Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Μόλις μου ηρθε σπίτι χαρτί απο ελτα στο σπίτι για να παραλάβω! Δευτερα πάω και το παίρνω. Παραγγελία 23/11!

Αυτη την φορα μας ξεπεράσανε.. :a0210:
Πραγματικά δεν ξερω εαν τα καταφέρανε (γιατι τους βλέπω πολυ 'σίγουρους') ή κάνανε παλι καμια πατάτα αλλο οφείλουμε να το παραδεχτούμε οτι ο χρόνος αντιδρασης αυτην τη φορα ηταν ΑΜΕΣΩΣ!!! :firstprize::violent-smiley-030:
Άντε παλικάρια, στείλτε ανταποκρίσεις.... :ears: :antlers:

Version 1.2.10 of Zidoo X9S
Updatelist:

1,Fixed the issue of accidental audio dropouts on Atmos and DTS-HD.
2,Improved the display effect of external subtitle.
3,Supported AVS+ videos.
4,Fixed the issue of IPTV addon of ZDMC.
5,Fixed the File manager overload issue when a path contained too many video files.
6,Fixed the searching issue of the external subtitle from SMB share.

System:
1,Added the 3D playback function of MVC MKV (support the MakeMKV tool and MKVmerge).
2,add the HDMI detect deception function.
3,add the usb audio enable/disable function.
3,Increased the buffer of DTS HD audio for the audio drop problem.
4,Forced the wifi reconnection once it lost connection.
5,Fixed the stutter problem when the video loaded a sort of very special subtitle.
6,Fixed some Ethernet problems.
7,Fixed the issue that VFD settings can't be saved after hibernate.
8,Added and updated more languages.
9,Added a QuickSettings.
10,Added the root function.
11,Fixed a rare event that the resolution changes to 720P when the box boot up.

ZDMC: (version 16.4.12)
1,Removed the popup window when user quit the external playback.
2,fix crash problem when audio passthrough
3,fix the audio sync problem.

Player:
1,Fixed the issue that the video which fps greater than 24.5HZ is identified as 25HZ video.
2,Fixed the issue that sometimes the HDR doesn't work.
3,Optimized the way to autoswitch.

Record:
1,Fixed the estimation error of free space when saving the recorded file.
2,Enhanced the effect of display from HDMI IN.
3,The video with Interlaced frames from HDMI IN could been displayed correctly.
4,Optimized the detection of writable property of path.

Filemanager:
1,Delete the path of NFS and SMB after quit the Filemanager.
2,Resolved the crash when run a APP at the same time insert a U-disk.
3,Resolved the abnormal display of files when the NFS or SMB disconnected.
4,Resolved the crash when user view the bluray folder in NFS.
5,Resolved the crash when delete the files all-selected and at the same time the files list more than one screen.
6,When copy files,if the file size is 0,then the progress bar on account of the number of files.
7,Changed the progress bar of deletation.
8,Fixed the issue that can't open the share folder.
9,Fixed the issue that can't enter the SMB share folder if the folder's name include a blank space.
10,Restored the funtion of hidden files.

Zidoo theater:
1,Added some prompts.
2,Optimized the series classfication.

Full_OTA_Package:
Mediafire mirror:http://www.mediafire.com/file/sfdbglgq3nqinfd/ZIDOO_X9S-v1.2.10.zip
Amazon mirror:http://ota-cloudfront.zidoo.tv/X9S/OTA/ZIDOO_X9S-v1.2.10.zip

Last edited:
Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Καλημέρα.
Ετοιμάζομαι να κάνω το update, αυτό με το zdmc δεν το κατάλαβα... Πρέπει να το κάνω απεγκατασταση εγώ και μετά να το ξαναπεράσω εγώ πάλι;

Με μια ολιγόλεπτη δοκιμή νομίζω πως το θέμα του συγχρονισμού εικόνας - ήχου σε HD ήχο στο ZDMC το φτιάξανε με την 1.2.10
Θα χρειαστούν περισσότερες δοκιμές για να είμαστε σίγουροι.

Κάποια frames drop είδα αλλά μικρό το κακό.

Last edited:
Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Τα 6 πρώτα...
Τα φτιάξανε ... λένε αυτή την φορά...
Βγάλτε την 1.29 και πάτε στην 1.2.10
Εγώ θα την δω το απογευμα

"1,Fixed the issue of accidental audio dropouts on Atmos and DTS-HD.
2,Improved the display effect of external subtitle.
3,Supported AVS+ videos.
4,Fixed the issue of IPTV addon of ZDMC.
5,Fixed the File manager overload issue when a path contained too many video files.
6,Fixed the searching issue of the external subtitle from SMB share."

Ρε παιδιά έβαλα την 1.2.10 και αντιμετωπίζω το εξής: τρεμοπαιζουν π.χ τα γράμματα εκεί που είναι ο δείκτης του ποντικιού, τρεμοπαιζουν οι αριθμοί του μετρητή της ταινίας στην μπάρα του kodi, γενικά τρεμοπαιζει ακόμα και το περίγραμμα του σώματος ενός ανθρώπου σε μία γρήγορη σκηνή. Πριν δεν είχα τέτοιο θέμα, πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις μου;

μαλλον πας και εσυ για επαναφορα.
εμενα με το που την περασα,δεν ανοιγε το zdmc.
ανοιγε στιγμιαια και εκλεινε κατευθειαν.
του εκανα αναγκαστικα επαναφορα..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μ@λ@κιες παιδια.μια απο τα ιδια στο zdmc και εχω την ενυπωση οτι χαλασαν και το Mediacenter.
διακρινω εναν πανικο και αντι να διορθωνουν καταστρεφουν μου φαινεται.
επιστρεφω σε 1.2.9..

εκανα επανεκινηση και εβαλα και τον ηχο απο auto σε raw.
δεν εχασε τον ηχο μετα απο αυτο.
δεν μπορω να σηλωσω ρε παιδια του υποτιλτους.
ειναι κατω κατω και δεν εχω καταλαβει πως σηκωνονται..!!

Σε εμένα το πρόβλημα που αναφέρω πιο πίσω ήταν τελικά στην tv.... Παράξενο αλλά μόλις την έκλεισα και την ξανά άνοιξα έφτιαξε.

Στο ZDMC μόλις πάω να κάνω access τα δικτυακά shortcuts που είχα, κρασάρει το ZDMC και με πετάει έξω. Τι στο διάολο κάνουν;

Μεχρι στιγμης μεσω NAS ολα καλα..
Σε ενα σημειο μου εκανε στιγμιαια μια μικροδιακοπη ο ηχος αλλα κατα τα αλλα μια χαρα, κανενας αποσυχρονισμος μεχρι τωρα...
Οταν παω προς-πισω απλα μου κανει ενα μκρο τιναγμα η εικονα αλλα ερχεται αμεσως.
Αυτα στο zdmc
Μαλλον ειμαστε σε σωστο δρομο, αλλα εχουν ακομα δουλειτσα να κανουν.

Και ενα ασυμμαντο μικρο-bug.. στο quick settings οι ενδειξεις οι μεταφρασμενες στα ελληνικα του VFD (αμυδρα-φωτεινα) ειναι αναποδα..

Last edited:
Παιδιά κατι άσχετο. Θέλω για δοκιμή ήχου να συνδέσω, βασικά αν γίνεται, 2 ηχεία στερεοφωνικού στο zidoo. Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στο μηχάνημα για να ακούγεται ο ήχος από τα ηχεία; (έχω καλώδιο οπτικής ίνας)
Και κατι που επειδή είμαι άσχετος δεν καταλαβαίνω. Τι είναι το passthrough και τι το raw που βλέπω στις ρυθμίσεις ήχου;

Sent from my iPad using Tapatalk

βαζω μεσα απο το μενου θεση υποτιτλων σταθερη,πανω,κατω αλλα τιποτε..
στο "σταθερη",μπαρα δεν υπαρχει.στις αλλες επιλογες που εμφανιζεται η μπαρα,ενω δειχνει οτι παει πανω/κατω,ουσιαστικα οι υποτιτιτλοι παραμενουν κατω κατω..

Το θέμα με το ZDMC το έλυσα κάνοντας απεγκατάσταση κι εγκαθιστώντας το apk που είναι signed το app. Κοίταξα το log file, είδα τα exceptions και πλέον ήξερα τι έπρεπε να γίνει. Πρόβλημα είχε και το Spectro.

Στο ZDMC το πρόβλημα με τον sync φαίνεται να έχει λυθεί. Όπως ανέφερε και ο φίλος leonkoum πηδώντας σε κάποιο random point στη ταινία, φαίνεται ένας αποσυγχρονισμός για 1", κάνει ένα μικρό τιναγματάκι και συγχρονίζει. Μικρό το πρόβλημα κατ'εμένα.

Στα θετικά επίσης και το νέο font στον default player. Μπορεί να μην διεκδικεί δάφνες αλλά είναι κλάσεις ανώτερο από τον προηγούμενο. Μοντέρνο κι ευδιάκριτο.

Σε εμένα λύθηκε και το θέμα όπου το μηχάνημα όταν ξεκινάει και ο ενισχυτής είναι στη πηγή του x9s, εμφάνιζε ροζ απόχρωση. Εύγε κι εδώ.

Κάποια app που δεν έπαιζαν στην προηγούμενη έκδοση παίζουν τώρα. Επίσης θετικό

Στα εκκρεμή,

-με το Media Center και τον file explorer, όταν πάω στο WD My Cloud, στο public folder κάνει reboot το μηχάνημα. Με NFS στο ZDMC κανένα θέμα.
-εξωτερική SD δεν γίνεται share στο OpenWRT
-Ένα αρχείο συνεχίζει και χάνει frames στο ZDMC. Έχει κάποιος εγκατεστημένο Kodi (official) παράλληλα με το ZDMC; Να του δώσω link να δοκιμάσει.

Με διαφορά το καλύτερο update μέχρι στιγμής.