Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

εαν μιλαμε για το deepcolor ναι ειχε παντα θεμα.
επισης δεν μπορει να κανει διαμορφωση σαν επεκταση της ηδη υπαρχον μνημης την sd καρτα.

και στο 17αρι μπορεις να επιλεξεις externalplayer.

εαν μιλαμε για το deepcolor ναι ειχε παντα θεμα.
επισης δεν μπορει να κανει διαμορφωση σαν επεκταση της ηδη υπαρχον μνημης την sd καρτα.

και στο 17αρι μπορεις να επιλεξεις externalplayer.

Απο που επιλεγεις τον εξωτερικο player?Που βρισκεται η ρυθμιση?

....
.....

"3,Fix a format error that occurs when you try to format a TF or Udisk or harddrive."

Δεν το φτιάξανε;

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

"3,Fix a format error that occurs when you try to format a TF or Udisk or harddrive."

Δεν το φτιάξανε;

εχει δαμορφωση αλλα μονο ως εξωτερικη καρτα.δεν εχει διαμορφωση ως επεκτασης.

επισης μετα την αναβαθμιση,δεν ανοιγει.δηλαδη το κλεινω με standbye και οταν πατησω το κουμπακι απο το κοντρολ για να ανοιξει,αναβει μονο το μικρο μπλε λαμπακι.μαυριλα.
πρεπει να το κλεισω απο τον πισω διακοπτη για να ερθει στα ισα του.

Το τελευταίο είναι γνωστό θέμα και έχει αναφερθεί και θα λυθεί σύντομα όπως και το πρόβλημα με την usb3 όπου ο ρυθμός μεταγωγής έπεσε σε επίπεδα usb2. Και αυτό αναμένεται να λυθεί σύντομα.
Για το deepcolor μάλλον πρέπει να είναι θέμα ανώριμων οδηγών της Realtek.
Αναμένουμε...

Re: Απάντηση: Zidoo X9S (4K,HDR,3D,Blu ray Menu,HD Audio)

Το τελευταίο είναι γνωστό θέμα και έχει αναφερθεί και θα λυθεί σύντομα όπως και το πρόβλημα με την usb3 όπου ο ρυθμός μεταγωγής έπεσε σε επίπεδα usb2. Και αυτό αναμένεται να λυθεί σύντομα.
Για το deepcolor μάλλον πρέπει να είναι θέμα ανώριμων οδηγών της Realtek.
Αναμένουμε...

εννοεις αυτο που δεν ανοιγει?δεν το ηξερα οτι υπαρχει γενικα θεμα.

Ελπιζω σε μελλοντικο firmware να φτιαξουν κ τα κολληματα με τα μενου . στις δικες μου ταινιες εχω προβλημα σε αρκετες (κυριως απο universal και 20th century fox).

Ελπιζω σε μελλοντικο firmware να φτιαξουν κ τα κολληματα με τα μενου . στις δικες μου ταινιες εχω προβλημα σε αρκετες (κυριως απο universal και 20th century fox).
Διορθωση:

υστερα απο δοκιμες..... αρκετα απο αυτα παιζουν μια χαρα εαν ειναι σε iso και οχι σε folder(/bdmv).

Last edited:
To zidoo δεν παιζει καλα το billy lynn στα 60 καρε. Κομπιαζει. Δεν εχει κινηση νερο...

Με ποιο player; Το δικό τους ή το Kodi; Έχεις βάλει τις σωστές ρυθμίσεις στο Diplay του Android;

Υπάρχει θέμα με το USB3 στο 1.4.4 και παίζει με χαμηλές ταχύτητες. Αν έχεις καλό δίκτυο δοκίμασε μέσω δικτύου.

Μου ήρθε πριν από λίγο το Zidoo X9S και το δοκίμασα .
Έχει καλύτερη εικόνα από το Tronsmart Vega S95 που έχω , προβάλει πιο καλά τα χρώματα και σε κακής ποιότητας αρχεία δίνει πιο καθαρή εικόνα .Αυτό σαν πρώτη σύγκριση .
Πήγα να κάνω αναβάθμιση , αλλά μου έβγαλε λάθος , ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος για την αναβάθμιση .