ok/αριστερο βελακι/υποτιτλοι/ενεργοποιηση/κυρια γλωσσα=greek/δευτερεουσα γλωσσα=οποια αλλη πρoτιμας,η greek/κατεβαινεις κατω και πατας ενταξει.

β)kodi/συστημα/ρυθμισεις/βιντεο/υποτιτλοι/1)προτιμωμενη γλωσσα=greek 2)κωδικοποιηση χαρακτηρων=greek(iso)/3)γλωσσες στις οποιες θα γινε ληψη=greek4)προεπιλεγμενη υπηρ.τηλ.σειρας/οk και περιμενεις μεχρι να σου ανοιξει νεο παραθυρο/δεξι βελακι/ληψη περισοτερων/περιμενεις και οτα σου εμφανισει τον καταλογο επιλεγεις opensubtitles.
Το ιδιο κανεις και στην επομενη επιλογη (προεπιλεγμενη υπηρεσια ταινιων) αλλα εδω επιλεγεις το subtitles.gr

Ετοιμαστείτε, έρχεται την προσεχή βδομάδα η 1.2.8 με αρκετές βελτιώσεις...

αυτο που ουσιαστικα μας καιει,ειναι ο Hd Audio,ειδικα στο Kodi.
εαν φτιαξουν αυτα,τα υπολοιπα ειναι ψιλα..

με ποιο προγραμμα μπορουμε να κανουμε κοινη χρηση οθονης της συσκευης? απο το pc βλεπουμε τα κινητα αλλα δεν μπορω να δω την οθονη του x9s...τι χρειαζεται? εαν υπαρχει φυσικα.... χρονια πολλα!

Στις οδηγίες σε κάθε γλώσσα, που ετοιμάζονται, βλέπω ότι αυτό που ζητάς λέγεται Miracast Sink, το οποίο θα περιλαμβάνεται στις Γρήγορες Ρυθμίσεις στην 1.2.8, στην 1.2.6 δεν ξέρω εάν περιλαμβάνεται.

αυτο που ουσιαστικα μας καιει,ειναι ο Hd Audio,ειδικα στο Kodi.
εαν φτιαξουν αυτα,τα υπολοιπα ειναι ψιλα..

Από το αρχείο αλλαγών της προσωρινής beta5 έκδοσης της 1.2.8 δίνονται τα ακόλουθα:

Update list of v1.2.8_Beta_5 for X9S

System:
1,Added the 3D playback function of MVC MKV.
2,Increased the buffer of DTS HD audio from 100ms to 300ms.
3,Forced the wifi reconnection once it lost connection.
4,Fixed the stutter problem when the video loaded a sort of very special subtitle.
5,Fixed some Ethernet problems.
6,Fixed the issue that VFD settings can't be saved after hibernate.
7,Added and updated more languages.
8,Added a QuickSettings.
9,Added the root function.
10,Fixed a rare event that the resolution changes to 720P when the box boot up.

ZDMC:
1,Removed the popup window when user quit the external playback.

Player:
1,Fixed the issue that the video which fps greater than 24.5HZ is identified as 25HZ video.
2,Fixed the issue that sometimes the HDR doesn't work.
3,Optimized the way to autoswitch.

Record:
1,Fixed the estimation error of free space when saving the recorded file.
2,Enhanced the effect of display from HDMI IN.
3,The video with Interlaced frames from HDMI IN could been displayed correctly.
4,Optimized the detection of writable property of path.

Filemanager:
1,Delete the path of NFS and SMB after quit the Filemanager.
2,Resolved the crash when run a APP at the same time insert a U-disk.
3,Resolved the abnormal display of files when the NFS or SMB disconnected.
4,Resolved the crash when user view the bluray folder in NFS.
5,Resolved the crash when delete the files all-selected and at the same time the files list more than one screen.
6,When copy files,if the file size is 0,then the progress bar on account of the number of files.
7,Changed the progress bar of deletation.
8,Fixed the issue that can't open the share folder.
9,Fixed the issue that can't enter the SMB share folder if the folder's name include a blank space.
10,Restored the funtion of hidden files.

Zidoo theater:
1,Added some prompts.
2,Optimized the series classfication.

Μπορείτε να κατεβάσετε την beta έκδοση και να τη δοκιμάσετε. Πρώτα σύνδεση, κεντρικό μενού->Beta test group κ.ο.κ
Αυτή τη στιγμή κάνω το ίδιο πράγμα...

Μπορείτε να κατεβάσετε την beta έκδοση και να τη δοκιμάσετε. Πρώτα σύνδεση, κεντρικό μενού->Beta test group κ.ο.κ
Αυτή τη στιγμή κάνω το ίδιο πράγμα...

περιμενω την τελικη.
πες μας εντυπωσεις μολις τσεκαρεις..:2thumb22sup:

Μόλις τελείωσε...αλλά πως να σε βοηθήσω που είμαι δικάναλος και αυτό που ψάχνεις θέλει πολυκάναλο ενισχυτή με αντίστοιχα καλούδια για DTS και τα σχετικά;

Μόλις τελείωσε...αλλά πως να σε βοηθήσω που είμαι δικάναλος και αυτό που ψάχνεις θέλει πολυκάναλο ενισχυτή με αντίστοιχα καλούδια για DTS και τα σχετικά;

δεν πειραζει.θα το δουμε οταν βγει την αλλη εβδομαδα.
:merrychristmas:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πρώτα σύνδεση, κεντρικό μενού->Beta test group κ.ο.κ

δεν βλεπω κατι τετοιο στο φορουμ της zidoo.

Παιδια εχει 1000αρι ethernet; με ποσα mb/sec γινεται μεταφορα απο το δικτυο σε δισκο usb3 πανω στο player; Εχω imac late 2012

Παιδιά έχω πάρει και εγώ το x9s εδώ και λίγες μέρες και έχω δει μερικές ταινίες μέχρι στιγμής. Αλλά έχω ένα πρόβλημα. Σε μερικές ταινίες (2 μέχρι στιγμής για την ακρίβεια, το suicide squad και το allegiant, και τα δύο 1080p με ήχο DTS) οι διάλογοι ακούγονται παραμορφομένοι. Ενώ ο ήχος ακούγεται κανονικά όλοι οι διάλογοι ακούγονται λες και τους έχεις περάσει από φίλτρο. Τις δοκίμασα και σε υπολογιστή και εκεί ακούγονται κανονικά άρα δεν φταίνε τα αρχεία. Μερικές άλλες ταινίες και σειρές που έχω δει όλα καλά. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο αυτό? Έχει περασμένη την 1.2.5 αυτή την στιγμή και μάλλον θα περιμένω την 1.2.8 απλά μου φαίνεται περίεργο πρόβλημα καθώς δεν έχω ξαναδεί κάτι ανάλογο.