Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

εγω δεν το εκανα το τελευταιο.θα ξανακανω οταν και εφοσον ολοκληρωθει σωστα η μεταβαση στο kodi 17.
μεχρι τοτε τους ξεχναω..

ξανά περνάμε το προηγούμενο. Απλά πράγματα.

δεν μπαινω σε αυτην την διαδικασια,απο την στιγμη που με καλυπτει 95%.
εχω στησει και καποια πραγματακια στο kodi και βαριεμαι να τα ξανακανω.
μια χαρα ειμαστε μεχρι την επομενη δοκιμασμενη εκδοση που θα παιζει τελεια...

To κατεστρεψαν το media center με το update. Μου κολλαει συνεχεια οταν παω στο μενου υποτιτλων ή οταν παω να κατεβασω υποτιτλο...

Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα πηγαίνοντας στο μενού των υποτίτλων.

δεν μπαινω σε αυτην την διαδικασια,απο την στιγμη που με καλυπτει 95%.
εχω στησει και καποια πραγματακια στο kodi και βαριεμαι να τα ξανακανω.
μια χαρα ειμαστε μεχρι την επομενη δοκιμασμενη εκδοση που θα παιζει τελεια...

Δημήτρη, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ξανά στο ZDMC και να περάσεις ξανά settings. Απλά πρέπει να πάρεις backup το folder με τα settings του ZDMC. Επειδή έκανα ένα factory reset το ΣΚ μπας και φτιάξει το θέμα που έχω με το NAS, πήρα backup, το ξαναπέρασα και όλα κομπλέ.

μαλλον θελει επαναφορα.αναβαθμιση στην αναβαθμιση,καπου παθαινει κοκομπλοκο το συστημα.το εχω παθει κι εγω σε αλλες αναβαθμισεις που δεν εκανα επναφορα.
συνηθως,κατι στραβωνει...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δημήτρη, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ξανά στο ZDMC και να περάσεις ξανά settings. Απλά πρέπει να πάρεις backup το folder με τα settings του ZDMC. Επειδή έκανα ένα factory reset το ΣΚ μπας και φτιάξει το θέμα που έχω με το NAS, πήρα backup, το ξαναπέρασα και όλα κομπλέ.

ααα..καλο αυτο..ευχαριστω

μαλλον θελει επαναφορα.αναβαθμιση στην αναβαθμιση,καπου παθαινει κοκομπλοκο το συστημα.το εχω παθει κι εγω σε αλλες αναβαθμισεις που δεν εκανα επναφορα.
συνηθως,κατι στραβωνει...

ααα..καλο αυτο..ευχαριστω

πως ακριβως το κανουμε?

Χρησιμοποιώ το ES File Explorer. Πηγαίνω στη ενσωματωμένη κάρτα SD->Android->Data->com.zidoo.zdmc. Το τελευταίο είναι ο φάκελος που περιέχει όλα τα settings. Τον παίρνεις ένα backup σε ένα στικάκι. Όταν κάνεις uninstall το ZDMC σβήνει και τα data οπότε σβήνει και ο φάκελος. Ξαναπερνάς το APK, τρέχεις μια το ZDMC για να δημιουργήσει τον φάκελο, ξαναπάς στο ίδιο path, διαγράφεις αυτόν που δημιουργήθηκε και περνάς αυτόν που έχεις πάρει backup. Αυτό είναι, τίποτε άλλο.

Παρεμπιπτόντως, πριν έβλεπα μια ταινία και ξαφνικά σταματάει να παίζει και με πετάει στο μενού με το αρχείο. Λέω "άρχισε τα παιχνίδια". Πάω στο PC, βάζω την ταινία, κι εκεί πρόβλημα. Γενικώς, ο player της Zidoo είναι εξαιρετικός. Ακόμπιαστα τα πάντα. Άντε να κάνουν κάτι και με το Kodi 17.

ωραιος..
οντως ειναι εξαιρετικο πλειερ.
εχθες ειδα σε 3d το doctor strange μεσω Kodi και δεν εκανε κιχ..
ειπαμε-λιγα θεματακια εμειναν..

Εντοπισα το προβλημα ειδικοτερα στον player. Το προβλημα παρουσιαζεται οταν ανοιγεις mp4 αρχεια. Μολις ανοιγω ενα mp4 παθαινει κοκομπλοκο. Εκανα επαναφορα ολων αλλα το ιδιο. Για δοκιμαστε mp4 στον media explorer και πειτε ρε παιδια...

Πριν από λίγο άνοιξα Mp4 κατεβασμένο με JDownloader από το youtube. Το έπαιξε κανονικά.

Ο polakis έχει δίκιο για τους υπότιτλους. Το ΣΚ είδα 2 ταινίες χωρίς πρόβλημα. Σήμερα έπεσα σε υπότιτλους που κυριολεκτικά έσπασαν το Media Center. Ανέβασα topic στο forum της Zidoo με το πρόβλημα. Όσοι δεν έχετε περάσει την 1.2.12, μην την περνάτε δια ροπάλου. Όσοι την έχετε περάσει, διαβάσετε λίγο το topic, κάντε μια δοκιμή και παρακαλώ απαντήστε αν έχετε λογαριασμό γιατί οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια.

Αυτές τις μερες είδα 7 ταινίες συνολικά..(5στο media center & 2 στο kodi)
Δεν παρατήρησα κατι τετοιο στον media center.... πιθανον να έτυχε.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ εχω 'θεματακι' οπως το περιγράφω στο #899
Εχουν ανακοινώσει παντως οτι ξαναγράφουν τον σχετικό κώδικα και θα προσθέσουν επιπλέον δυνατότητες
Ειδομεν

Κι εγώ είδα κάποιες και δεν είχα θέμα, έκατσε όμως το πρόβλημα. Αν θέλετε, κάντε το πείραμα. Κατεβάστε τον υπότιτλο που ανέβασα στο site της Zidoo και κάντε το σενάριο που γράφω. Θα δείτε ότι το μηχανάκι θα κλατάρει. Από τη στιγμή που το έγραψε και ο polakis, ταραμοσαλάτα (στο πνεύμα της ημέρας) τα έκαναν.

Και η απάντηση της ομάδας...

"Sorry about that,As a temporary solution,This should be in certain character encoding,Regular expressions judgment anomaly.As I said, we are developing a new subtitle feature.It will be released in two weeks. Support ASS special effects of subtitles in native player.Support HTML TAGS(not for filter).support custom fonts.Support custom shadow and strokes for srt subtitles."

Απλά υπομονή λοιπόν..

Θετικό ότι απάντησαν. Απλά για 2 εβδομάδες θα πρέπει να κάνουμε αναζήτηση με το Notepad++ στους υπότιτλους ή να παίζουμε με το ZDMC.

Θετικό ότι απάντησαν. Απλά για 2 εβδομάδες θα πρέπει να κάνουμε αναζήτηση με το Notepad++ στους υπότιτλους ή να παίζουμε με το ZDMC.

Ποιο ειναι το προβλημα που προκαλουν οι υποτιτλοι; Τι πρεπει να κανουμε με το notepad;

Διάβασες το post μου στο forum της Zidoo; Τα tags δημιουργούν πρόβλημα και αν βρίσκονται στο srt αρχείο το ασφαλέστερο είναι να αφαιρούνται. Και όχι με Notepad αλλά Notepad++.

Διάβασες το post μου στο forum της Zidoo; Τα tags δημιουργούν πρόβλημα και αν βρίσκονται στο srt αρχείο το ασφαλέστερο είναι να αφαιρούνται. Και όχι με Notepad αλλά Notepad++.

Ποια ειναι τα tags και πως τα αφαιρουμε;

Google is your friend. Κάποια πράγματα τα ψάχνουμε, έχεις ότι πληροφορία χρειάζεσαι. Δεν χρειάζεται στο θέμα για ένα media player να εξηγούμε πως κάνεις edit υπότιτλους.

Απάντηση: Re: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Google is your friend. Κάποια πράγματα τα ψάχνουμε, έχεις ότι πληροφορία χρειάζεσαι. Δεν χρειάζεται στο θέμα για ένα media player να εξηγούμε πως κάνεις edit υπότιτλους.
Με αυτό το σκεπτικό,δεν χρειάζεται να γράφουμε τίποτα εδώ μέσα.Απλά το ψάχνουμε στο Google ε;

Το θέμα αφορά το x9s όχι τα tags σε SubRip αρχεία και το edit αυτών. Σε ότι αφορά το player απαντήσεις δίνονται και προσωπικά έχω βοηθήσει όπου είναι εφικτό.