akis73
Established Member
Καλησπέρα, στην σελίδα τους στο facebook σήμερα ποστάραν ένα video που δείχνει υποστήριξη full bd menu πλέον. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, κατ' εμέ ειναι πολύ ευχάριστο νέο.
Συγχώρεσέ με,αλλά νομίζω ότι οι παρατηρήσεις για την σχέση ενός post με το thread είναι δουλειά του διαχειριστή και όχι δική μου ή δική σου.Το θέμα αφορά το x9s όχι τα tags σε SubRip αρχεία και το edit αυτών. Σε ότι αφορά το player απαντήσεις δίνονται και προσωπικά έχω βοηθήσει όπου είναι εφικτό.
Update από το φόρουμ της Zidoo. Τελικά το full bd menu δεν δουλεύει για 3d bd iso, οπότε μέχρι νεωτέρας μόνο σε 2d. Προσωπικά σε 2d δεν το έχω δοκιμάσει.
Ωραία η αλλαγή. Εγώ όμως για να γίνω σπαστικός, στην πρώτη ταινία μετά το uprade βρήκα και πρόβλημα. Σε ταινία που είχε PGS (Γαλλικό) και είχα ρίξει και τον srt, με τον srt επιλεγμένο στο x9s, έπαιζε ταυτόχρονα και ο Γαλλικός.
Γνωστό θέμα αυτό ήδη από προηγούμενες εκδόσεις.
Πρέπει να πας στο μενού και να απενεργοποιήσεις τοννενσωματωμενο και να ξανά επιλέξεις ξανά τον *.srt και στρώνει...
Κάποιος με καλή γνώση αγγλικών θα πρέπει να το γράψει αυτό στο forum τους ως bugs.
Οι αλλαγές μου άρεσαν. Η zidoo δεν το εγκαταλείπει καιΚάθε φορά το μηχανάκι γίνεται και καλύτερο.
Τώρα οι επόμενες προγραμματισμένες αλλαγές έχουν να κάνουν με την ενσωματώση BR-menu σε 3D και το πέρασμα στο kodi 17 σε δυο στάδια κατά τα λεγόμενα τους.
Επίσης μέσω NFS μου εμφανίζει κάποιους φακέλους @eaDir οι οποίοι δεν εμφανίζονταν μέσω SMB. Βρήκα διάφορα tutorials για το πως να τους σβήσω και να σταματήσω την εφαρμογή που τους παράγει αλλά δεν τα κατάφερα. Το έχει κάνει κάποιος άλλος να με καθοδηγήσει?
Δεν έχω Zidoo απλά παρακολουθώ το νήμα μήπως, όταν φτιάξει πλήρως, το πάρω. Είδα το θέμα με το NAS και σου απάντησα για έχω κ εγώ Synology.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.