ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
εγω δεν το εκανα το τελευταιο.θα ξανακανω οταν και εφοσον ολοκληρωθει σωστα η μεταβαση στο kodi 17.
μεχρι τοτε τους ξεχναω..
μεχρι τοτε τους ξεχναω..
ξανά περνάμε το προηγούμενο. Απλά πράγματα.
To κατεστρεψαν το media center με το update. Μου κολλαει συνεχεια οταν παω στο μενου υποτιτλων ή οταν παω να κατεβασω υποτιτλο...
δεν μπαινω σε αυτην την διαδικασια,απο την στιγμη που με καλυπτει 95%.
εχω στησει και καποια πραγματακια στο kodi και βαριεμαι να τα ξανακανω.
μια χαρα ειμαστε μεχρι την επομενη δοκιμασμενη εκδοση που θα παιζει τελεια...
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα πηγαίνοντας στο μενού των υποτίτλων.
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα πηγαίνοντας στο μενού των υποτίτλων.
Δημήτρη, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι ξανά στο ZDMC και να περάσεις ξανά settings. Απλά πρέπει να πάρεις backup το folder με τα settings του ZDMC. Επειδή έκανα ένα factory reset το ΣΚ μπας και φτιάξει το θέμα που έχω με το NAS, πήρα backup, το ξαναπέρασα και όλα κομπλέ.
μαλλον θελει επαναφορα.αναβαθμιση στην αναβαθμιση,καπου παθαινει κοκομπλοκο το συστημα.το εχω παθει κι εγω σε αλλες αναβαθμισεις που δεν εκανα επναφορα.
συνηθως,κατι στραβωνει...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
ααα..καλο αυτο..ευχαριστω
Θετικό ότι απάντησαν. Απλά για 2 εβδομάδες θα πρέπει να κάνουμε αναζήτηση με το Notepad++ στους υπότιτλους ή να παίζουμε με το ZDMC.
Διάβασες το post μου στο forum της Zidoo; Τα tags δημιουργούν πρόβλημα και αν βρίσκονται στο srt αρχείο το ασφαλέστερο είναι να αφαιρούνται. Και όχι με Notepad αλλά Notepad++.
Με αυτό το σκεπτικό,δεν χρειάζεται να γράφουμε τίποτα εδώ μέσα.Απλά το ψάχνουμε στο Google ε;Google is your friend. Κάποια πράγματα τα ψάχνουμε, έχεις ότι πληροφορία χρειάζεσαι. Δεν χρειάζεται στο θέμα για ένα media player να εξηγούμε πως κάνεις edit υπότιτλους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.