Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

αυτο που ουσιαστικα μας καιει,ειναι ο Hd Audio,ειδικα στο Kodi.
εαν φτιαξουν αυτα,τα υπολοιπα ειναι ψιλα..

...οπως επισης και το θεμα με την εξωτερικη καρτα sd,αλλα και την αναλυση που μετα απο καποια on/off ή standby χανει την ρυθμιση κα απο auto πηγαινει σε 720p..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

...οπως επισης και το θεμα με την εξωτερικη καρτα sd,αλλα και την αναλυση που μετα απο καποια on/off ή standby χανει την ρυθμιση κα απο auto πηγαινει σε 720p..

Ναι, το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό με τη ρύθμιση στο 720 και είναι εκνευριστικό. Αντε να δούμε, με την 1.2.8, τι θα διορθώσουν γιατί με την 1.2.7 όπως μπήκε βγήκε.
Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για stable έκδοση της 1.2.8 ?

Και μη ξεχνάμε, καλές γιορτές παιδιά πάντα με υγεία.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Ναι, το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό με τη ρύθμιση στο 720 και είναι εκνευριστικό. Αντε να δούμε, με την 1.2.8, τι θα διορθώσουν γιατί με την 1.2.7 όπως μπήκε βγήκε.
Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για stable έκδοση της 1.2.8 ?

Και μη ξεχνάμε, καλές γιορτές παιδιά πάντα με υγεία.

το κανουν ολα αυτα τα μποξακια.περιμενουμε ομως καλυτερα πραγματα γενικοτερα απο την Zidoo,που ειδικα κατι τετοια θεματακια,επρεπε ηδη να εχουν διορθωθει..
αναμενουμε στην 1.2.8 να λυθουν-εαν οχι ολα-τα περισσοτερα θεματα που εχει.

καλες γιορτες σε ολους..!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

α) kodi/συστημα/ρυθμισεις/τα προσθετα μου/προσθετα βιντεο/exodus/ok/διαμορφωση/ok/αριστερο βελακι/υποτιτλοι/ενεργοποιηση/κυρια γλωσσα=greek/δευτερεουσα γλωσσα=οποια αλλη πρoτιμας,η greek/κατεβαινεις κατω και πατας ενταξει.

β)kodi/συστημα/ρυθμισεις/βιντεο/υποτιτλοι/1)προτιμωμενη γλωσσα=greek 2)κωδικοποιηση χαρακτηρων=greek(iso)/3)γλωσσες στις οποιες θα γινε ληψη=greek4)προεπιλεγμενη υπηρ.τηλ.σειρας/οk και περιμενεις μεχρι να σου ανοιξει νεο παραθυρο/δεξι βελακι/ληψη περισοτερων/περιμενεις και οτα σου εμφανισει τον καταλογο επιλεγεις opensubtitles.
Το ιδιο κανεις και στην επομενη επιλογη (προεπιλεγμενη υπηρεσια ταινιων) αλλα εδω επιλεγεις το subtitles.gr

Ευχαριστώ φίλε.Το ρύθμισα στα ελληνικά.Για τους υπότιτλους έιχα κάνει αυτό πριν δω το δικό σου post.

http://utilhotspot.blogspot.gr/2016/03/kodi-add-ons.html

Φαινεται οτι και μετο 1.28 θα υπαρχουν ζητηματακια στον ηχο..
Ομως το παλευουνε το ζητημα απο οτι φαινεται...
Καλο αυτο!

"About beta firmware,pls post in beta group forum
We are working hard with audio drop issue on external player,A team of more than 10 people, Realtek engineers and ZIDOO engineers working together in the ZIDOO Office just for this issue.
Also solving the audio SYNC issue on zdmc dvdplayer.
BTW:Solved some bluetooth 3.0 mouse can not work issue today. "

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Μπορείτε να κατεβάσετε την beta έκδοση και να τη δοκιμάσετε. Πρώτα σύνδεση, κεντρικό μενού->Beta test group κ.ο.κ
Αυτή τη στιγμή κάνω το ίδιο πράγμα...

δεν πειραζει.θα το δουμε οταν βγει την αλλη εβδομαδα.
:merrychristmas:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

δεν βλεπω κατι τετοιο στο φορουμ της zidoo.

Χρόνια Πολλά.

Συγνώμη για την αναστάτωση, δεν είχα προσέξει ότι είναι εμφανές μόνο σε beta testers.
Ούτε το γνώριζα ότι είχα ενσωματωθεί σε αυτή την ομάδα - επειδή βοήθησα στη μετάφραση των ελληνικών μενού για την 1.2.8

Έχουν ακόμη λάθη από ότι βλέπω στην συζήτηση των beta, η αυτόματη ανεύρεση της ανάλυσης έχει θέματα σε κάποιες αναλύσεις ακόμη και κάτι άλλα...αυτή τη στιγμή το fw βρίσκεται σε beta 5 και εξελίσσεται ευτυχώς με θέρμη!

Επίσης ενώ έδωσαν την υπόσχεσή τους ότι θα το έχουμε πριν τα Χριστούγεννα, δεν διευκρίνισαν ποια Χριστούγεννα, της Ευρώπης ή του Κινέζικου; Κάποια μέλη έγραψαν ότι σίγουρα εννοούν τα δικά τους καθότι το φόρουμ υποστήριξης έχει επίσημη γλώσσα τα Κινέζικα και όχι την αγγλική που απλά μεσολαβούν κάποιοι διαχειριστές για την επικοινωνία...

Re: Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

για να τους δω γιατι μας τα εχουν κανει λιγο μανταρα(ειδικα με τον ηχο).
σειρα περνουν,το θεμα με την sd και η αναλυση.
πιστευω και ελπιζω οτι θα λυθουν.

Πάντως, αν αυτό είναι το "End Game", δεν θέλω να φανταστώ πώς είναι τα άλλα...

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Πάντως, αν αυτό είναι το "End Game", δεν θέλω να φανταστώ πώς είναι τα άλλα...

το end game είναι το shield, ακριβότερο μεν αλλά δεν έχεις τα προβλήματα που διαβάζω σε όλα τα νήματα των android TV box

και εγω κατοχος του X9s απο σημερα κ δεν καταλαβαινω τπτ!!!!οποιαδηποτε βοηθεια για σεταρισμα ευπροσδεκτη

Έπαιξα λίγο με αρχεία 4K από σκληρό κ η εικόνα είναι τέλεια και με καλή κίνηση το ίδιο κ full bluray ISO !Απο έξτρα το ψάχνω ακόμη αλλά δεν γνωρίζω εάν μπορώ να εγκαταστήσω apk με το "καλαμπόκι"!!!Μπορω να κάνω εγγραφές από δορυφορικό δεκτη η θα έχει θέμα hdcp ;

Τελικά πρόβλημα με παραμορφωμένο ήχο (διάλογοι) σε κάποια αρχεία μόνο εγώ έχω? Δεν βλέπω κάποια ανταπόκριση από κάποιον άλλο.

το δοκιμασα εγω κανει κ τα δυο ομως η εικονα εχει θορυβο αλλα δεν εψαξα να το διορθωσω!Το μηχανακι παντως δειχνει τιμιο για τα λεφτα του κ προσωπικα ειμαι ηδη ευχαριστημενος απο αυτα που κανει.Δεν το εχω συνδεσει με ενισχυτη ακομη για να δω τα προβληματα που εχετε οι περισσοτεροι

Απο 23/11 παραγγελια και ακομα τιποτα.τελευταια ενημερωση απο nl ειναι οτι 13-12 ξεκινησε για Ελλαδα...

Απο 23/11 παραγγελια και ακομα τιποτα.τελευταια ενημερωση απο nl ειναι οτι 13-12 ξεκινησε για Ελλαδα...

τα ίδια και εγώ και το tracking number φαίνεται και στα ελτα με την ίδια ημερομηνία που έχει στο nl μίλησα με τα ελτα και μου είπαν ότι ακόμα δεν έχει μπει Ελλάδα μου φαίνεται πολύς ο χρόνος αλλά ίσως παίζουν ρόλο και οι γιορτές
το περίεργο ειναι ότι ο αδερφός μου παράγγειλε άλλο μηχανάκι από το ίδιο μαγαζί και ίδια ημερομηνία με εμένα και αυτός παρέλαβε εδώ και μια εβδομάδα , λέτε να φάμε κάνα τελωνείο και για αυτό να έχει αργήσει;

χρονια πολλα κ καλη χρονια με υγεια σε ολους!!!!Ξερει κανεις πως κανουμε unroot στο zidoo?